Sponsor & steun het Netepaleis

De organisatie van Het Netepaleis dankt alle vrijwilligers die zich op één of andere manier inzetten voor het behoud  én onderhoud, voor de werking en activiteiten in Het Netepaleis. Graag danken wij in het bijzonder kunstenares Riet Verhelst die tijdens kinderkampjes de kinderen begeleiding geeft op vrijwillige basis bij het tekenen op een kunstzinnige manier.
D
ank ook aan o.a. gemeente Berlaar , duurzame drukkerij Zwart op Wit , Spar Kessel,  verenigingen, sympathisanten en privé personen van wie Het Netepaleis al eens een gift ontving.
Hartelijk dank aan de talrijke ouders die hun vertrouwen geven aan de begeleiders van de kinderkampen, aan de vele ouders die tijdens de spaaractie bij Spar Kessel kozen voor de spaarpot Kinderkampen in Het Netepaleis!  

We maakten een extra droogtoilet. De “Bruegeltoilet” wordt in 2023 de “Pallietertoilet” een droogtoilet die waar zagemeel de functie heeft van water, en waar de inhoud gecomposteerd wordt. Deze droogtoilet werd in 2020 gesponsord door de Koning Boudewijnstichting!

Elke extra financiële schenking  wordt volledig gebruikt om het domein en de gebouwen van Het Netepaleis te onderhouden en te blijven vernieuwen waar nodig. 
Hartelijk dank voor
een storting op rek nr BE85 0013 2836 7106 van vzw Amazone MMM die met vrijwilligers en professionelen alles doen om de kinderkampjes en af en toe een paleisdag te blijven mogelijk maken.
Wens je je logo op de flyers of affiches van Kinderkampen, Paleisdagen of Cultuur in de Natuur? Mail dan hetnetepaleis@gmail.com.

Uiteraard trachten we zoveel mogelijk onze aankopen lokaal te doen. Mocht je online aankopen doen, kan je het Netepaleis steunen door via deze link te gaan: via DEZE Trooper-link naar Bol.com, Booking.com, Farmaline enz…t.v.v. Het Netepaleis zonder dat het je een cent kost. Hartelijk dank!
Wens je je logo op de promofolders of affiches van Kinderkampen of Cultuur in de Natuur? Mail hetnetepaleis@gmail.com.

 

We houden rekening met de natuur: tijdens het broedseizoen blijft hier alles rustig en maaien we niet. In 2023 vieren we elke dag 25 jaar MMM: Mens en Milieu in een taal die iedereen verstaat Muziek. 

Is je Ekologische voetafdruk hoog? Steun of sponsoring van het MMM project is welkom!  Het rekeningnummer  van vzw MMM  is BE85 0013 2836 7106. De vele mensen die hier inspiratie opdoen, de bomen, planten, bloemen, wilde dieren zijn je zeer dankbaar! MMM zorgt mee voor het verderbestaan van Het Netepaleis op de meest ekologische manier en tracht er jonge mensen en families bij te betrekken via Paleisdagen en kinderkampjes.  Mail  hetnetepaleis@gmail.com met je voorstel of vraag. 
Toekomst?

De eigenaars van het domein en medewerkers van vzw Het Netepaleis willen het geluk delen om er af en toe andere mensen van te laten genieten en dit waardevol stuk landschap in stand te kunnen houden. Het is hun levenswerk!

Er komt echter veel meer bij kijken dan wat je zo ziet. Dit kost jaarrond veel werk, energie en geld. 

Mens en natuur zijn u zéér dankbaar!

Het Netepaleis is ook lid van:

  • Natuurpunt
  • Nekka vzw, aandacht voor het betere Nederlandstalige lied
  • Wandelclub Berchlaer
  • Vlaamse Wielrijdersbond: sluit aan bij onze club Het Netepaleis Kessel en wees verzekerd als fietser én voetganger met je hele gezin
  • Boerenbond