Herfstkampje 2022

Thema’s vormen rode draad naast de vele leuke basis activiteiten die mogelijk zijn op dit prachtig en rustig domein!

We kijken al uit naar een driedaags herfstkampje op woe 2, do 3 en vrijdag 4 november 2022 voor kinderen +5-11 jaar en ook naar de Paas- en Zomervakantie 2023!

Hier alle INFO EN INSCHRIJVEN VOOR HET HERFTSKAMPJE 2022!
Vele kinderen beleefden fantastisch mooie zomerdagen op het natuurdomein van Het Netepaleis!
Dank aan alle ouders en de vele lieve kinderen voor het vertrouwen en hun fijne medewerking!

Jullie vele positieve enthousiaste reacties in mails en op onze Facebookpagina zijn een grote stimulans om de kinderkampen verder te zetten!  Dit is een initiatief van Vzw Amazone MMM: Mens Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek! In 2023 zijn wij 25 jaar actief!

 • De meeste kampjes passen best voor kinderen 3-6jaar en 6-10… jaar tenzij anders aangegeven. Kleuters zijn al zindelijk en grote kinderen puberen nog niet en komen zelf graag.
  – knutsel- en tekenplezier
  – sport en spel in de natuur, waterpret of op ontdekkingstocht
  – kampen bouwen, natuur, dieren bewonderen en verzorgen
  – jongleren, lopen op stelten
  – gezelschapsspelletjes, kapsalon, verkleden
  – dansen, zingen, muziek en toneeltjes spelen, fantaseren, een leuke show maken
  – de Bibbelbabbelboom: gezellig middagpraatje met Hilde Frateur en indien nodig oplossingen vinden voor kleine of grote probleempjes 

We houden zo veel als mogelijk rekening met het weer of seizoen, wensen en interesses van de kinderen!

DAGJES APART te reserveren voor vriendjes of familie die komen logeren, soms een dag vooraf nog aangekondigd! Volg ons dus op de Facebookpagina!  
Waar? 3,5 ha natuurdomein van Het Netepaleis, volg MMM-pijltjes op Bogaertsheide  te 2560 Kessel met tuin, bos, speelweiden, pergola’s, binnentuin ver weg van verkeer!
Er is keuze tussen Paleisdagen, vaak aansluitend aan kamp of kamp met of zonder bestelling van een gezond vege lunchpakket

De afspraken op het kamp:

 1. We zorgen dat iedereen op kamp het goed heeft en helpen elkaar waar nodig 
 2. Als je een opmerking hebt of iets wil vertellen, kom mee naar de Bibbelbabbelboom, daar wordt alles gezellig besproken en bijna altijd opgelost!
 3. Roep enkel als je hulp nodig hebt. Verder geen gekrijs of gegil, zo blijft het rustig voor alle mensen en voelen onze dieren zich ook gerust
 4. Je kruipt nooit over of onder een hek, lint of poortje en gesloten deuren blijven toe. We gaan dus niet op private gedeelten want het domein is voldoende groot. 
 5. We draaien niet aan boompjes en trekken niet aan takken
 6. Nodig ook want vriendjes uit via Facebookpagina Kinderkampen in Het Netepaleis te Kessel of de flyer!

Na uw online reservatie (tickets/kind hier onderaan) volgt meteen een bevestigingsmail van Google. Telkens uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de activiteit lees je de praktische info hier.

Kinderen die zich ziek voelen kunnen niet naar het kamp komen en mogen een ander kind laten komen.  “Praktische info, telkens voor aanvang van het kamp te raadplegen.
Foto’s van kinderkampjes juli 2022:

 

  FOTO’s van de ZOMERKAMPEN 2021 zien!
Fotocollage Herfstkamp ‘ Luisteren naar bomen” 2021
Fotocollage CIRCUSKAMP 2021 in Het Netepaleis
Fotocollage PRINSENKAMP in Het Netepaleis 2021
Fotocollage Zomersproetjes 2021 in Het Netepaleis


Wij volgen de maatregelen en houden het uiteraard ook graag veilig. 
Wat kan je kind zoal beleven tijdens een activiteit?
Het plezier is groot om vrij buiten te spelen, ver weg van lawaai en auto’s, puur natuurbeleving! Ook balsporten en andere spelletjes, dansen en zingen, vertellen, tekenen, knutselen met materiaal uit het bos… steeds rekening houdend met de de wensen van de kinderen, het seizoen, het weer en de maatregelen.

Volg en geef een duimpje aan de Facebookpagina van “Kinderkampen in Het Netepaleis”!  en deel de info met je vrienden. Zo kan je samen rijden en heeft je kind een eigen vriendje mee!

Bij elke inschrijving geldende Algemene Voorwaarden. Lees hier ook vragen en antwoorden: algemene-voorwaarden-reservatie-kind-in-Het-Netepaleis


Proef hier al even van zomerkamp: Mooie zomerdagen aan Het Netepaleis 
Veel dank aan o.a. de duurzame drukkerij Zwart op Wit , Spar Kessel, en vele vrijwilligers en sympathisanten! 

Natuur, hand in hand met cultuur!