Welkom! Hier kan je inschrijven voor de activiteiten van vzw Het Netepaleis MMM waarvoor je best tijdig reserveert:
– KINDERKAMPDAGEN 2024 in Het Netepaleis
– ZINGEN over de grenzen heen met Hilde Frateur
Overzicht, data, info en tickets onderaan! Scrollen tot je er bent! Graag tot binnenkort!

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kinderkamp Tita Hups in de Muziekrups! (3-7j) & de Kinderspelen 6 tot 11 jaar Maandag 8 t/m 11 juli + opvang vr 12 juli 2024! Aparte dagjes +4 j mogelijk!

Kies uw tickets PER KIND onderaan, deze info voor kampjes waarvoor je nog kan inschrijven: Laatste plaatsen Maandag 8-dinsdag 9-woensdag 10-donderdag-11 juli 2024 -ook aparte kampdagjes te reserveren vanaf 3 juni -met opvang op vrijdag apart te reserveren onderaan  Algemeen: Bij elk kampje zijn er keuze activiteiten, vrij spelen in de natuur, verhaaltjes vertellen, tekenen, knutselen, muziek […]

Koop Tickets €35,00 – €142,00

Tovenaars aarde en water (3-6j) en Magische illusies met de 4 elementen(+6j) Ma 19 t/m vr 23 augustus 2024 en Driedaags Speelkampje “Magie!”

3-6 jaar: Tovenaars met aarde en water (beperkte plaatsen!!) Alles over en met water! Wees gerust, geen gespetter maar echt slijk maken of gaan we bootjes maken en laten varen? En we zingen natuurlijk ook van “Spaar water”! Een tovenaar kan regen toveren en wat als de zon te heet wordt?  We hebben immers een schaduwrijk […]

Koop Tickets €35,00 – €142,00

Kinderkamp Het varken met de lange snuit, voor alle leeftijden! Ma 26-vr 30 augustus 2024 < 3-11 jaar

Ma 26-di 27- woe 28 aug-do 29 augustus 2024  + Rustige Vrijdag als optie opvang, beperkte plaatsen Het varken met de lange snuit 3-11 jaar En de vakantie is uit maar alles kan nog! Alles wat we leuk vonden deze vakantie! Ook verhaaltjes vertellen, tekenen, diertjes, kleien, knutselen en vooral veel vrij en vrolijk spelen. […]

Koop Tickets €29,00 – €125,00

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De ruime zuiderse binnentuin met decor van bootjes in een haventje, olijf- en bananenbomen, ranken van druivelaars en kiwi, Venetiaanse trompetbloemen, de klanktank, het boshuisje en de klimaatbus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt het regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!