Kinderkampen!

De praktische info voor kampen volgt telkens uiterlijk op dinsdag voor aanvang van elk kamp per email! De kampen “Blije Bijen”, “In de natuur met Bruegel/Hoola Hoop”, “Karditsel Kardol”  en “Heet op de Planeet” waren telkens onvergetelijk mooi!  In afawchting van het kamp kan je met je kind alvast een kartonnen doos per kind maken met fantasierijke versiering, zoveel mogelijk met natuurlijk materiaal. Zorg wel dat rugzakje, laarsjes, extra kledij enz erin kunnen.

Ouders en familie van de kinderen zijn steeds welkom om even mee te proeven van het kamp bij de start van het kamp op maandag om 09u00 en op vrijdag om 15u00!

Je kan deze zomer nog op 2 vrijdagavonden komen eten en genieten in Het Netepaleis! Er is altijd wat te beleven voor groot en klein! GRATIS TOEGANG in de binnen- of buitentuin vanaf 16u00 tot ongeveer 21u00!

Vrijdag 23 augustus: “Boheemse tuin met Tita!ups en de Nijlense buikdanseressen van Studio Dance? Fun!
Vrijdag 30 augustus: Groot slotfeest van alle kampen en ”Met Bruegel aan de lange zangtafel!” BESTEL HIER online je pasta en reserveer je tafel voor vrijdag 30 augustus 2019!

De laatste plaatsen voor kamp Hoola Hoop met Kinderspelen/liedjes van Bruegel einde augustus worden nu ingevuld. Wil je nog inschrijven dan kan dat alleen nog voor +5 jaar via  Online inschrijvingsformulier kinderkampen 2019 hier! 

 

juli 2019 In de natuur met Bruegel, Het Netepaleis

Klimaatkamp “Heet op de Planeet” in Het Netepaleis, juli 2019

juli 2019 Blije Bijen in Het Netepaleis

juli 2019 Karditsel Kardol in Het Netepaleis

 

 

 

 

 

 

 

 

Je schreef je kind in voor een kinderkamp?

De praktische informatie verschilt per kamp. Een week vooraf zenden we de info per mail. Elke laatste kampdag (vrijdag) zijn ouders en grootouders welkom tussen 15u en 16u met zomerbar open op vrijdag 23 en 30 augustus tussen 15u00 en ongeveer 21u00…

Iedereen die online inschreef voor een kamp en betaalde staat op de lijst! 

  1. Ma 26–di 27-do 29-vr 30 augustus 2019 “Hoola Hoop…zingen en spelen met Bruegel” Nog 3 plaatsen!

Je kind is deze zomer tussen 3 en 10 jaar en houdt van de natuur? Wij bieden 6 kampen aan met natuurbeleving, muziek, knutselen, dieren verzorgen, sport en spel in de grote speelweide, kampen bouwen, reis om de wereld, dansen en zingen,  tekenen, verkleden en nog veel meer! Een enthousiaste ploeg met professionele begeleiders met elk hun specialiteit maakt een boeiend programma per kamp op maat van elke groep. Telkens zijn er andere spelletjes en liedjes bij, passend bij het thema met boeiende keuze-activiteiten!

De kampen lopen telkens op maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag van 09u00 tot 16u00 met kinderopvang voor en na.

Elk kamp is uniek. We bieden graag telkens verschillende activiteiten aan volgens het thema van de week en aangepast per groep, naar keuze van elk kind. We starten elk kamp met kennismakingsspelletjes en houden graag rekening met alle nieuwkomers.

5. Ma 19 – vr 23 augustus: Tita!ups Muziekrups   

Hoe komt het dat een lange snaar lager klinkt? Wanneer klinkt iets hoog of laag? Hoe komt er geluid uit het accordeon?  Van welk materiaal zijn al die muziekinstrumenten eigenlijk? We zoeken schatten in het bos en  bouwen ook met de allerkleinsten instrumentjes en leren erop spelen. Met de oudste kinderen bouwen we een klinkende muziekmobiel!

6. Ma 26 – vr 30 augustus: kamp “Hoola Hoop 2!”

We bekijken met de kinderen het boeiend schilderij “De Kinderspelen” van Brueghel. We tekenen en schilderen of  leren oude spelletjes, of zingen bekende liedjes die onze grootouders zongen toen zij klein waren, gaan we dansen, haasje over doen, zak-springen, circus spelen of zijn we creatief met een hoepel? We bekijken met de kinderen het boeiend schilderij “De Kinderspelen” van Brueghel. We tekenen

___________________________________________________________________________________________________
Algemene info:
Voor wie?   

De kampen worden op maat gemaakt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar die houden van de natuur. Er worden 2 tot 4 leeftijdsgroepen gemaakt. Flinke kleuters die geen echt dutje meer doen en geen pamper meer hoeven kunnen inschrijven.  Wie het nodig heeft kan na de lunch wel rusten.
Waar?

“Het Netepaleis” is een privaat natuurdomein van 3,5 hectare in Kessel-Nijlen ver van de auto’s, met 5 unieke overdekte ruimten. De locatie wordt goed aangegeven met wegwijzers en alle info volgt een week vooraf.

Dagplanning?

  • Voormiddag: hoofdactiviteiten per leeftijdsgroepen
  • Middag: picknick in het groen, rust onder de bomen, uitleven op de speelweide
  • Namiddag: dagelijks heel verschillende activiteiten rond het kampthema naar keuze van elk kind
  • Woensdag is er geen kamp. Doel: rust voor mens en de natuur aan Het Netepaleis.

Hoeveel kost het?

  • €108 prijs per kamp  Zodra je je kind inschrijft voor meerdere kampen van zomer 2019, wordt er automatisch 4% van de kostprijs van de kampprijs afgetrokken.
  • €22  lunchpakket/4 middagen vegetarisch en gezond lunchpakket, niet geldig voor kinderen die allergisch zijn aan bepaalde voedingswaren.
  • € 8 mini-cd’tje met al de leukste liedjes die tijdens de kampen gezongen worden! Dit wordt de eerste dag van het kamp al meegegeven. Deze cd krijg je gratis voor gezinnen die 3 kinderen inschrijven
  • Kinderopvang inbegrepen vanaf 08u15 tot 17u(15)                                                                                           Je wil je kind +7 jaar nog inschrijven? Het kan via Online inschrijvingsformulier kinderkampen 2019!  Uw privacy wordt beschermd.

Zodra we je inschrijvingsformulier goed hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail van Google.  Pas vanaf het juiste bedrag op onze rekening komt staat je kind op de kamplijst.  Betaal dus meteen en kijk het nog eens na. Juist en tijdig betaald = geldig ingeschreven! Dank daarvoor. Hierop volgt geen mail meer tot een week voor de start van het kamp, dan krijg je in een mail alle praktische info!  Het antwoord op de meest gestelde vragen vindt je HIER!

Volg alvast de Facebookpagina van de Kinderkampen in Het Netepaleis en deel de info met je vrienden! 

Bijkomende informatie omtrent de verzekering

Onze organisatie beschikt over een polis BA. 
Hierin wordt de lichamelijk en stoffelijke schade gedekt tot 1.500.000 EUR per schadegeval. Deze polis dekt onze aansprakelijkheid tegenover derden en komt dus tussen voor ongevallen die door onze fout werden veroorzaakt.
Een ongeval, zijnde een plotse en onverwachte gebeurtenis door een externe kracht (dus buiten onze fout om), vallen dan ook niet onder deze polis. Indien u vindt dat deze dekking onvoldoende is, kan u best een bijkomende verzekering afsluiten bij uw persoonlijke verzekeraar. (ziekenfonds, persoonlijk ongevallenverzekering, hospitalisatieverzekering, …)
De kosten ten gevolge van het aanbrengen van lichamelijke of materiële schade ten nadele van derden of van onze kinderkampen dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden. De deelnemers doen dan best beroep op de familiale polis van het gezin.
 

Voor de zomerkampen 2019 maakt Hilde Frateur een  boeiend programma  en werkt dit verder uit met onze animatoren  waaronder Falke, Xann, Nina,  Elisa,  Tina, Ushi, Bianca, Evelien, Michael, Lynn… Onze vriendelijke en bekwame begeleidsters hebben jarenlange ervaring en/of  opleiding  gevolgd.  Tijdens elk kamp neemt een extra begeleidsters de zorg op zich voor de kleinste kindjes of zij die hulp nodig hebben. 

 

         

Carpoolen? Er zijn families uit Mortsel, Antwerpen, Heist op den Berg, Duffel wiens kinderen voor het derde jaar zijn ingeschreven. Zij spreken af met andere ouders om samen te rijden.

Even proeven van kinderkampen?  Kort fotofilmpje met de jongste leeftijd

.