Atelier-workshop

Doe tijdig je aanvraag voor wat je zoekt.  HIER online je aanvraag doen

Een greep uit ons aanbod workshops voor kinderen 3-12 jaar (per graad) die zowel in Het Netepaleis als op een locatie naar wens gegeven worden:

  • “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en ontdek het verhaal van bomen! Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!
  • “Blije Bijen Bal”  en “Heet op de planeet”  Alle muzikale toppers van de laatste 15 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, meespelen en dansen! Hilde Frateur zingt en speelt alvast ukulele, accordeon en voetpercussie!
  • “Bloemenfee”: zingend en dansend komen 2 bloemenfeeën langs op je feest, aan huis of in Het Netepaleis! Zij zorgen voor een leuke verrassing!  
  • “Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde zorgt voor alle gereedschap mee en laat hen aan het werk.  Afhankelijk van welk instrumentje we maken gaan ze zagen, boren, vijlen, kloppen, schuren, afwerken en brengt zij nog medewerkers mee…Dan leert zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival! Samen met onze medewerkers maken kinderen instrumentjes of zoemers, bouwen bijenhotels, constructies met natuurlijke materialen. 
  • “Fotoshoots” bij je thuis of op het domein van Het Netepaleis? Alles kan! Komen jullie in de echokamer van de Klanktank, als danseressen in de spiegelzaal,, passagiers in de klimaatbus, of maken we foto’s bij de pony of op het bootje? Eerst vertellen we een verhaal? Verkleedkkoffer staat klaar! Een leuk kortfilmpje met de hele familie kan ook!

Met elke  financiële bijdrage steun je de grote kosten voor het onderhoud en aanplanting van het natuurdomein Het Netepaleis. 
 HIER online je aanvraag doen om gebruik te maken van de locatie of een workshop aan te vragen