Het Netepaleis

  Langs een dreef zonder hobbels maar met oude eiken en beuken kom je aan Het Netepaleis! Noem het gerust een ecologische cultuurkoepel in een waardevol privaat natuurdomein op de schilderachtige Bogaertsheide in Kessel vlakbij de Grote Nete tegen Berlaar/Gestel. 
Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid.

We houden rekening met de natuur: tijdens het broedseizoen blijft hier alles rustig en maaien we niet.

Een prachtig natuurdomein met een tropische binnentuin om van te snoepen vormt het decor ook voor zomerkampjes!
Laat je kinderen ook in 2024 genieten van 
HEERLIJKE KLEUTER-en KINDERKAMPJES, ook aparte dagjes!  Zij zullen proeven van muziek, natuurbeleving, diertjes verzorgen, beeldende creativiteit, zang en dans, verkleden, kampen bouwen en veel meer! 

In 2023 vieren we elke dag 25 jaar MMM: Mens en Milieu in een taal die iedereen verstaat Muziek. 

Toekomst?
Is je Ekologische voetafdruk hoog? Steun of sponsoring van het MMM project is welkom!  Het rekeningnummer  van vzw MMM  is BE85 0013 2836 7106. De vele mensen die hier inspiratie opdoen, de bomen, planten, bloemen, wilde dieren zijn je zeer dankbaar! MMM zorgt mee voor het verderbestaan van Het Netepaleis op de meest ekologische manier en tracht er jonge mensen en families bij te betrekken via Paleisdagen en kinderkampjes.  Mail  hetnetepaleis@gmail.com met je voorstel of vraag. 

Hier klopt het hart van “Amazone MMM” vzw. Opgericht in 1998 door Hilde Frateur en vele muzikanten en vrienden. “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek!”  Zo kwamen artiesten zoals o.a. Wannes Van de Velde, Dirk Van Esbroeck, Roland, Chris Joris en vele andere artiesten hier op het domein om er concerten of MMM-stages te geven. Bij de opening van Het Netepaleis in augustus 2012, kwam Lucas Van den Eynde en zong er samen met Hilde Frateur het klimaatlied op het domein bezaaid met duizenden bloemen!.
Volg ons op Facebook!
  
Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar en ook maar af en toe eens toegankelijk.

 

Augustus 2023: Tussen de kampjes door: de 3 broers Lauwers werken samen op het domein en hun kindjes maken van jongsaf aan kennis met het nodige natuurbeheerswerk! Ook andere vrijwilligers zijn het hele jaar door actief!