Sponsor & steun het Netepaleis

Veel dank aan o.a. gemeente Berlaar , duurzame drukkerij Zwart op Wit , Spar Kessel,  verenigingen en vele vrijwilligers en sympathisanten!
In 2022 breiden we het speelbos uit! We renoveren in het boshuisje en zorgen voor een extra droogtoilet. Dit wordt de “Bruegeltoilet” die tijdens het Bruegelkamp 2022  zal ingehuldigd worden. Gesponsord door de Koning Boudewijnstichting!

Wij danken de vele ouders die tijdens de spaaractie bij Spar Kessel kozen voor de spaarpot Kinderkampen in Het Netepaleis! 

Elke extra financiële schenking  wordt volledig gebruikt om het domein en de gebouwen van Het Netepaleis te onderhouden en te blijven vernieuwen waar nodig. Zeker na deze moeilijke periode waarin de maatregelen verbod oplegde om iets te organiseren en onze gemeente ons geen steun gaf is uw steun moedgevend en zeker welkom. Hartelijk dank voor een storting op rek nr BE85 0013 2836 7106 van vzw Amazone MMM die met vrijwilligers en professionelen alles doen om de kinderkampjes en af en toe een paleisdag mogelijk te maken.
Wens je je logo op de flyers of affiches van Kinderkampen, Paleisdagen of Cultuur in de Natuur? Mail snel hetnetepaleis@gmail.com.

Uiteraard trachten we zoveel mogelijk onze aankopen lokaal te doen. Mocht je online aankopen doen, kan je het Netepaleis steunen door via deze link te gaan: via DEZE Trooper-link naar Bol.com, Booking.com, Farmaline enz…t.v.v. Het Netepaleis zonder dat het je een cent kost. Hartelijk dank!
Wens je je logo op de promofolders of affiches van Kinderkampen of Cultuur in de Natuur? Mail hetnetepaleis@gmail.com.

De eigenaars van het domein en medewerkers van vzw Het Netepaleis willen het geluk delen om er af en toe andere mensen van te laten genieten en dit waardevol stuk landschap in stand te kunnen houden. Het is hun levenswerk!

Er komt echter veel meer bij kijken dan wat je zo ziet. Dit kost veel werk, energie en geld. Bij gebruik door derden wordt een voorstel tot vergoeding opgemaakt. De corona-crisis maakt het erg moeilijk omdat Het Netepaleis wel alle kosten draagt en er geen verhuring van de locatie kan plaats vinden. 

Mens en natuur zijn u zéér dankbaar!