Het Netepaleis

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol privaat natuurdomein van 3,5 ha op de schilderachtige Bogaertsheide in Kessel vlakbij de Grote Nete tegen Berlaar/Gestel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Hier klopt ook het hart van “Amazone MMM” vzw. Opgericht in 1998 door Hilde Frateur en vele muzikanten en vrienden. “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek!”  
–  Hier alle INFO EN INSCHRIJVEN VOOR HET HERFTSKAMPJE 2022!Hilde “We hebben ons vroegere tuinbouwbedrijf in 2012 met de beste intenties en veel handenarbeid omgebouwd tot een duurzame en mooie locatie op 3,5 domein vol biodiversiteit en prachtige plekjes waar vele kinderen in familiale sfeer tijdens de schoolvakanties unieke en gezonde kampjes mogen beleven.
De vraag om hier feesten en teambuildings te mogen houden is groot, doch, we nemen maar uitzonderlijk iets aan om wat kosten te helpen dekken. Geen trouwfeesten. We beperken dit vooral uit eerbied voor de rust van de natuur en de bewoners van het schilderachtige Bogaertsheide te Kessel
.” 

 

Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar en ook maar af en toe eens toegankelijk.