Welkom! Hier kan je inschrijven voor de activiteiten van vzw Het Netepaleis MMM waarvoor je best tijdig reserveert:
– KINDERKAMPDAGEN 2024 in Het Netepaleis
– ZINGEN over de grenzen heen met Hilde Frateur
Overzicht, data, info en tickets onderaan! Scrollen tot je er bent! Graag tot binnenkort!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Karditsel Kardol ma 21-di 22-woe 23-do 24 augustus 2023! vanaf 3 jaar

8 maart 2023 - 23 augustus 2023

€44,00 – €175,00

Karditsel Kardol! vanaf 3 jaar Ma 21-di 22-woe 23-do 24 augustus 2023. Telkens van 09u30 tot 16u00 met opvang 1/2 u voor en na! Nu inschrijven!
Op het privaatdomein: speelbos, extra knutselatelier met instrumentje bouwen en spelen met Hilde Frateur, zingen, dansen, kinderboerderij met cavia’s, pony’s, verkleedkoffer, droogte-, regen- of  waterspelletjes… 

Kleuters dienen zindelijk te zijn. Als grotere kinderen ook graag komen kunnen zij zich ook inschrijven en krijgen extra activiteiten! 

Reserveer je ticket apart per kind hier onderaan! Je ontvangt een mail van Google. Op onze website kan je de praktische info vinden drie dagen voor de start van elk kamp.

Kan je kind maar 1, 2 of 3 dagjes komen? Dan kan je  nu” Aparte Dagjes” kiezen en aanvullen met de data die je wenst.
Wens je een groepje van 5 grotere kinderen in te schrijven, dat kan! Ander aantal kan ook, bel of mail ons  even! Ook een verjaardagssetting is deze dagen mogelijk op aanvraag. (Tel 0468151238)

Gegevens

Begin:
8 maart 2023
Einde:
23 augustus 2023
Kosten:
€44,00 – €175,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De ruime zuiderse binnentuin met decor van bootjes in een haventje, olijf- en bananenbomen, ranken van druivelaars en kiwi, Venetiaanse trompetbloemen, de klanktank, het boshuisje en de klimaatbus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt het regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!