Kinderkampen

WIN EEN GRATIS KINDERKAMP! Kom naar ons knuffelkraampje op de kerstmarkt Lier aan het F. Timmermansplein op zaterdag 16 december 2017! Volg en deel onze nieuwe facebookpagina “Kinderkampen in Het Netepaleis te Kessel” met foto’s van vorige kampen en alle nieuwste weetjes, om 17u00 zal Ann Pira de trekking doen voor de winnaar!
Op zondag 17 december geven we je ook vanaf 14u een kortingcode als je onze pagina volgt en deelt aan ons knuffelkraampje!
Telkens van 09u00 tot 16u00 met optie kinderopvang tot 17u00.
Lente: nieuw: Paaskamp voor kinderen van 9-14 jaar
Muziek, creatief atelier en natuurbeleving
: van maandag 9 t.e.m. donderdag 12 april 2018
Zomer: voor kinderen 4-5 jaar, 6-8 jaar, 9-12 jaar!

Kamp 1 van maandag 2 juli t.e.m. donderdag 5 juli 2018
Kamp 2 van maandag 9 juli t.e.m. donderdag 12 juli 2018
Kamp 3 van maandag 13 t.e.m. donderdag 16 augustus 2018
Kamp 4 van maandag 27 t.e.m. donderdag 29 augustus 2018

Extra muziekkamp met overnachting organisatie Afya Gezinsbond.
Alle info volgt en zal verschijnen op Facebookpagina van Het Netepaleis Kessel en mail aan mail MMMKINDERKAMP
Sinds 2016 organiseert vzw MMM kinderkampen (zonder overnachting)in de natuur. In de toekomst zullen meerdere kampen gepland worden, vooral in de zomer maar ook voor andere leeftijden, telkens met professionele kampbegeleiders.

Aanbod: natuurbeleving, muziek en zang, dans, knutselen, tekenen, schilderen, sport, spel, verhalen vertellen, dierenboerderij!

Locatie
Alle groepen, ingedeeld per interesse of leeftijd van een 20 kinderen of jongeren, hebben voldoende ruimte om ook bij regenweer binnen door te gaan. Zowel in het spiegelzaaltje, de grote veranda, de klanktank, de klimaatbus als het boshuisje kunnen de workshops of activiteiten doorgaan.
De slotdag van elk kamp wordt ook telkens voor ouders, grootouders, familie en vrienden een groot feest in de natuur!
Kinderboerderij
Er is ook een kinderboerderij met geitjes, konijntjes en kippen e.a.die helaas ook soms bezoek krijgen van vos en marter. Afwachten welke dieren er in 2018 bij ons komen wonen!

Bezoek?
Wie zijn kind inschrijft voor een kinderkamp kan er met de hele familie genieten van Het Netepaleis tijdens de slotdag. Reserveer dus de laatste dag van het kamp tussen 15u en 20u voor familiedag!

Like en deel onze Facebookpagina, dan blijf je op de hoogte!Facebookpagina van Het Netepaleis Kessel