Het Netepaleis

Welkom op de website van Het Netepaleis, een rustig privaat natuurdomein vol duurzaamheid en biodiversiteit, waar het heerlijk is om te vertoeven, iets te ontdekken en waar altijd veel te beleven is !

We kijken al uit naar de HERFSTKAMPJES en hebben er veel zin in!  We houden het klein en gezellig dus het wordt weer heel boeiend! Info, inschrijven en betalen kan snel, in te vullen per kind via onze nieuwe Webwinkel van Het Netepaleis: Info kinderkampen, inschrijven, betalen via deze link  

Weldra kan je ook via de webwinkel iets leuks reserveren voor je bubbel in Het Netepaleis!

 

 

Wij zorgen het hele jaar voor het hele domein van Het Netepaleis op eigen krachten. We komen daarom niet in aanmerking voor enige tegemoetkoming als steun voor extra opgelegde maatregelen, voor de afgelastingen en de vele uitgestelde activiteiten die gepland waren.  Wens je dat Het Netepaleis blijft bestaan, dan danken wij voor een gift op rek nr BE85 0013 28367106 en kunnen je een fiscaal attest bezorgen.

Door de wisselende berichtgeving i.v.m. de maatregelen rond Covid-19 kan je voorlopig een aanvraag doen om Het Netepaleis te gebruiken tot 40 personen. Dan kan in de nodige afstand gehouden worden ook bij koud of nat weder. Wij danken je voor uw begrip en hopen dat die mooie tijd terug kan komen. Je kan alleen hier online je aanvraag doen.  dus niet voor een huwelijksfeest of dansparty zoals in “De goeie ouwe tijd”. 

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats dat eveneens een een privaat  natuurreservaat werd. Vandaar is het domein niet openbaar. Wel zijn kinderen er welkom tijdens de kinderkampen. Af en toe verlenen we toegang voor publiek, kom er dan zeker van genieten. Volg Het Netepaleis op Facebook!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.” Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 2020