Het Netepaleis

Welkom op de website van Het Netepaleis, een rustig privaat natuurdomein vol duurzaamheid en biodiversiteit, waar het heerlijk is om te vertoeven en natuur te ontdekken.

 Cultuur in de Natuur voor Muzikale verwennerij op ultieme plekjes op het natuurdomein van het Netepaleis tijdens het hele Erfgoedweekend 23-24-25 april 2021 wordt niet toegestaan en wordt tot onze spijt ook een online-evenement! Reserveren is niet meer mogelijk.  Muziek en verhaal met Hilde Frateur, John Joris, Sebastiaan Simoens, Cis Peeters, Greet Vaes, Lut Vinck!  De link kan je hier  vinden. Proef van de bloesems want we maken er graag een mooie lente van! 

Het Netepaleis is de vaste locatie van vzw Amazone MMM. We maken respectvol werk van natuureducatie dit tijdens kinderkampen en schoolreisjes.  We beperken de activiteiten om de rust in de natuur te behouden.  We kiezen voor maatschappelijke en culturele projecten waarbij gezondheid, ecologische, duurzame levenswijze en natuurbeleving centraal staan.

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein  op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar. Wel zijn kinderen er welkom tijdens de kinderkampen en kunnen families of volwassenen af en toe genieten op het domein. Je kan nu inschrijven voor

Wens je eens gebruik te maken van onze locatie Het Netepaleis tussen juni en oktober 2021? Dit kan alleen later via dit formulier.  

Wil je honing? Zaai meer bloemen! Kom even mee naar Bijenland met het Blije Bijenlied van Hilde Frateur aan Het Netepaleis! Met dank aan Week van de Bij! 

Goed nieuws:

  • De Koning Boudewijnstichting steunt on,s project voor de installatie van 2 “Droogtoiletten” in de tuin van Het Netepaleis!
  • Dankzij de Vlaamse Overheid die ons een culturele activiteitenpremie schonk kan ons project “Cultuur in de natuur” doorgaan met “Kerst in de Klanktank”