Vraag het aan …

Huurmogelijkheden

Het Netepaleis wordt slechts sporadisch verhuurd, en alleen voor evenementen die passen binnen de visie en agenda van de organisatie. De locatie dat vaak als atelier wordt gebruikt wordt dan omgetoverd tot een paradijselijke binnentuin en buitenruimte. Vanwege de exclusiviteit en de zorg voor de omgeving is de huurprijs aan de hoge kant.

Contact en Huurinformatie

Om te informeren naar de huurmogelijkheden en de beschikbaarheid van Het Netepaleis, kun je het beste direct contact opnemen met vzw MMM. Zij kunnen je meer vertellen over de voorwaarden, prijzen en beschikbare data. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft voor welk type evenement je de locatie wilt gebruiken, zodat ze kunnen bepalen of het past binnen hun visie en beleid.

Duurzaamheid, respect en liefde voor de natuur zijn de kernwaarden van Het Netepaleis. Deze unieke locatie, met zijn prachtige binnentuin, biedt een inspirerende omgeving voor allerlei evenementen en bijeenkomsten. Tussen april en september is de tuin ideaal voor groepen van 50 tot 100 personen. Hier zijn enkele redenen om voor Het Netepaleis te kiezen:

Duurzaamheid en Milieubewustzijn:

 • Milieuvriendelijke Locatie: Het Netepaleis staat bekend om zijn duurzame benadering en respect voor de natuur, wat het tot een perfecte keuze maakt voor wie waarde hecht aan ecologisch verantwoorde evenementen.
 • Groene Omgeving: De rustgevende binnentuin biedt een natuurlijke omgeving die uitnodigt tot ontspanning en inspiratie.
  • Unieke Locatie voor:
   • Team Building: De natuurlijke setting van de binnentuin is ideaal voor team-building activiteiten, waar teams kunnen samenwerken in een ontspannen en inspirerende omgeving.
   • Ledenfeest: Organiseer een exclusief feest voor leden van je vereniging of organisatie in een sfeervolle en groene ambiance.
   • Personeelsfeest / Staff Party: Geef je personeel een onvergetelijke ervaring in een unieke omgeving die ontspanning en plezier combineert.
   • Proeverij: De serene tuin is perfect voor het organiseren van wijnproeverijen, culinaire evenementen of andere tastings.
   • Fotoshoots: De prachtige omgeving biedt een schitterende achtergrond voor fotoshoots, of het nu gaat om portretten, productfotografie of bruidsfotografie.
   • Receptie: Vier belangrijke momenten met een stijlvolle receptie in een setting die indruk maakt en een blijvende herinnering achterlaat.
   • Ceremonie: Het Netepaleis is een uitstekende keuze voor intieme ceremonies bij uitvaarten of herdenkingen, waarbij luxe overbodig is en de unieke locatie met de natuur een extra waardige sfeer biedt.
   • Seizoen: Het Netepaleis is vooral aantrekkelijk tussen april en september, wanneer de binnentuin op zijn best is. Geniet van de bloeiende natuur en de frisse lucht tijdens jouw evenement

Je kan sinds 2023 géén aanvraag meer doen voor een trouwfeest, lentefeest, fuif enz 

Mail ons via hetnetepaleis@gmail.com. Wij bespreken eerst je vraag, datum en kijken of een voorstel kan gedaan worden. Er kan enkel een voorstel gemaakt worden op kortere termijn. 

Je gegevens worden niet doorgegeven. Je vraag wordt steeds besproken omdat maar enkele data meer mogelijk zijn. Je ontvangt spoedig een antwoord en/of een offerte en je kan na afspraak gerust een bezoek brengen. 

Verzekering:
Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen  beroep op de familiale polis van het gezin. Deelnemers aan onze activiteiten of bezoekers van Het Netepaleis brengen vooraf hun familiale polis in orde.