Vraag het aan …

Fijn dat je interesse hebt in Het Netepaleis. Je wenst deze locatie eens te huren. Elke financiële vergoeding wordt aangewend t.v.v. het project Het Netepaleis 

Het Netepaleis is een prachtige natuurdomein van 3,5 ha vol biodiversiteit. Het ombouwen van het vroegere bio-tuinbouwbedrijf werd gerealiseerd door bewoners en medewerkers van vzw MMM die er een artistieke waarde integreerden met o.a. tal van gerecycleerde materialen. Zo ontstonden er  prachtige plekjes waar kinderen in familiale sfeer tijdens de schoolvakanties unieke en gezonde kampjes mogen beleven. 
We zijn absoluut geen feestzaal. De vraag is groot, maar we houden het graag rustig en nemen we sporadisch iets aan. Dan wordt de privaatruimte speciaal omgetoverd tot “Locatie”. Daarom is de vraagprijs hoog.

Kies je voor Het Netepaleis omwille van duurzaamheid, respect en liefde voor de natuur én de unieke locatie? De binnentuin van Het Netepaleis is ideaal voor 50 tot 100 personen tussen april en september.
Je kan zonder uitkoopsom je eigen cateraar vragen. 
Doe HIER je online aanvraag voor:

– team building
– ledenfeest
– personeelsfeest
– staff party
– proeverij
– fotoshoots
– receptie 
– ceremonie 
– familiefeest

Je kan in 2023 dus géén aanvraag doen voor trouwfeest, lentefeest, fuif enz 

Wij bespreken eerst je vraag, datum en kijken of een voorstel kan gedaan worden. Er kan enkel een voorstel gemaakt worden op kortere termijn. 

Je gegevens worden niet doorgegeven. Je vraag wordt steeds besproken omdat maar enkele data meer mogelijk zijn voor 2023. Je ontvangt spoedig een antwoord en/of een offerte en je kan na afspraak gerust een bezoek brengen. 

Verzekering:
Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen  beroep op de familiale polis van het gezin. Deelnemers aan onze activiteiten of bezoekers van Het Netepaleis brengen vooraf hun familiale polis in orde.