Praktische info per dag of kamp

Eerstkomend: ( nog laatste tickets te reserveren voor deze kampjes ook te reserveren via dit  online inschrijvingsformulier als “Aparte dagjes”) Wij kijken er al naar uit!!!!

– De Volle Rugzak: maandag 29– di 30- woe 31 augustus: speelkampje voor kinderen +3j die graag genieten van buiten spelen tot de allerlaatste vakantiedag! 

Algemene praktische info voor alle kampen:

 • Waar? Bogaertsheide 14 Kessel. Google Maps en Waze brengen je tot aan Het Netepaleis! Er zijn ook bordjes “MMM”, parkeren kan rechts op de parkingweide.
 • Wanneer? Start om 09u30. 
 • Opvang indien nodig in de voortuin 30 minuten voor  en -na. 
  Kinderen die zich niet gezond of te moe voelen zijn beter een dagje thuis 
 • Noteer de naam van je kind op alle materiaal en kledij.
 • Heb je een neefje of nichtje, vriendje… die een dag wil meekomen? Koop een gastenpasje “Apart Dagje”

Mee te brengen:

1 Kartonnen doos (enkel voor wie meerdere dagen komt)   Noteer hierop de naam van je kind in grote letters, gsmnummer van familielid die we overdag kunnen bereiken. Je kind kan de doos mooi versieren, de doos blijft hier tijdens het kamp.
In de doos: voldoende reservekledij, dunne lange broek of reserveschoeisel en leeg zakje. 
2 Rugzakje met gevulde drinkbus en voldoende eten voor de middag  en 2 tussendoortjes ( geen zoet of fruit die wespen lokken, wel komkommer, wortel, tomaatjes …), in zo weinig mogelijk wegwerp verpakking. Wij vullen drank aan en laten hen veel drinken. Dank om fruit dus te houden voor thuis. 

 • Geef je ons bij aanvang het document van uw ziekenfonds, volledig ingevuld, dan geven we de stempel en stoppen het gehandtekend in het rugzakje. Dit document kan niet via mail gezonden worden dus denk er tijdig aan. Bij meerdere kampen kan het uiteraard ook tijdens het laatste kamp afgegeven worden
 • Kledij: speelkledij die past bij de temperatuur,  muts of zonnehoedje, steeds handiger met een lange broek en gesloten schoenen (liefst botinnen) extra laarzen bij regenweer, regenjas, speelkledij, alles gepast bij het weder! 
 • Controleer je kind in de zomer steeds op teken. Zonnecrème kan je thuis gerust al smeren maar we spelen niet in de felle zon, wel in de schaduw van bomen.
 • Het atelier van Het Netepaleis kan altijd aangevuld worden met gereedschap, kleuterfietsjes, go-cart, kruiwagentjes, overschot van touw, wol, linten, knoopjes, groot karton, parels, leuke versiering…waarvoor hartelijk dank!

Weldra kan je enkele tickets “APARTE DAGJES” reserveren voor vriendjes die graag eens willen meekomen proeven, volg op Facebookpagina

De afspraken op het kamp:

 1. We zorgen dat iedereen op kamp het goed heeft en helpen elkaar waar nodig 
 2. Als je een opmerking hebt of iets wil vertellen, kom mee naar de Bibbelbabbelboom, daar wordt alles gezellig besproken en bijna altijd opgelost!
 3. Roep enkel als je hulp nodig hebt. Verder geen gekrijs of gegil, zo blijft het rustig voor alle mensen en voelen onze dieren zich ook gerust
 4. Je kruipt nooit over of onder een hek, lint of poortje en gesloten deuren blijven toe. We gaan dus niet op private gedeelten want het domein is voldoende groot. 
 5. We draaien niet aan boompjes en trekken niet aan takken
 6. Nodig ook want vriendjes uit via Facebookpagina Kinderkampen in Het Netepaleis te Kessel of de flyer!

–  Bij hete dagen: geen probleem: We doen dan zeer rustige activiteiten onder de bomen van knutselen, waterspelletjes, zingen, muziek spelen, kinderyoga op matjes, rustig luisteren naar verhaaltjes ook in het geisoleerd muzieksalon
– We laten alle kinderen veel drinken en vullen regelmatig de drinkbussen aan met fris water.
– Er zijn keuze activiteiten dus de groepjes kunnen wisselen, groepjes tellen gemiddeld 15 kinderen
– We vertoeven onder de bomen, is het speelbos, het grote bos en dragen best lichte kledij, mag ook lang dun broekje is handig! Denk ook aan reservekledij na een waterspelletje of pootje baden.
– Enkel gezonde kinderen kunnen naar het kamp komen. Noteer je tel nr op de doos waarin je hun reservekledij, materiaal en rugzak hier bewaren(zie verder)

Hartelijk dank! 

Programma wordt nog verder aangevuld. Reserveer HIER 

 Heb je nog vragen? Mail: mmmkinderkamp@telenet.be

 • Dank om een affiche omhoog te hangen bij je thuis, bij de bakker, in de academie of bib… neem er een foto van en plaats op de facebookpagina of Instagram! Fijn als je ook onze flyers helpt verspreiden!
  De tekening is van kampbegeleider Ward Van de Poele!

Bij inschrijvingen gelden de Algemene Voorwaarden

Hier kan je zien voor welke activiteiten je kan inschrijven!

 

In Het Netepaleis kunnen kinderen vooral spelen, bewegen, genieten van rust en schoonheid, natuur ontdekken tot in de kleinste groene plekjes. Een jong bos, randen oude eikenbomen, zicht op moeras en een omheinde vijver maar ook 2 tuinen met gazon…
Altijd fijn om onze pony Django en konijntjes te zien en te observeren maar weet dat je op elke m²  wel 100 diertjes kan zien! Observeer maar eens.
Er zijn geen bewegende speeltuigen om veilig te kunnen spelen. In en om de eko-kindertuin kunnen kinderen hun fantasie laten gaan en zelf kampen bouwen met materiaal dat zij vinden in de natuur.

 1.  

Volg en nodig andere uit bij Kinderkampen in Het Netepaleis op Facebook
zo kan je vaker samen rijden..