Agenda & tickets 

  1. Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen!” kinderen 6 tot 12 jaar  ma 2- di 3- woe 4 november 2020 telkens 09u30-16u met opvang! Beperkte plaatsen.
  2. Tweedaags Herfstkampje “Pi Pa Pinnemuts!” voor kleuters 3 tot 6 à 7 jaar op do 5 en vrij 6 november 2020 telkens 09u30 -15u30 met opvang! Beperkte plaatsen.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen”

Maandag 2- dinsdag 3 -woensdag 4 november 2020 telkens van 09u30 tot 16u00 met 1/2 u opvang voor en na inbegrepen.  Klik hier om terug naar je besteloverzicht te gaan Voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar die graag in de natuur vertoeven!  Beperkt aantal en steeds rekening houdend met de laatste richtlijnen. Foto […]

Kleuterkamp “Pi Pa Pinnemuts”!

Het Netepaleis Bogaertsheide 14, Kessel

Alles op maat van kleuters en de seizoenen. Onder elke paddestoel woont een kaboutertje maar de echte kabouter Pinnemuts komt op bezoek in Het Netepaleis! Wie kan hem vinden? Die speelt steeds al zingend onder de varens in het bos. Luister maar! Wij vullen ons mandje met gekleurde bladeren en moois uit het bos. We maken in de binnentuin elk een mini-mandala en een mooie bosmobiel maar mogen ook konijntjes knuffelen! We spelen, tekenen, zingen en dansen en vertellen verhaaltjes Pinnemuts luistert mee. We verkleden ons en houden een leuke foto-shoot! De kinderen mogen mee de activiteiten kiezen want in Het Netepaleis kan je veel beleven!
Beperkte plaatsen!

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, speelbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol bio-diversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.