Vraag het aan …

Fijn dat je interesse hebt in Het Netepaleis en overweegt om dit privaat domein eens af te huren.

Het Netepaleis is een prachtige en duurzame locatie op 3,5 domein vol biodiversiteit. Het ombouwen van het vroegere bio-ruinbouwbedrijf werd geraliseerd door bewoners en medewerkers van vzw MMM die er een artistieke waarde integreerden met o.a. tal van gerecycleerde materialen. Zo werden prachtige plekjes waar kinderen in familiale sfeer tijdens de schoolvakanties unieke en gezonde kampjes mogen beleven. 
De vraag om hier feesten te mogen houden is groot, doch zijn enkel nog heel af en toe teambuildings mogelijk.

Duurdere prijsklasse. Kies je voor Het Netepaleis omwille van duurzaamhed, respect en liefde voor de natuur én de unieke locatie? Dan zit je goed bij Het Netepaleis!
Je kan je aanvraag doen voor:
– Personeelsfeest
– Teambuilding
– Staff party
– Proeverij, showcases, promostanden, lezing…
Receptie staand tot 120 personen
– Ceremonie zittend tot 180 personen (zonder tafels)
Past je vraag bij hierbij? Mail hetnetepaleis@gmail.com. Tot onze spijt kan je géén aanvraag doen voor een trouw- of lentefeest.

Wij bespreken eerst je vraag, datum en kijken of een voorstel kan gedaan worden. 

  • Je gegevens worden niet doorgegeven. Je vraag wordt steeds besproken omdat maar enkele data meer mogelijk zijn voor 2023. Je ontvangt spoedig een antwoord en/of een offerte en je kan na afspraak gerust een bezoek brengen. 

Elke financiële vergoeding wordt aangewend om de kosten voor het voortbestaan (onderhoud gebouwen en natuurdomein) van Het Netepaleis te helpen dragen.

Je kan ook een aanvraag doen voor een superleuke fotoshoot ALL IN voor je kinderen, je familie, bepaalde gelegenheden, zoals je wenst, dit alles in een unieke locatie en in gezellig sfeer! Dit op de beste passende plekjes van het moment, dit alles in overleg, alles kan ter plaatse op het domein zelf!  
Verzekering:
Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen  beroep op de familiale polis van het gezin. Deelnemers aan onze activiteiten of bezoekers van Het Netepaleis brengen vooraf hun familiale polis in orde.