Dagje Apart beleven?

vzw Amazone MMM organiseert al naargelang het seizoen, een vakantie…:

Doe je aanvraag via mail (mmmkinderkamp@telenet.be)om met enkele ouders en hun gezin, peutertjes en kleutertjes een halve of hele dag te komen genieten! Hilde geeft een zangsessie, een muzieksessie voor peuters met hun ouders terwijl grotere kleutertjes in de tuin spelen met  extra begeleiding.

Nog mogelijke data zijn:

maandag 31 oktober 2022 10u-12u00

dinsdag 1 november 2022 10u00-12u00

Paleisdag, fijn natuur en muziek beleven voor kind met ouder en/of grootouder! (ook op aanvraag vanaf 10 personen) inclusief begeleiding van Hilde Frateur. Je bent met je kind, je leidt of laat los, je ziet hoe het kan omgaan met anderen, met de natuur, hoe het beweegt als er muziek gespeeld wordt, je zingt of danst mee of kijkt  gewoon toe…gewoon samen even op kamp! ( via online ticketreservatie) Ook als kado…
Apart DAGJE: je kind kan gewoon een dag “Het Netepaleis” komen beleven mits een inschrijving van “Apart DAGJE” kostprijs doorgaans €38. Deze dagen worden soms maar een dag op voorhand aangekondigd, volg onze Facebookpagina!
Kinderkampjes met een thema uit de natuur of cultuur als rode draad!

Wegens succes zullen we nog meer Paleisdagen organiseren! Volg ons hier of op de Facebookpagina van Het Netepaleis.
Een greep uit ons extra aanbod workshops voor kinderen 3-12 jaar (per graad) die zowel in Het Netepaleis als op een locatie naar wens gegeven worden:

  • Leuke fotoshoots” bij je thuis of op het domein van Het Netepaleis? Alles kan! Komen jullie in de echokamer van de Klanktank, als danseressen op de lange bloemenweg, als kapitein op de boot,  passagiers in de klimaatbus, of maken we foto’s bij de pony of op het bootje?  Verkleedkoffer staat klaar! Een leuk kortfilmpje met de hele familie kan ook! 
  • “Zingen met Bruegel” op locatie van het Netepaleis of op school! Aanvraag via info@zingenspeel.be Het decor van het Netepaleis past perfect bij het schilderij van “De Kinderspelen” van Pieter Bruegel de Oude. Vandaar ideaal om een workshop te boeken! Hilde Frateur speelt trekzak, zingt en laat de kinderen een verzameling oude instrumenten zien, met de hand gemaakt in natuurlijk materiaal. De liedjes en spelletjes, toneeltjes horen erbij. Altijd een groot succes, ook tijdens de kinderkampen in Het Netepaleis!
  • “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en ontdek het verhaal van bomen!  Voorbeeld van een voorstel in 2020:  Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie! 
  • “Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde zorgt voor alle gereedschap mee en laat hen aan het werk.  Afhankelijk van welk instrumentje we maken gaan ze zagen, boren, vijlen, kloppen, schuren, afwerken en brengt zij nog medewerkers mee…Dan leert zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival! Samen met onze medewerkers maken kinderen instrumentjes of zoemers, bouwen bijenhotels, constructies met natuurlijke materialen.