Agenda & tickets 

  1. Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen!” kinderen 6 tot 12 jaar  ma 2- di 3- woe 4 november 2020 telkens 09u30-16u met opvang! Beperkte plaatsen.
  2. Tweedaags Herfstkampje “Pi Pa Pinnemuts!” voor kleuters 3 tot 6 à 7 jaar op do 5 en vrij 6 november 2020 telkens 09u30 -15u30 met opvang! Beperkte plaatsen.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laatste afgelopen Evenementen

Kleuterkamp “Pi Pa Pinnemuts”!

Het Netepaleis Bogaertsheide 14, Kessel

Alles op maat van kleuters en de seizoenen. Onder elke paddenstoel woont een kaboutertje maar de echte kabouter Pinnemuts komt op bezoek in Het Netepaleis! Wie kan hem vinden? Die speelt steeds al zingend onder de varens in het bos. Luister maar! Wij vullen ons mandje met gekleurde bladeren en moois uit het bos. We maken in de binnentuin elk een mini-mandala en een mooie bosmobiel maar mogen ook konijntjes knuffelen! We spelen, tekenen, zingen en dansen en vertellen verhaaltjes Pinnemuts luistert mee. We verkleden ons en houden een leuke foto-shoot! De kinderen mogen mee de activiteiten kiezen want in Het Netepaleis kan je veel beleven!
Beperkte plaatsen!

€73

Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen”

  AFGELAST om contacten te vermijden uit solidariteit voor mensen in de zorg en risico's te beperken Maandag 2- dinsdag 3 -woensdag 4 november 2020 telkens van 09u30 tot 16u00 met 1/2 u opvang voor en na inbegrepen.  Klik hier om terug naar je besteloverzicht te gaan Voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar […]

€97