Paleisdagen en Aparte Dagjes ook in 2024!

Kan je kind niet alle dagen naar het kampje komen? Een korte tijd voor aanvang van het kampje kan je reserveren voor Aparte Dagjes: ” HIER ALLE DATA en INFO en INSCHRIJVEN 

Deze aparte dagjes worden soms maar een dag op voorhand aangekondigd, volg onze Facebookpagina
Kinderkampjes met een thema uit de natuur of cultuur als rode draad!

Ook mogelijk:

  • Leuke fotoshoots” bij je thuis of op het domein van Het Netepaleis? Alles kan! Komen jullie in de echokamer van de Klanktank, als danseressen op de lange bloemenweg, als kapitein op de boot,  passagiers in de klimaatbus, of maken we foto’s bij de pony of op het bootje?  Verkleedkoffer staat klaar! Een leuk kortfilmpje met de hele familie kan ook! 
  • “Zingen met Bruegel” op locatie van het Netepaleis of op school! Aanvraag via info@zingenspeel.be. Het decor van het Netepaleis past perfect bij het schilderij van “De Kinderspelen” van Pieter Bruegel de Oude. Vandaar ideaal om een workshop te boeken! Hilde Frateur speelt trekzak, zingt en laat de kinderen een verzameling oude instrumenten zien, met de hand gemaakt in natuurlijk materiaal. De liedjes en spelletjes, toneeltjes horen erbij. Altijd een groot succes, ook tijdens de kinderkampen in Het Netepaleis!
  • “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en ontdek het verhaal van bomen!  Voorbeeld van een voorstel in 2020:  Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie! 
  • “Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde zorgt voor alle gereedschap mee en laat hen aan het werk.  Afhankelijk van welk instrumentje we maken gaan ze zagen, boren, vijlen, kloppen, schuren, afwerken en brengt zij nog medewerkers mee…Dan leert zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival! Samen met onze medewerkers maken kinderen instrumentjes of zoemers, bouwen bijenhotels, constructies met natuurlijke materialen.