Ons dierentuintje?


Als het rustig is op het domein, dan zien we hazen, reeen, eekhoorns, egels fazanten, uilen, eendjes en vele andere vogels  en dieren.

Stilaan groeide ook een hele kinderboerderij!
Pony’s Django en Flycka, pauwen Cor & Ona, de Stille, de Witte, en nog 3 zussen pauw!  Poes Nelson verbergt zich tijdens het kamp maar…zachte konijntjes en of  cavia’s die stilaan ook de circustruucjes kennen! De witte eendjes kwispelen met hun staart en laten zwemkunstjes zien als ze strukje oud brood krijgen. Na de middaglunch ( o.a.) is er tijd voor diertjes verzorgen, knuffelen, creatieve speeltuintjes voor hen te maken en dat vindt iedereen geweldig!

Dieren verzorgen kost jaarrond geld. Wist je dat je AmazoneMMM Het Netepaleis ook met aankopen kan steunenop reknr BE41 973 148 145 710 waarvoor heel veel dank! Als je  online aankopen doet via dee link steun je ook: https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/amazonemmmhetnetepaleis? Zooplus is namelijk een Troopershop. (bol.com, cool blue enz)

Je kan ons ook steunen door je ervaring te delen met vrienden en familie, ons te volgen, een duimpje te geven bij Kinderkampen in Het Netepaleis op Facebook!Konijntjes!