Het Netepaleis

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein  op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid

Op zondag 8 augustus 2021 om 20u00 kan je de Try-out van Cabaretvoorstelling  van Nele Bauwens zien in het Netepaleis zien! Ticket €15 Info & reservatie tickets 8/8/2021 cabaretvoorstelling Nele Bauwens Beperkte plaatsen.
Vanaf half augustus zijn er ook heerlijke kinderkampjes Info en reservatie tickets HIER!

Het Netepaleis is de vaste locatie van vzw Amazone MMM. Ons jarenlang respectvol werk wordt beloond door veel biodiversiteit en al wat dit met zich meebrengt. Tijdens teambuildings, activiteiten en kinderkampjes wordt het telkens als een verrijkende ontdekking ervaren! We kiezen voor maatschappelijke en culturele projecten waarbij gezondheid, ecologische, duurzame levenswijze en natuurbeleving centraal staan.

 Het Netepaleis wordt vaak gevraagd als locatie voor foto-shoots, TV-opnames, clipjes, modeshoots, wijnproeverij en uiteraard een schitterende concertlocatie. Naast kinderkampjes en Muzikale Natuurverwennerij met o.a. John Joris & Hilde Frateur, vond de laatste aflevering van “Zorgen voor mama” met Kristel Verbeke plaats in de tuinen van Het Netepaleis, zowel binnen als buiten. Weldra komt ook een heel bekend programma op één hier draaien!

Zorgen voor mama op één! (8 juni 2021 na Thuis op je buis)

 

Muzikale Natuurverwennerij< Cultuur in de Natuur

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

Wens je een fotoshoot? Of wens je gebruik te maken van onze locatie Het Netepaleis tussen juni en oktober 2021? Dit kan alleen via dit formulier.  Gelieve nog geen aanvraag te doen voor 2022-2023.

Wil je honing? Ook al veel bloemen gezaaid? Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 

Covid-19: wij volgen de maatregelen.

Sinds 27 juni noteren wij alvast graag:
Teambuildings: fysieke teambuildings zijn opnieuw toegelaten.”
“De mondmaskerplicht bij outdoor-evenementen vervalt indien men zit!”
“Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca.”
Meer info op: https://crisiscentrum.be/nl/news/crisisbeheer/overlegcomite-vanaf-27-juni-volgende-stap-zomerplan

Onze hartelijke dank aan al wie Het Netepaleis steunt!

Like, volg en deel alvast de Facebookpagina van Het Netepaleis!

  • Alle vrijwilligers die samen werken om het onderhoud te doen van binnen- en buitentuinen, herstellingen en allerhande inrichting helpen verwezenlijken!
  • De Koning Boudewijnstichting steunt ons project voor de installatie van 2 “Droogtoiletten” in de tuin van Het Netepaleis!
  • De Vlaamse Overheid schonk ons culturele activiteitenpremies bij project “Cultuur in de natuur” april 2021 en “Kerst in de Klanktank” 2020.

Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar. Wel kan je een aanvraag doen voor een unieke teambuilding of feest tot 80 personen in 2021 op deze prachtige locatie!