!Laatste kinderkampen?!

Beste ouders, we hopen dat iedereen gezond kan blijven.

Het spijt ons heel hard maar het zullen deze zomer waarschijnlijk de allerlaatste kampen in Het Netepaleis moeten worden. We maken er dan ook echt ons werk van om die heel leuk te maken!  Schrijf je kind dus nu in. De nieuwe data voor Herfstkamp en Paaskamp 2021 worden voorlopig nog ingetrokken. Dank voor uw begrip!

Elk kamp wordt een unieke beleving! Schrijf je kind van 3 tot 11 jaar nu in voor de zomervakantie! 

HIER  inschrijven voor 1 of meer kampen in 2020! (1 kind per formulier) Volg en deel je de facebookpagina van de kinderkampen in Het Netepaleis?

De kampen lopen telkens van 09u00 tot 16u00 met opvang voor (vanaf 08u20) en na (tot 17u20) inclusief. Lunch reserveren is optioneel. Er zijn drie- en  4 vierdaagse kampen.
Steeds weerkerende activiteiten bij elk kamp: Buiten spelen, muziek, knutselen, kampen bouwen, sport en spel, vriendjes maken, zingen en dansen, in alle rust natuur ontdekken en veel meer!
Bij elk kamp staat een ander leuk thema in de kijker, boeiend voor kinderen die meerdere kampen komen.

Er werden nieuwe groepjes gemaakt voor de 5 zomerkampen, er is dan alvast weer plaats!

Zomerkamp 1: woensdag 1- donderdag 2- vrijdag 3 juli
Het eerste “Fijnproevers kamp”   HIER   inschrijven
Klik HIER voor meer info

Zomerkamp 2: maandag 6- dinsdag 7- donderdag 9- vrijdag 10 juli (woensdag rustdag)
Met prinsen en prinsessen in de Bloemenstoet! Klik HIER voor meer info

   HIER  inschrijven

Zomerkamp 3  Maandag 13- dinsdag 14- donderdag 16- vrijdag 17 juli (woensdag rustdag)
Tovenaars met aarde en water Klik HIER voor meer info

   HIER  inschrijven

Zomerkamp 4: Maandag 17- dinsdag 18- woensdag 19- donderdag 20 augustus 
Circustoeren – Jongleren en andere leuke kinderspelen. Inschrijven mogelijk voor alle kinderen! Nieuw groepje voor kleuters geopend!
Klik HIER voor meer info

   HIER  inschrijven

Zomerkamp 5: Maandag 24- dinsdag 25 – woensdag 26- donderdag 27 augustus (Laatste plaatsen 3-4 jarigen Netepaleis tot Muziekpaleis met Beethoven én Bruegel! ( Bruegel?  wegens groot succes in 2019 en veel vraag, nu met ook “nieuwe oude liedjes”erbij) 
Klik HIER voor meer info

  HIER  inschrijven

Prijzen:

  • Driedaags zomer-, herfst-, paaskamp  2021: €85
  • Vierdaagse zomerkampen 2-3-4-5: €108

Opties

  • Lunch bestellen tijdens ALLE kampen €25 per kamp:  vegetarisch, verse bio gemengde groenteschotel, vooral grof brood, bio kaas, hummus, bio jam, koek of druifjes, besjes als dessert. (alleen voor kinderen die niet allergisch zijn aan voedingsmiddelen)
  • Bij driedaags kamp, zelfde prijs lunch 25€, dan wordt extra bio appelsap De Drie Wilgen geserveerd bij de lunch.
  • Info, voorwaarden ( +6 jaar) en extra prijs bij overnachting Fijnproeverskamp  op 1-2-3 juli 2020  geven we je weldra graag info via mail, vertel alvast voor welk kind je de info vraagt.
  • Plukbon bio blauwe bessen Bogaertsheide €5 (deze kan je de hele zomer gebruiken en buiten plukseizoen ook inwisselen voor verwerkte producten!) 

Inschrijvingsformulier kinderkampen 2020 in Het Netepaleis Dank om meteen na je inschrijving het bedrag over te schrijven. Zodra we het juiste bedrag hebben ontvangen op rekeningnummer van Het Netepaleis BE41 9731 4814 5710 met mededeling naam kind, leeftijd en nr kampen, is de plaats gereserveerd!  

Hartverwarmend was de eerste reactie van een mama na ons mailtje ivm het afmelden van paaskamp voor haar 2 kinderen: “Doneer het inschrijvingsgeld aan Het Netepaleis! Onze lieve vriendjes hier kijken alvast heel erg uit naar de zomer- en herfstkampjes!  Respect! Uiteraard zijn wij hiermee zeer blij en werd dit geld reeds meer dan goed geinvesteerd!  HARTELIJK DANK!

Proef even van een zomerkamp met Bruegel in Het Netepaleis 2019!

Antwoorden op meeste gestelde vragen
Het laatste nieuws volgen kan op de Facebookpagina ” Kinderkampen in Het Netepaleis”!

Waar? Het Netepaleis is een uniek privaat domein van 3,5 Ha dat zich voorziet van zonne-energie, waterzuivering en een grote tuin met wilde bloemen, boomgaard… vol biodiversiteit. Er is zeer mooie en ruime binnentuin voorzien van sanitair, tafels en stoelen. Het speelzaaltje, het geliefd  muzieksalon, de klanktank en de klimaatbus enz. zijn alleen toegankelijk tijdens toezicht van de animatoren. De vijver vangt regenwater op en biedt een mooi uitzicht. Deze is volledig omheind en hoort bij de privaatruimte.

Leeftijd 3 tot 11 jaar:  We zijn je dankbaar om er rekening mee te houden dat de kleutertjes reeds zindelijk zijn en dat de oudste kinderen nog niet in de puberteit zijn.  HIER  inschrijven!

Dieren: elk jaar komen er nieuwe konijntjes en ook andere dieren op het kamp naast pony Django en poes Nelson!  Heb je een gezond dier dat een vakantieplek voor zomer 2020 zoekt? Laat het ons weten!