Het Netepaleis

Moge iedereen gezond blijven!

De inschrijvingen voor Kinderkampen 2020 zijn open en Het Netepaleis staat klaar, is zo mooi! Tot ons groot spijt kunnen de paaskampen NIET DOORGAAN wegens de richtlijnen voor het Corona- virus. Het Netepaleis investeerde al in de kampen en moet evengoed het hele domein onderhouden waardoor het ons echt onmogelijk wordt om voortaan alles terug te betalen. Het spijt ons hard maar waarschijnlijk worden het dan ook de allerlaatste kinderkampen in Het Netepaleis. Dank voor uw begrip. 

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats die af en toe open staat voor publiek, kom er dan zeker van genieten.

Wens je deze unieke locatie aan te vragen om het te gebruiken voor een teambuilding, ceremonie of feest in 2021 en op deze manier Het Netepaleis te steunen kan je vanaf juni 2020 alleen hier online je aanvraag doen!  

Het Netepaleis is niet openbaar toegankelijk. Wij werken er wel verder en houden afstand van elkaar. Geniet gerust van de natuur tijdens een wandeling in de buurt. Fijn als je je hond aan de leiband houdt, zodat de fazanten, eenden en konijntjes niet onnodig opgejaagd worden. Ook voor medewerkers die bomen verzorgen is het vaak erg schrikken van loslopende honden!

Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”