Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp, kleuterkampje, een Paleisdag voor groot en/of klein of andere evenement op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Aanbod kinderen 3-12 jaar, info & tickets voor 2022!

Er zijn nog vrije plaatsen voor de zomerkampjes:  Juli: Aarde & Water (3-12j), Kleuterkampje De Kleine Boot, Circuskamp, Prinsen en prinsessen(3-12j) Augustus: Overlevingskamp +7jaar, Bruegelkamp (6-12j), De Volle Rugzak(3-12jaar)!  BESTEL TICKETS ONDERAAN OP DEZE PAGINA  Algemeen: - Van 09u30 tot 16u00 met 1/2 u opvang voor en na inbegrepen  - Steeds met o.a. begeleiding van o.a. Hilde […]

Koop Tickets €22 – €165 103 tickets beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met prachtige binnentuin, pergola’s en overdekte ruimten temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eikenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!