Kinderkampen!

De zomervakantie kreeg al een schitterende start met een heerlijk kamp voor Fijnproevers der natuur! 

Alle kinderen tussen 3 en 11 jaar die graag in de natuur vertoeven zijn van harte welkom op de kinderkampen in augustus in Het Netepaleis.  Het tweede kamp “Prinsen en prinsessen in de bloemenstoet” is volgeboekt.

Info, inschrijven en betalen kan nu in 1 wip via onze nieuwe Webwinkel van Het Netepaleis: Info kinderkampen, inschrijven, betalen via deze link Lukt het niet of heb je een probleem bij het invullen? Vraag voor wachtlijst van een kamp? Mail ons

Zomerkamp voor kinderen in Het Netepaleis!  Beelden vh kamp en kamplied “Biodiversiteit” in 12 seconden en “Eikenboom” in 80 seconden!(nieuw!)

Doorgaans zijn er maximaal 15 kinderen per groep met 1 of 2 begeleiders.  

Bij de planning van de zeer leuke activiteiten voor elk kamp volgen we steeds de laatste richtlijnen.  Zo vraagt men dat ouders iemand beschikbaar hebben om hun kind in geval van ziekte spoedig op te halen. Indien er een kamp toch zou moeten afgelast worden hou je je geld tegoed, eventueel ook te gebruiken bij een zomer- of winterbar e.a.

De kampen lopen telkens van 09u00 tot 16u00 met opvang voor (vanaf 08u20) en na (tot 17u20) inclusief. Er is één driedaags- en er zijn 4 vierdaagse zomerkampen.

Activiteiten bij elk kamp: buiten spelen, knutselen, kampen bouwen, sport en spel, vriendjes maken, muziek spelen, zingen en dansen, in alle rust en met veel interesse en respect natuur ontdekken en dagelijks de leukste keuze-activiteiten!
Bij elk kamp staat een ander leuk thema in de kijker, boeiend voor kinderen die meerdere kampen komen maar buiten spelen blijft troef.

Laatste plaatsen voor: Driedaags zomerkamp 1 woe 1- do 2- vrijdag 3 juli 2020:  Fijnproeverskamp!

  • We spelen altijd buiten of in de binnentuin, we gaan op zoektocht en tellen alle soorten bloemen, grassen, dieren, wat een diversiteit aan Het Netepaleis! We maken dromenvangers en bakken zelfs Middeleeuws brood. Ward speelt gitaar en brengt ook schelpjes mee van het Noordzeestrand, we dansen de Tango van de zee! Het is nu echt vakantie!

VOLGEBOEKT, te laat om in te schrijven voor Zomerkamp 2 ma 6- di 7- do 9- vr 10 juli  Met prinsen en prinsessen in de Bloemenstoet

Fantasie is troef! Als onze prinsessen met hun oogjes knipperen verdwijnen alle prinsen en komen er bloemen tevoorschijn!!  We maken zelf onze kledij in karton en leuke stofjes. Er is een kapsalon in het bos, een vertelhuisje voor onze nieuwe prinsenverhalen, we zingen, dansen en spelen. Een nooit geziene muzikale Bloemenstoet op de Bogaertsheide!  Vraag voor wachtlijst kamp II? Mail ons

Zomerkamp 3  ma 13- di 14- do 16- vr 17 juli Tovenaars met aarde en water

Het is poederdroog. Wij toveren water! Eerst moeten we het toverstokje vinden. We belichten twee van de vier elementen…met aarde en water kan je ontzettend veel maken, veel doen, ervaring opdoen. Wordt het slijk of kiezen we om te werken met klei? “Zolang er maar water is”…”Hoezo?”

Meer info? Zie Webwinkel van Het Netepaleis: Info kinderkampen, inschrijven, betalen via deze link

Zomerkamp 4 ma 17- di 18- woe 19- do 20 augustus Circustoeren

Jongleren en andere behendigheidsspelletje en kinderspelen in de natuur. Een circusartiest komt ons enkele trucjes die wij elke dag oefenen elke dag, elk op zijn niveau. We knutselen, verkleden ons en hebben zelfs een kapsalon! We zorgen voor een echte circusvoorstelling.

Meer info? Zie Webwinkel van Het Netepaleis: Info kinderkampen, inschrijven, betalen via deze link

Zomerkamp 5 ma 24- di 25 – woe 26- do 27 augustus Van Netepaleis tot Muziekpaleis

We starten met een trektocht naar de Grote Nete. We luisteren naar de wind, naar de stilte, naar het ritselen van bladeren en spitsen onze oren voor alle geluiden. Dan horen we muziek, spelen zelf muziek, anderen tekenen liever, knutselen met wat ze vonden in de natuur, bouwen een kamp… we zingen en maken van Het Netepaleis een Muziekpaleis! Knutselen en muziek staan centraal.

Goed om weten: Antwoorden op meeste gestelde vragen

Dank voor uw begrip maar in 2020 kunnen geen terugbetalingen meer worden gedaan door veel extra kosten ivm Covid-19 maatregelen, kleinere groepen en aflassing van de Paaskampen.

Info, inschrijven en betalen kan nu in 1 wip via onze nieuwe Webwinkel van Het Netepaleis: Info kinderkampen, inschrijven, betalen via deze link                                                                                                                                                                                               

Dank voor het vertrouwen. Wij maken er jaarrond ons werk van om alle kinderen telkens heel mooie dagen te laten beleven op het natuurdomein Het Netepaleis! Ook al dragen wij de beste zorgen voor alle kinderen, is onze vzw niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen. Uw familiale polis dient zowieso in orde te zijn.

1 Proever in Bijenland, kom even mee op kamp met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 

2 Proever overzicht zomerkampjes 2019 met slotdans!met het jig-liedje van de Boomstraat!

Leeftijd 3 tot 11 jaar:  hou er rekening mee dat de kleutertjes reeds zindelijk zijn en dat de oudste kinderen nog niet in de puberteit zijn. Hartelijk dank!

Dieren: elk jaar zijn er nieuwe konijntjes en ook andere dieren op het kamp naast pony Django en poes Nelson! Nieuw in 2020: en koppel mooie pauwen! Heb je een gezond dier dat een vakantieplek voor zomer 2020 zoekt? Laat het ons weten!