Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pallietertjeskamp! 3-6 jaar op 17, 18, 19, 20 juli 2023

4 januari @ 09:00 - 20 juli @ 16:30

€48,00 – €158,00

1 Pallietertje zingt “Takketikketak! Ik spaar het water van mijn dak!” ( Wegens wissel kwamen een paar plekjes vrij)
2 Pallietertje zingt “De Kleine Boot “ Dit wordt een extra klein groepje kleutertjes! Nog enkele plaatsen, reserveer je ticket onderaan

Buiten spelen, zingen, dansen, fantaseren, verkleden, rustig vertellen, knutselen, vriendjes maken, konijntjes zoeken en knuffelen, pony’s bekijken aan Het Netepaleis zoals Pallieter dat zou doen!

  • Na reservatie van 1 ticket voor 1 kind kan je ‘verder winkelen” en voor een andere kind reserveren. Je ontvangt na betaling via mail de Google-bevestiging Je vindt alle praktische info maximaal drie dagen voorafgaand aan het kamp op deze website.

Een heerlijk kampje voor alle kinderen van 3 tot 6 à 7 jaar: 

  • Grote zus of broer van een kleuter kan gerust eens bij kleuters gaan maar kleuters gaan niet bij de oudere groep om praktische- en veiligheidsredenen.
  • Pallieter Ticket 4 gezonde warme maaltijden, fris flesje streek-eigen bio-sap en 2 tussendoortjes. De kleuters die eten bestelden eten samen aan tafel mogelijk dus ook samen met grotere broers en zussen, neefjes of nichtjes, vriendjes.
  • Bio- bosbesjes en bio-druifjes zijn inbegrepen, we gaan zelf plukken (+4 à 5 jaar)! 
  • “Pallieter” en “Respect voor water en natuur” vormen de rode draad doorheen het hele kampje! 
  • Onze activiteiten kunnen aangepast worden naargelang het weeren de wensen of vraag van de groep!
  • Praktische info staat minimaal drie dagen op voorhand op deze website en kan ook nog gemaild worden.
  • Bij de keuze activiteiten kunnen kinderen met jongere of oudere kinderen in een groep zitten.
    Onze hoofdbegeleidsters hebben al jaren goede ervaring met onze kinderkampen alle leeftijden en zijn heel lief voor kinderen.

Ook zelfde periode maar apart in te schrijven via een ander ticket 7-12 jaar “Pallieter zoekt zijn paardje!” met een extra dagtocht en tekenen met Riet. 

Gegevens

Begin:
4 januari @ 09:00
Einde:
20 juli @ 16:30
Kosten:
€48,00 – €158,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Pallietertjeskamp 3-6 jaar
145,00
8 beschikbaar
Pallietertjes smulticket 3-6 jaar
48,00
3 beschikbaar
Pallietertjeskamp kleuters
158,00
4 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!