Het Netepaleis

Het bestuur en alle medewerkers van Het Netepaleis wensen iedereen een gezond en gelukkig nieuw jaar! Hopelijk zien we elkaar weer voor project “Cultuur in de natuur” met Muzikale natuurverwennerij in 2021!

Welkom op de website van Het Netepaleis, een rustig privaat natuurdomein vol duurzaamheid en biodiversiteit, waar het heerlijk is om te vertoeven, iets te ontdekken en waar altijd veel te beleven is!

  • Het project CULTUUR IN DE NATUUR start met “Kerst in de Klanktank”, gevolgd door voor muziek Heet op de Planeet in het teken van “Dikketruiendag”, Wereldwaterdag i.s.m. Dowell vzw, “Lentefeest voor de bijen” en “Muzikale Natuurverwennerij op Erfgoeddag”! Dit met de steun van de Vlaamse Overheid. Volg ons ook op de Facebookpagina van Het Netepaleis.

Kerst in de Klanktank: Muziek  en verhaal:  Hilde Frateur, John Joris

 

Zaterdag 13 februari 2021

Dikketruiendag met muziek in de binnentuin en het klimaatbos van Het Netepaleis!

Donderdag 15 april 2021 

Circuspaleis in Het Netepaleis met Hilde Frateur en Wouter Nys! Reservatie gewenst, het tijdschema en programma is afhankelijk van de maatregelen en wordt pas later bekend gemaakt  Volg ons op Facebook!

Vrijdag 16 april 2021

Muziekpaleis in het klimaatbos van Het Netepaleis. Reservatie gewenst, het tijdschema en programma is afhankelijk van de maatregelen en wordt pas later bekend gemaakt  Volg ons op Facebook!

Muzikale verwennerij tijdens Erfgoeddag 2021!

Noteer ook 23, 24, 25 april 2021 om te komen genieten van  Muzikale Verwennerij met muziek, erfgoedverhalen, muziekoptredens van Duo Hilde Frateur, John Joris, en ook Collectief Ablatief, mits reservatie maar met gratis toegang mogelijk ook in het kader van Erfgoeddag met als thema “De Nacht”! Volg ons op de Facebookpagina “Het Netepaleis”. 

Voor de schoolvakanties vanaf april 2021 voorzien we weer leuke en gezonde  Kinderkampen in Het Netepaleis

De organisatie is mogelijk dankzij:

De Vlaamse Overheid via de culturele activiteitenpremie

Erfgoeddag

FLEUR HARDI

Cultuur in de Natuur 

Met de medewerking van John Joris, Oetje Wauters, Hilde Frateur, Wouter Nys, Sebastiaan Simoens, Collectief Abblatief, Michael en Willy Lauwers, Mathias Van Buyten, Karl Staepels en vele anderen, vzw Amazone MMM, vzw Dowell

Volg Facebookpagina Hilde Frateur & John Joris

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats dat eveneens een een privaat  natuurreservaat werd waar vogels en kleine “wilde” dieren ook graag hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar. Wel zijn kinderen er welkom tijdens de kinderkampen en kunnen families of volwassenen af en toe genieten op het domein. Volg Het Netepaleis op Facebook!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

Wij zorgen het hele jaar voor het hele domein van Het Netepaleis op eigen krachten zonder enige bezoldiging. We komen daarom niet in aanmerking voor een tegemoetkoming als steun voor extra opgelegde maatregelen, voor de afgelastingen en de vele uitgestelde activiteiten die gepland waren.  Wens je dat Het Netepaleis blijft bestaan, dan danken wij voor een gift op rek nr BE85 0013 28367106 en kunnen je een attest bezorgen. 

Wens je gebruik te maken tussen juli en oktober 2021 van onze locatie Het Netepaleis? Dit kan alleen later via dit formulier  van zodra er weer zekerheid is dat het virus weg is. 

Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 2020

Goed nieuws:

  • De Koning Boudewijnstichting beloofde ons steun voor de installatie van enkele “Droogtoiletten” in de tuin van Het Netepaleis!
  • Dankzij de Vlaamse Overheid die ons een culturele activiteitenpremie schonk kan ons project “Cultuur in de natuur” doorgaan met “Kerst in de Klanktank” -waarvan we voor de mensen erom vroegen een video maken- en hopelijk ook zorgen voor muziek in het teken van “Dikketruiendag”, “Lentefeest” en “Muzikale Natuurverwennerij”! We hopen dit dus ook in 2021 en langer nog verder te kunnen zetten!