Kinderkampen!

Het hele team van “Kinderkampen in Het Netepaleis” wenst jullie van harte een gezond en gelukkig 2020!

Welkom! Kies uit het zeer mooie en unieke aanbod voor kinderen van 3 tot 11 jaar, dan kan je HIER  inschrijven voor 1 of meer kampen in 2020! (1 kind per formulier)

De kampen lopen telkens van 09u00 tot 16u00 met opvang voor (vanaf 08u20) en na (tot 17u20) inclusief. Lunch reserveren is optioneel. Er zijn drie- en vierdaagse kampen.
Steeds weerkerende activiteiten bij elk kamp: Buiten spelen, knutselen, kampen bouwen, sport en spel, vriendjes maken, zingen en dansen, in alle rust natuur ontdekken en veel meer!
Bij elk kamp staat een ander leuk thema in de kijker, boeiend voor kinderen die meerdere kampen komen. 

Aanbod kampen 2020: 

Paaskamp 1:  maandag 6- dinsdag 7- woensdag 8 april 2020 Laatste plaatsen !
Help, de paashaas zit in ons kamp!  
Klik HIER voor meer info

Paaskamp 2:  Naar buiten met de zingende lentefee (Helaas, je kan niet meer inschrijven voor dit kamp!) 

Zomerkamp 1: woensdag 1- donderdag 2- vrijdag 3 juli
Het eerste “Fijnproevers kamp” (met nog enkele plaatsen voor blijven overnachten voor kinderen +6 jaar! Interesse? vraag ons info via mail kinderkamp )
Klik HIER voor meer info

Zomerkamp 2: maandag 6- dinsdag 7- donderdag 9- vrijdag 10 juli (woensdag rustdag)
Met prinsen en prinsessen in de Bloemenstoet
Klik HIER voor meer info

Zomerkamp 3  Maandag 13- dinsdag 14- donderdag 16- vrijdag 17 juli (woensdag rustdag)
Tovenaars met aarde en water
Klik HIER voor meer info

Zomerkamp 4: Maandag 17- dinsdag 18- woensdag 19- donderdag 20 augustus
Circustoeren – Jongleren en andere leuke kinderspelen.
Klik HIER voor meer info

Zomerkamp 5: Maandag 24- dinsdag 25 – woensdag 26- donderdag 27 augustus (Alleen kinderen die 5 jaar worden in 2020 kunnen nog inschrijven!) Netepaleis tot Muziekpaleis met Beethoven én Bruegel! ( Bruegel?  wegens groot succes in 2019 en veel vraag, nu met ook “nieuwe oude liedjes”erbij) 
Klik HIER voor meer info

Prijzen:

  • Driedaags Paaskampen en -zomerkamp 1: €85
  • Zomerkampen 2-3-4-5: €108

Opties

  • Lunch tijdens ALLE zomerkampen €25 per kamp:  vegetarisch, verse bio gemengde groenteschotel, vooral grof brood, bio kaas, hummus, bio jam, koek of druifjes, besjes als dessert. (alleen voor kinderen die niet allergisch zijn aan voedingsmiddelen) Bij driedaags kamp wordt dan extra bio sap geserveerd bij de lunch.
  • Info, voorwaarden ( +6 jaar) en extra prijs bij overnachting Fijnproeverskamp  op 1-2-3 juli 2020  geven we je graag via mail, vertel alvast voor wie je de info vraagt.
  • Plukbon bio blauwe bessen Bogaertsheide €5 (deze kan je de hele zomer gebruiken en buiten plukseizoen ook inwisselen voor verwerkte producten!)

Inschrijvingsformulier kinderkampen 2020 in Het Netepaleis Dank om meteen na je inschrijving het bedrag over te schrijven. Zodra we het juiste bedrag hebben ontvangen op rekeningnummer van Het Netepaleis BE41 9731 4814 5710 met mededeling naam kind, leeftijd en nr kampen, is de plaats gereserveerd!  

Proef even van een zomerkamp met Bruegel in Het Netepaleis 2019!

Antwoorden op meeste gestelde vragen
Het laatste nieuws volgen kan op de Facebookpagina ” Kinderkampen in Het Netepaleis”!

Waar? Het Netepaleis is een uniek privaat domein van 3,5 Ha dat zich voorziet van zonne-energie, waterzuivering en een grote tuin met wilde bloemen, boomgaard… vol biodiversiteit. Er is zeer mooie en ruime binnentuin voorzien van sanitair, tafels en stoelen. Het speelzaaltje, het geliefd  muzieksalon, de klanktank en de klimaatbus enz. zijn alleen toegankelijk tijdens toezicht van de animatoren. De vijver is volledig omheind en hoort bij de privaatruimte.

Leeftijd 3 tot 11 jaar:  We zijn je dankbaar om er rekening mee te houden dat de kleutertjes reeds zindelijk zijn en dat de oudste kinderen nog niet in de puberteit zijn.  

Dieren: elk jaar komen er nieuwe konijntjes en ook andere dieren op het kamp naast pony Django en poes Nelson!  Heb je een gezond dier dat een vakantieplek voor zomer 2020 zoekt? Laat het ons weten!