Vraag het aan …

Fijn dat je interesse hebt in het gebruiken van Het Netepaleis!
We houden rekening met de natuur, de reeds geplande activiteiten en de plannen van de bewoners. Het is immers een mooie privaatruimte die dient vrij- en klaargemaakt te worden voor een evenement door derden. Wij hebben geen”zaal”, geen “Feestzaal”.

Duurdere prijsklasse. Kies je voor Het Netepaleis omwille van respect en liefde voor de natuur en de mooie locatie? Dan kan je je aanvraag online doen voor:
– Feest met maaltijd (je eigen catering is mogelijk) tot maximaal 80 personen
Receptie of ceremonie kan tot 100 personen
Babyborrel

Verder mogelijk voor:

 • Teambuilding
 • Fotoshoots, gezellig op de ultieme plekjes aan het Netepaleis
 • Verjaardagsfeest met lekker eten, muziek en dans
 • Onvergetelijk mooi en waardig jubileum
 • Vadernacht of moederfeest…
 • Natuurwandeling met gezellig etentje 
 • Ledenfeest, pensioen feest, dagje uit met collega’s
 • Afscheidsviering met of zonder ceremonie, receptie, koffietafel
 • andere

Eigen cateraar en drank is mogelijk

Past je vraag bij hierbij? Dan kan je alleen hier je aanvraag doen:
Gelieve dit online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij bespreken eerst je vraag, datum en kijken of een voorstel kan gedaan worden. Activiteiten voor langer dan 2 à 3 maanden vooraf zullen we doorgaans niet aannemen.

 • Je gegevens worden niet doorgegeven. Je vraag via dit formulier wordt steeds besproken en als er mogelijkheid is dan ontvang je een voorstel en de bijhorende voorwaarden. Gelieve NIET per mail of sms aanvragen te doen.
  De situatie rond Covid-19 vraagt flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin. Wij danken je voor uw begrip.

Elke financiële vergoeding wordt aangewend om de kosten voor het voortbestaan (onderhoud gebouwen en natuurdomein) van Het Netepaleis te helpen dragen.

Je kan een aanvraag doen voor een superleuke fotoshoot ALL IN voor je kinderen, je familie, bepaalde gelegenheden, zoals je wenst, dit alles in een unieke locatie en in gezellig sfeer! Dit op de beste passende plekjes van het moment, dit alles in overleg, alles kan ter plaatse op het domein zelf!  Mail je aanvraag voor fotoshoot in Het Netepaleis!

Verzekering

Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. 
Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.
Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)
De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen dan best beroep op de familiale polis van het gezin.