Vraag het aan …

Fijn dat je interesse hebt in het gebruiken van Het Netepaleis!

De situatie rond Covid-19 vraagt flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin. Daarom zochten wij naar een mogelijkheid zodat er twee modules zijn om te reserveren. Je krijgt dan de zekerheid dat iets kan doorgaan maar de hoeveelheid genodigden kan verschillen en ook moet er misschien een andere tijdsverdeling komen. Wij houden ons strikt aan de maatregelen. Wij danken je voor uw begrip. 

We houden rekening met de natuur, de reeds geplande activiteiten en de plannen van de bewoners. Het is immers een mooie privaatruimte, geen feestzaal. Kies je voor Het Netepaleis omwille van respect en liefde voor de natuur en de mooie locatie, dan zit je goed en kan je hier online je aanvraag doen. Je gegevens worden niet doorgegeven.

Elke financiële vergoeding wordt aangewend om de kosten voor het voortbestaan van Het Netepaleis te helpen dragen.

Verzekering

Vzw Het Netepaleis beschikt over een polis BA. 
Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.
Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)
De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen dan best beroep op de familiale polis van het gezin.