Het Netepaleis

Welkom op de website van Het Netepaleis, een rustig privaat natuurdomein vol duurzaamheid en biodiversiteit, waar het heerlijk is om te vertoeven, natuur te ontdekken en waar altijd veel te beleven is!

Het Netepaleis is de vaste locatie van vzw Amazone MMM. We trekken aandacht voor de waarde der natuur en maken respectvol werk van natuureducatie dit tijdens kinderkampen en schoolreisjes.  We beperken de activiteiten om de rust in de natuur te behouden.  We kiezen voor maatschappelijke en culturele projecten waarbij gezondheid, ecologische en duurzame levenswijze, natuurbeleving centraal staan waar ook pure levenskunst, muzikale en beeldende kunst opvallen…

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

Muzikale verwennerij tijdens Erfgoeddag 2021!

Noteer ook 23, 24, 25 april 2021 om te komen genieten van  Muzikale Verwennerij met muziek, erfgoedverhalen, muziekoptredens van Duo Hilde Frateur, John Joris, en ook Collectief Ablatief, mits reservatie maar met gratis toegang mogelijk ook in het kader van Erfgoeddag met als thema “De Nacht”! Volg ons op de Facebookpagina “Het Netepaleis”. 

Je kan nu inschrijven voor leuke en gezonde  Kinderkampen in Het Netepaleis !

Volg Facebookpagina Hilde Frateur & John Joris

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats dat eveneens een een privaat  natuurreservaat werd waar vogels en kleine “wilde” dieren ook graag hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar. Wel zijn kinderen er welkom tijdens de kinderkampen en kunnen families of volwassenen af en toe genieten op het domein. Volg Het Netepaleis op Facebook!

Wens je gebruik te maken tussen juli en oktober 2021 van onze locatie Het Netepaleis? Dit kan alleen later via dit formulier  van zodra er weer zekerheid is dat het virus weg is. 

Wil je honing? Zaai meer bloemen minder mais! Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 

Goed nieuws:

  • De Koning Boudewijnstichting steunt on,s project voor de installatie van 2 “Droogtoiletten” in de tuin van Het Netepaleis!
  • Dankzij de Vlaamse Overheid die ons een culturele activiteitenpremie schonk kan ons project “Cultuur in de natuur” doorgaan met “Kerst in de Klanktank” We hopen dit dus ook in 2021 en langer nog verder te kunnen zetten!