Het Netepaleis

Wij wensen iedereen van harte een licht nieuw jaar met tijd en positieve aandacht voor kinderen en (hun)natuur!

Het prachtig natuurdomein met een binnentuin om van te snoepen vormt het decor voor een fantasierijk KINDERKAMP met Pallieter in zijn mooie Netelandschap  met muziek, natuurbeleving, beeldende creativiteit, zang en dans, een trektocht, lievelingsspelletjes van Pallieter en veel meer! 3-6 en 7-12 jaar
Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol privaat natuurdomein van 3,5 ha op de schilderachtige Bogaertsheide in Kessel vlakbij de Grote Nete tegen Berlaar/Gestel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Hier klopt ook het hart van “Amazone MMM” vzw. Opgericht in 1998 door Hilde Frateur en vele muzikanten en vrienden. “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek!”  de schoolvakanties beleven kinderen hier heerlijke dagen in een organisatie van vzw MMM en App!aus.  
Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar en ook maar af en toe eens toegankelijk.