HERFSTKAMP kinderen!

 Laatste plaatsen voor +5 tot 11 jarigen! Je kan niet meer inschrijven voor 3-4 jarigen. Herfstkamp in Het Netepaleis “ Met Pieter Bruegel op een grote paddenstoel!” 

Online inschrijven voor kinderkamp herfstvakantie 2019!

Voor wie? Voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Op woensdagnamiddag mag ouder en/of grootouder actief mee komen doen!
Wanneer? Maandag 28, dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2019 van 09u00-16u00
Met opvang:  08u15-09u00 en 16u-17u30
Wat? Elke dag zijn er keuze-activiteiten! We knutselen met natuurelementen dus trekken we veel naar buiten! We  doen spelletjes binnen en buiten, we maken lekkere pompoensoep, bouwen een kamp en spelen in het kinderbos. De pony en het schaapje kijken toe, een eekhoorn springt in de oude eik met een noot in zijn bek.
De herfstkleuren passen goed bij het schilderij “Kinderspelen” van Bruegel! Wie maakt een knuffelpopje dat precies schilderij komt, wie wil voorlezen, leren haken, breien of … steltlopen en hoepelen? We tekenen en zingen liedjes van toen en nu, gepast bij het thema en seizoen. We maken nieuwe stroofjes op het lied van Katootje, spelen muziek en dansen. We verkleden ons en laten onze fantasie de vrije loop,  vertellen in de zetels in het verwarmd muzieksalon. Herfst is immers een bijzonder gezellige tijd.
Voor iedereen is er wat en elke dag is anders!
Waar? Het Netepaleis is een uniek privaatdomein van 3,5 Ha dat zich voorziet van zonne-energie, waterzuivering en een grote tuin met wilde bloemen, boomgaard… vol biodiversiteit. Er is zeer mooie en ruime binnentuin voorzien van sanitair, tafels en stoelen. Het speelzaaltje, het  verwarmd muzieksalon, de klanktank en de klimaatbus enz. zijn alleen toegankelijk tijdens toezicht van de animatoren.
Locatie: Bogaertsheide 14 Kessel, volg de MMM-pijlen vanaf de Berlaarse Steenweg/Bartstraat of vanaf Nieuwe Bevelsesteenweg 56 Kessel.
Prijs: 118€/kind, opvang voor en na en dagelijks warme drank inbegrepen.
Het Netepaleis geeft gezinskorting  via kadobons als je meer dan 1 kind per gezin tegelijk inschrijft.
Gezinskorting: (zie ook “Heb je nog vragen” ivm fiscale fiches en terugbetalingen door ziekenfonds) Hier te downloaden en ingevuld aanbieden bij onthaal van het kamp: Fiscaal attest (Word-versie) 
Het Netepaleis schenkt je een kadobon €5” Geschenkenbeurs Wereldwinkel Nijlen” op 31/10 en 1/12 in GC Kessel voor de inschrijving van een 2° kind van hetzelfde gezin.
Het Netepaleis schenkt je een kadobon van 8€ “Bio Blauwe Bessen Bogaertsheide”Zelfpluktuin Bogaertsheide voor de inschrijving van een 3° kind van hetzelfde gezin.
Wie de info zichtbaar aanprijst en deelt op de Facebookpagina ” Kinderkampen in Het Netepaleis” en/of mee zorgt voor verspreiding van flyers/affiche maakt ook extra kans op kadobons!
Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier herfstkamp 2019 in Het Netepaleis . Betaal €118/kind op rekeningnummer BE41 9731 4814 5710 met mededeling herfstkamp + naam kind + leeftijd. Je ontvangt meteen bevestiging per mail. Pas als we de betaling hebben ontvangen is je kind ingeschreven en krijg je tegen 21 oktober 2019 alle praktische info per mail.
Lees Algemene Voorwaarden en antwoorden op je vragen ivm Herfstkamp!
Dank aan alle ouders, kinderen en medewerkers voor de zes prachtige kinderkampen die we deze zomer konden beleven!  Volgen kan op de Facebookpagina ” Kinderkampen in Het Netepaleis”!