Kinderkampen!

 De inschrijvingen voor de 2 HERFSTKAMPJES zijn open! We houden het klein, gezellig dus het wordt weer heel boeiend! Nu reserveren!

  1. Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen!” kinderen 6 tot 12 jaar  ma 2- di 3- woe 4 november 2020 telkens 09u30-16u met opvang! Beperkte plaatsen.
  2. Tweedaags Herfstkampje “Pi Pa Pinnemuts!” voor kleuters 3 tot 6 à 7 jaar op do 5 en vrij 6 november 2020 telkens 09u30 -15u30 met opvang! Beperkte plaatsen.

Info, snel inschrijven en betalen in 1 wip: Webwinkel van Het Netepaleis: Info kinderkampen, inschrijven per kind, betalen via deze link

Heb je vragen of een probleem bij het invullen, mail dan mmmkinderkamp@telenet.be. Indien volgeboekt staat het vermeld en kan je niet meer inschrijven.

Volg en nodig vrienden uit op de Facebookpagina van “Kinderkampen in Het Netepaleis” !

 Activiteiten bij élk kamp: buiten spelen, knutselen, kampen bouwen, sport en spel, vriendjes maken, muziek spelen, zingen en dansen, in alle rust en met veel interesse en respect natuur ontdekken en dagelijks de leukste keuze-activiteiten!

Extra info, algemene voorwaarden i.v.m. kinderkampen en annulatievoorwaarden 2020-2021

Zomerkamp voor kinderen in Het Netepaleis!  Beelden vh kamp en kamplied “Biodiversiteit” in 12 seconden en “Eikenboom” in 80 seconden!                                                                                                                                             

Dank voor het vertrouwen. Wij maken er jaarrond ons werk van om alle kinderen telkens heel mooie dagen te laten beleven op het natuurdomein Het Netepaleis! Ook al dragen wij de beste zorgen voor alle kinderen, is onze vzw niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen. Uw familiale polis dient zowieso in orde te zijn.

Leeftijden:  hou er rekening mee dat de kleutertjes reeds zindelijk zijn en dat de oudste kinderen nog niet in de puberteit zijn. Kinderen met beperking zijn welkom met begeleider na overleg. Hartelijk dank!