Vraag het aan …

Fijn dat je interesse hebt in het gebruiken van Het Netepaleis!

We krijgen vele aanvragen maar houden graag ook rekening met de natuur, de vereniging van vzw Het Netepaleis en met de plannen van de bewoners. De meest passende activiteiten kunnen plaats vinden. Hier online aan te vragen!

Elke financiële vergoeding wordt aangewend om de kosten voor het voortbestaan van Het Netepaleis te helpen dragen.

Verzekering

Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. 
Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.
Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)
De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen dan best beroep op de familiale polis van het gezin.