Het Netepaleis

Een prachtig natuurdomein met een binnentuin om van te snoepen vormt het decor ook voor zomerkampjes! Laat je kinderen genieten van  fantasierijke KLEUTER-en KINDERKAMPJES met o.a.Pallieter in zijn mooie Netelandschap!  Proef van muziek, natuurbeleving, beeldende creativiteit, zang en dans, een trektocht, lievelingsspelletjes van Pallieter en veel meer! 3-6 en 7-12 jaar!

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol privaat natuurdomein van 3,5 ha op de schilderachtige Bogaertsheide in Kessel vlakbij de Grote Nete tegen Berlaar/Gestel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Hier klopt ook het hart van “Amazone MMM” vzw. Opgericht in 1998 door Hilde Frateur en vele muzikanten en vrienden. “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek!”  Zo kwamen artiesten zoals o.a. Wannes Van de Velde, Dirk Van Esbroeck, Roland, Chris Joris en vele andere artiesten hier op het domein om er concerten of MMM-stages te geven. Bij de opening van Het Netepaleis in augustus 2012, kwam Lucas Van den Eynde en zong er samen met Hilde Frateur het klimaatlied op het domein bezaaid met duizenden bloemen!.

Nieuws maart 2023: De locatie van Het Netepaleis kan ter beschikking gesteld worden voor een beperkt aantal feesten of ceremonies tot 100 personen in de periode mei-september 2023! De financiele bijdrage wordt volledig besteed aan het onderhoud en de aanleg van het natuurdomein. Sponsoring van dit mooie project is ook welkom! Mail nu hetnetepaleis@gmail.com met je vraag, info, gegevens. Wij bekijken de aanvragen en laten je dan spoedig weten wat mogelijk is! 

  
Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar en ook maar af en toe eens toegankelijk.