Het Netepaleis

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein  op de mooie Bogaertsheide in Kessel vlakbij de Grote Nete tegen Berlaar/Gestel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Het thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

Info en inschrijven voor HERFSTKAMP 2021 bij Kinderkampen in Het Netepaleis!

Het Netepaleis is de vaste locatie van vzw Amazone MMM.  We kiezen voor maatschappelijke en culturele projecten waarbij gezondheid, ecologische, duurzame levenswijze en natuurbeleving centraal staan.

Noteer alvast zondag 29 mei 2022! Dan kan je met het hele gezin komen voor de feestelijke opening van “Week van de Bij”!

De bewoners laten andere mensen genieten van het privaat natuurdomein van Het Netepaleis mits een financiële vergoeding en respect voor de natuur en de locatie. Er is immers veel extra onderhoudswerk zodat gebouwen en 3,5 ha tuin als exclusieve en gezellige locatie af en toe kunnen aangeboden worden voor concerten, feesten, team-building, opnames film en Tv, clipjes, proeverijen enz.  Naast de succesvolle unieke kinderkampjes en  Cultuur in de Natuur met Muzikale Natuurverwennerij met o.a. John Joris & Hilde Frateur, vond de laatste aflevering van “Zorgen voor mama” met Kristel Verbeke plaats in de tuinen van Het Netepaleis.
Muzikale Natuurverwennerij< Cultuur in de Natuur

Wens je een fotoshoot? Of wens je gebruik te maken van onze locatie Het Netepaleis deze herfst 2021? Dit kan alleen via dit formulier.  Gelieve geen aanvraag te doen voor een feest met meer dan 80 genodigden. Aanvragen voor 2022 kan je pas doen vanaf januari 2022.

Wil je honing? Ook al veel bloemen gezaaid? Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 

Covid-19: wij volgen de maatregelen.

 

  • MMM ontving van De Vlaamse Overheid culturele activiteitenpremies voor project “Cultuur in de natuur” april 2021 en “Kerst in de Klanktank” 2020.

Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar en ook niet vaak toegankelijk.