Praktische info per dag of kamp

Wij hebben er alvast heel veel zin in!  

Uiterlijk 2 dagen voor de start kan je hier alle PRAKTISCHE INFO vinden i.v.m. de eerstkomende kampen of Paleisdagen. 
Algemene info:
– Adres is Bogaertsheide 14 Kessel. Google Maps en Waze brengen je tot op de ruime parkingweide! Er zijn ook bordjes “MMM”, parkeren kan rechts op parkingweide.
– Kinderen die zich niet gezond voelen zijn beter een dagje thuis en kunnen dus niet naar het kamp komen.
– Gelieve op alle materiaal de naam van je kind te noteren

ALGEMENE INFO mee te brengen:

  • Rugzakje met drinkbus en voldoende eten voor de middag en 2 tussendoortjes, in zo weinig mogelijk wegwerp verpakking.
  • Geef je ons bij aanvang het document van uw ziekenfonds, volledig ingevuld, dan geven we de stempel en stoppen het gehandtekend in het rugzakje. Dit document kan niet via mail gezonden worden dus denk er tijdig aan. Bij meerdere kampen kan het uiteraard ook tijdens het laatste kamp afgegeven worden
  • Kledij: speelkledij die past bij de temperatuur,  muts of zonnehoedje, steeds een lange broek, (kleedjes zijn zeer onhandig voor je kind), gesloten schoenen (liefst botinnen) extra laarzen, regenjas, speelkledij, alles gepast bij het weder! 
  • We onthalen jullie graag met muziek en informatie over het programma stipt om 09u30. Kinderen vroeger brengen enkel indien echt nodig, zeker omdat het dan nog koud kan zijn. Nadien zwaaien we alle ouders uit. Einde 16u00 stipt. Kom je iets voor 16u00, dan zie je de kinderen buiten komen en kan je allen samen wegrijden(zonder tegenliggers) Wij voorzien opvang in de voortuin 30 minuten voor  en -na. De tuin is open vanaf 09u00.
  • Het atelier van Het Netepaleis kan altijd aangevuld worden met kindergereedschap, kleuterfietsjes, kruiwagentjes, overschot van lintjes, knoopjes, parels, leuke versiering 

Programma wordt nog verder aangevuld. Reserveer HIER 

 Heb je nog vragen? Mail: mmmkinderkamp@telenet.be

  • Dank om een affiche omhoog te hangen bij je thuis, bij de bakker, in de academie of bib… neem er een foto van en plaats op de facebookpagina of Instagram! Fijn als je ook wat nieuwe flyers helpt verspreiden! De tekening is van kampbegeleider Ward Van de Poele!

Bij inschrijvingen gelden de Algemene Voorwaarden

Hier kan je zien voor welke activiteiten je kan inschrijven!

Wij zongen voor 

In Het Netepaleis kunnen kinderen vooral spelen, bewegen, genieten van rust en schoonheid, natuur ontdekken tot in de kleinste groene plekjes. Een jong bos, randen oude eikenbomen, zicht op moeras en een omheinde vijver maar ook 2 tuinen met gazon…
Altijd fijn om onze pony Django en konijntjes te zien en te observeren maar weet dat je op elke m²  wel 100 diertjes kan zien! Observeer maar eens.
Er zijn geen bewegende speeltuigen om veilig te kunnen spelen. In en om de eko-kindertuin kunnen kinderen hun fantasie laten gaan en zelf kampen bouwen met materiaal dat zij vinden in de natuur.

Eén afspraak: je kruipt nooit over of onder een hek, lint of poortje en gesloten deuren blijven toe. We gaan dus niet op private gedeelten want het domein is voldoende groot.

Volg nu al Kinderkampen in Het Netepaleis op Facebook