Het Netepaleis

Welkom op de website van Het Netepaleis, een rustig privaat natuurdomein vol duurzaamheid en biodiversiteit, waar het heerlijk is om te vertoeven, iets te ontdekken en waar altijd veel te beleven is!

We hopen jullie tijdens het laatste weekend van april 2021 te laten genieten van  Muzikale Verwennerij met muziek, erfgoedverhalen en veel meer, mits reservatie maar met gratis toegang in het kader van Erfgoeddag met als thema “De Nacht”. Volg ons op de Facebookpagina “Het Netepaleis”.

Voor de schoolvakanties vanaf april 2021 voorzien we weer leuke en gezonde  Kinderkampen in Het Netepaleis!

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats dat eveneens een een privaat  natuurreservaat werd waar vogels en kleine “wilde” dieren ook graag hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar. Wel zijn kinderen er welkom tijdens de kinderkampen en kunnen families of volwassenen af en toe genieten op het domein. Volg Het Netepaleis op Facebook!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

Wij zorgen het hele jaar voor het hele domein van Het Netepaleis op eigen krachten zonder enige bezoldiging. We komen daarom niet in aanmerking voor een tegemoetkoming als steun voor extra opgelegde maatregelen, voor de afgelastingen en de vele uitgestelde activiteiten die gepland waren.  Wens je dat Het Netepaleis blijft bestaan, dan danken wij voor een gift op rek nr BE85 0013 28367106 en kunnen je een attest bezorgen.

Wens je gebruik te maken tussen juli en oktober 2021 van onze locatie Het Netepaleis? Dit kan alleen later via dit formulier  van zodra er weer zekerheid is dat het virus weg is. 

Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 2020