Sponsor & steun het Netepaleis

Veel dank aan o.a. gemeente Berlaar , duurzame drukkerij Zwart op Wit , Spar Kessel,  verenigingen en vele vrijwilligers en sympathisanten!
Hartelijk dank aan de talrijke ouders die hun vertrouwen geven aan de begeleiders van de kinderkampen, aan de vele ouders die tijdens de spaaractie bij Spar Kessel kozen voor de spaarpot Kinderkampen in Het Netepaleis!  
In 2022 werd het speelbos uitgebreid en gezorgd voor een extra zaaltje voor opvang bij regenweer. Het regende echter nooit meer. 
We maakten een extra droogtoilet. De “Bruegeltoilet” wordt in 2023 de “Pallietertoilet” een droogtoilet die waar zagemeel defunctie heeft van water, en waar de inhoud gecomposteerd wordt. Deze droogtoilet werd in 2020 gesponsord door de Koning Boudewijnstichting!

Elke extra financiële schenking  wordt volledig gebruikt om het domein en de gebouwen van Het Netepaleis te onderhouden en te blijven vernieuwen waar nodig. 
Hartelijk dank voor
een storting op rek nr BE85 0013 2836 7106 van vzw Amazone MMM die met vrijwilligers en professionelen alles doen om de kinderkampjes en af en toe een paleisdag te blijven mogelijk maken.
Wens je je logo op de flyers of affiches van Kinderkampen, Paleisdagen of Cultuur in de Natuur? Mail dan hetnetepaleis@gmail.com.

Uiteraard trachten we zoveel mogelijk onze aankopen lokaal te doen. Mocht je online aankopen doen, kan je het Netepaleis steunen door via deze link te gaan: via DEZE Trooper-link naar Bol.com, Booking.com, Farmaline enz…t.v.v. Het Netepaleis zonder dat het je een cent kost. Hartelijk dank!
Wens je je logo op de promofolders of affiches van Kinderkampen of Cultuur in de Natuur? Mail hetnetepaleis@gmail.com.

De eigenaars van het domein en medewerkers van vzw Het Netepaleis willen het geluk delen om er af en toe andere mensen van te laten genieten en dit waardevol stuk landschap in stand te kunnen houden. Het is hun levenswerk!

Er komt echter veel meer bij kijken dan wat je zo ziet. Dit kost veel werk, energie en geld. Bij gebruik door derden wordt een voorstel tot vergoeding opgemaakt. De corona-crisis maakt het erg moeilijk omdat Het Netepaleis wel alle kosten draagt en er geen verhuring van de locatie kon plaats vinden. 

Mens en natuur zijn u zéér dankbaar!