Kinderkampjes?

Wij danken alle medewerkers, ouders en grootouders van harte voor het vertrouwen en inzet om de kinderen te laten genieten van onze kampjes. We hebben al veel inspiratie en goesting voor kinderkampjes met beperkt aantal kinderen in 2024!

Wij wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe met geregeld tijd om te genieten van de natuur!  Vanaf december zie je het programma en zodra de inschrijvingen open zijn zal je dit op onze Facebookpagina zien! 

Graag tot in 2024! Enkele foto’s van de kleuter- en kinderkampjes 2023 in Het Netepaleis: Pallieterkamp, De Kleine Boot, Karditsel Kardol en De Volle Rugzak

Het prachtig natuurdomein met een binnentuin om van te snoepen vormt het decor voor fantasierijke kampjes met buiten spelen, dieren, natuurbeleving, beeldende creativiteit, zang en dans, een trektocht en veel meer! 

Deel en volg onze Facebookpagina, dan komen je  kinderen hier zeker vriendjes tegen!

Familie en/vrienden zijn telkens welkom op de korte slotmomenten aan het einde van elk kamp of van de Paleisdagen! 

Jullie vele positieve enthousiaste reacties in mails en op onze Facebookpagina zijn een grote stimulans om de kinderkampen verder te zetten!  Het Netepaleis kan niet verder zonder jullie inzet, steun en vertrouwen, daarom ook dank aan initiatiefnemer Hilde Frateur die het domein open stelt voor de vele bezoekers, aan alle bestuursleden van vzw Amazone MMM, medewerkers, vrijwilligers zoals Riet Verhelst,  Mieke Willoqué, Nicole Everaert, Johan Declerck, Jelle Van Soom, Tom Kenens, Geert Vermeulen en vele anderen.  Dit is een initiatief van Vzw Amazone MMM: Mens Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek! In 2023 zijn wij 25 jaar actief! 

Waar? 3,5 ha natuurdomein vol biodiversiteit van Het Netepaleis,  Bogaertsheide  te 2560 Kessel met tuin, bos, speelweiden, pergola’s, binnentuin ver weg van verkeer!

Weldra foto’s van zomer 2023!


Foto’s van kinderkampjes juli 2022:

 

  FOTO’s van de ZOMERKAMPEN 2021 zien!
Fotocollage Herfstkamp ‘ Luisteren naar bomen” 2021
Fotocollage CIRCUSKAMP 2021 in Het Netepaleis
Fotocollage PRINSENKAMP in Het Netepaleis 2021
Fotocollage Zomersproetjes 2021 in Het Netepaleis

Wat kan je kind zoal beleven tijdens een activiteit?
Het plezier is groot om vrij buiten te spelen, ver weg van lawaai en auto’s, puur natuurbeleving! Ook balsporten en andere spelletjes, dansen en zingen, vertellen, tekenen, knutselen met materiaal uit het bos… steeds rekening houdend met de de wensen van de kinderen, het seizoen, het weer en de maatregelen.

Volg ons aanbod en geef een duimpje aan de Facebookpagina van “Kinderkampen in Het Netepaleis”!  en deel de info met je vrienden. Zo kan je samen rijden en heeft je kind een eigen vriendje mee!

Proef hier al even van zomerkamp: Mooie zomerdagen aan Het Netepaleis 
Veel dank aan o.a. de duurzame drukkerij Zwart op Wit , Spar Kessel, en vele vrijwilligers en sympathisanten! 

Natuur, hand in hand met cultuur!