Het Netepaleis

Welkom op de website van Het Netepaleis! Goed nieuws want de kinderkampjes mogen doorgaan! De inschrijvingen lopen weer volop. Je kan ons volgen via Facebookpagina’s voor verder nieuws.  

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats die af en toe open staat voor publiek, kom er dan zeker van genieten.

Het Netepaleis is niet openbaar toegankelijk. Wij werken er wel verder en houden afstand van elkaar. Geniet gerust van de natuur tijdens een wandeling in de buurt. Fijn als je je hond aan de leiband houdt, zodat de fazanten, eenden en konijntjes niet onnodig opgejaagd worden. Ook voor medewerkers die bomen verzorgen is het vaak erg schrikken van loslopende honden!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”