Vraag het aan …

Fijn dat je interesse hebt in Het Netepaleis en overweegt om dit privaat domein eens af te huren.
We houden rekening met de natuur, de reeds geplande activiteiten en de plannen van de bewoners. Eigen catering is mogelijk.

Duurdere prijsklasse. Kies je voor Het Netepaleis omwille van respect en liefde voor de natuur en de mooie locatie? We nemen uitzonderlijk iets aan. Je kan je aanvraag doen voor:
– Teambuilding
– Staff party
– Proeverij, showcases, promostanden, lezing…
Receptie staand tot 120 personen
– Ceremonie 

Géén trouw- of lentefeesten.

Past je vraag bij hierbij? Mail hetnetepaleis@gmail.com. 

Wij bespreken eerst je vraag, datum en kijken of een voorstel kan gedaan worden. Activiteiten voor langer dan 5 à 6 maanden vooraf zullen we doorgaans niet aannemen.

  • Je gegevens worden niet doorgegeven. Je vraag wordt steeds besproken en als er mogelijkheid is dan ontvang je een voorstel en de bijhorende voorwaarden. 

Elke financiële vergoeding wordt aangewend om de kosten voor het voortbestaan (onderhoud gebouwen en natuurdomein) van Het Netepaleis te helpen dragen.

Je kan een aanvraag doen voor een superleuke fotoshoot ALL IN voor je kinderen, je familie, bepaalde gelegenheden, zoals je wenst, dit alles in een unieke locatie en in gezellig sfeer! Dit op de beste passende plekjes van het moment, dit alles in overleg, alles kan ter plaatse op het domein zelf!  
Verzekering:
Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen  beroep op de familiale polis van het gezin. Deelnemers aan onze activiteiten of bezoekers van Het Netepaleis brengen vooraf hun familiale polis in orde.