Ons dierentuintje?


Als het rustig is op het domein, dan zien we hazen, reeën, eekhoorns, egels fazanten, uilen, eendjes en vele andere vogels  en dieren.

Stilaan groeide ook een hele kinderboerderij!
Er leven miljoenen diertjes in het water in de grond, op de blaadjes. Zo verwonderlijk om ook hun bestaan te ontdekken!
Pony’s Django en Flycka zijn al jaren onze grootste tuinvrienden. Onze oudste pauwen Cor & Ona werden van hun paal gehaald door de vos. Sindsdien slapen alle pauwen hoog in de eikenboom. Ook enkele mooie witte tamme pauwen zijn een nieuwe pracht op het domein! 

Konijntjes en of  cavia’s die hier al enkele jaren in de grote tuin in alle vrijheid kunnen overleven!! De eendjes kwamen vanzelf het gezelschap hier vergoten en kwispelen met hun staart en laten zwem- en vliegkunstjes graag zien.  De blauwe reigers houden het aantal vissen in de vijver op peil.
Na de pauzes tijdens de kinderkampjes is er tijd voor diertjes verzorgen, knuffelen, creatieve speeltuintjes voor hen te maken en dat vindt iedereen geweldig!

Dieren verzorgen kost jaarrond geld. Wist je dat je AmazoneMMM Het Netepaleis ook met aankopen kan steunen op reknr BE41 973 148 145 710 waarvoor heel veel dank! 

Je kan ons ook steunen door je ervaring te delen met vrienden en familie, ons te volgen, een duimpje te geven bij Kinderkampen in Het Netepaleis op Facebook!Konijntjes!