Kinderkampen

Kijk je ook al uit naar de data voor de kinderkampen met superleuke activiteiten! In december 2018 volgen hier de data voor 2019 en komen de flyers eraan. Stuur je mailtje aan mmmkinderkampen@telenet.be met vermelding ” Dank voor nieuwsbrief kinderkampen”. Wens je ook flyers in de klas uit te delen? Vraag ons het aantal te bezorgen, graag met je adres of dat van de school erbij!

De vier kinderkampen in zomer 2018 werden weer héél fijn! Met hartelijk dank aan alle professionele en vrijwillige medewerkers, aan schenkende en dankbare ouders, alsook voor de massaal positieve en enthousiaste reacties! Onze ploeg is heel enthousiast om ermee erder te gaan. We doen ons best om weer een mooi programma voor te stellen!
Volg alvast de Facebookpagina van de Kinderkampen in Het Netepaleis en deel de info met je vrienden!

Even proeven van kinderkampen?  Kort fotofilmpje met de jongste leeftijd

 2016-2017) foto ’s kinderkampen

Fiscaal attest Het Netepaleis 2018 Ook bij je ziekenfonds  kan je aanvragen om centjes terug te krijgen voor het kamp in Het Netepaleis.

Als je de formulieren zelf  invult en meebrengt, geven wij een stempel en handtekenen we dit tijdens het slotfeest.  Opsturen kan ook als je een gefrankeerde omslag geadresseerd toevoegt.