Heerlijke zomerkampjes zomer 2023!

HIER inschrijven voor heerlijke kinderkampjes 2023! Beperkte plaatsen.

Het prachtig natuurdomein met een binnentuin om van te snoepen vormt het decor voor fantasierijke kampjes met buiten spelen, dieren, natuurbeleving, beeldende creativiteit, zang en dans, een trektocht en veel meer! 

Telkens van 09u30-16u00 met 1/2 opvang voor en na. Leeftijd is een richtlijn: alle kinderen die graag komen tot 12 jaar zijn uiteraard ook welkom op een “kleuterkamp”! Zij krijgen dan extra activiteiten in kleine groep. Kleuters dienen zindelijk te zijn.

De Kleine Boot! vanaf 3 jaar. Ma 7-di 8-woe 9-do 10 augustus 2023! NU inschrijven! 
Kleuters spelen veel in het speelbos, knutselatelier, zingen, dansen, kinderboerderij met konijntjes, eendjes, ponys, verkleedkoffer, droogte-, regen- of  waterspelletjes… 

 

 

Karditsel Kardol! vanaf 3 jaar Ma 21-di 22-woe 23-do 24 augustus 2023Reserveer hier je ticket voor Kleuterkamp Karditsel Kardol in Het Netepaleis!
Kleuters spelen veel buiten, in de speelweide en het speelbos, maken een een instrumentje in het knutselatelier, we tekenen, zingen en dansen,  kinderboerderij met konijntjes, eendjes, ponys, verkleedkoffer, droogte-, regen- of  waterspelletjes… 

 

Jaarlijkse peeldagen De Volle Rugzak! vanaf 3 jaar tot 12 jaar Ma 28-di 29-woe 30-do 31 augustus 2023. Weldra inschrijven!


JULI: PALLIETERKAMP in juli: enkel nog plaatsen voor +7 jaar: Een heerlijk kinderkamp voor kinderen van 7-12 jaar waar Pallieter met zijn bewondering voor natuur  centraal staat!  Kleuterkampje die periode 3-6 jaar (volgeboekt) 

Maandag 17 juli-dinsdag 18 juli- woensdag 19 juli-donderdag 20 juli 2023!
09u30-16u00 met 1/2 opvang voor en na. Leeftijd is een richtlijn.  Pallieterkamp 7-12 jaar:  met extra een  trektocht langsheen de Grote Nete, tekenen met de ogen van Pallieter o.l. v. Riet , natuur beleven en liedjes van toen met Hilde, bio bessen plukken inclusief, aangepast aan het weer en de wensen van de groep kinderen!

Deel en volg onze Facebookpagina, dan komen je  kinderen hier zeker vriendjes tegen!

Vele kinderen beleefden al onvergetelijke dagen op het natuurdomein van Het Netepaleis!
Dank aan alle ouders en de vele lieve kinderen voor het vertrouwen en hun fijne medewerking!

Jullie vele positieve enthousiaste reacties in mails en op onze Facebookpagina zijn een grote stimulans om de kinderkampen verder te zetten!  Dit is een initiatief van Vzw Amazone MMM: Mens Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek! In 2023 zijn wij 25 jaar actief! We vieren het met een heus Pallieterkamp!

Waar? 3,5 ha natuurdomein vol biodiversiteit van Het Netepaleis,  Bogaertsheide  te 2560 Kessel met tuin, bos, speelweiden, pergola’s, binnentuin ver weg van verkeer!


Foto’s van kinderkampjes juli 2022:

 

  FOTO’s van de ZOMERKAMPEN 2021 zien!
Fotocollage Herfstkamp ‘ Luisteren naar bomen” 2021
Fotocollage CIRCUSKAMP 2021 in Het Netepaleis
Fotocollage PRINSENKAMP in Het Netepaleis 2021
Fotocollage Zomersproetjes 2021 in Het Netepaleis

Wat kan je kind zoal beleven tijdens een activiteit?
Het plezier is groot om vrij buiten te spelen, ver weg van lawaai en auto’s, puur natuurbeleving! Ook balsporten en andere spelletjes, dansen en zingen, vertellen, tekenen, knutselen met materiaal uit het bos… steeds rekening houdend met de de wensen van de kinderen, het seizoen, het weer en de maatregelen.

Volg ons aanbod en geef een duimpje aan de Facebookpagina van “Kinderkampen in Het Netepaleis”!  en deel de info met je vrienden. Zo kan je samen rijden en heeft je kind een eigen vriendje mee!

Proef hier al even van zomerkamp: Mooie zomerdagen aan Het Netepaleis 
Veel dank aan o.a. de duurzame drukkerij Zwart op Wit , Spar Kessel, en vele vrijwilligers en sympathisanten! 

Natuur, hand in hand met cultuur!