Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pallietertjeskamp! 3-6 jaar op 17, 18, 19, 20 juli 2023

4 januari @ 09:00 - 20 juli @ 16:30

€48 – €158

1 Pallietertje zingt “Takketikketak! Ik spaar het water van mijn dak!” (Volgeboekt!)
2 Pallietertje zingt “De Kleine Boot op de Grote Nete” 

Wat?
Buiten spelen, zingen, dansen, fantaseren, verkleden, rustig vertellen, tekenen en knutselen, vriendjes maken, bosspelen, diertjes spotten, konijntjs knuffelen, pony’s bekijken aan Het Netepaleis zoals Pallieter dat zou doen! Bij mooi weer zijn alle activiteiten in de tuin en het bos!
Bij de variërende keuze activiteiten
kunnen je kinderen met andere leeftijden in een groep zitten.

 • Grote zus of broer van een kleuter kan gerust eens bij kleuters gaan maar kleuters gaan niet bij de oudere groep om praktische- en veiligheidsredenen.
 • Inbegrepen alle nodige materiaal, een ijsje, Bio- bosbesjes en onze zoete bio-druifjes (als ze al rijp zijn) zijn inbegrepen, we gaan zelf plukken! 
 • “Pallieter” en “Respect voor mens, water, natuur” vormen de rode draad doorheen het hele kampje! 
 • Onze activiteiten kunnen aangepast worden naargelang het weer en de wensen van de groep!
 • Kleuters dienen reeds zindelijk te zijn. Fijn voor je kind, de groep en begeleidster als het echt schoolrijp is.
 • Praktische info staat minimaal drie dagen op voorhand op deze website en kan ook nog gemaild worden.

Wie begeleidt je kinderen?
Onze begeleidsters hebben veel ervaring met onze kinderkampen en zijn heel lief voor alle kinderen.
Algemene coördinator en hoofdleiding, natuurgids en muzikant: Hilde Frateur  
Net als vorige zomer danken wij artieste Riet Verhelst die ons op vrijwillige basis mee komt helpen! Zij laat ook kleuters die graag tekenen genieten  van vormen en kleuren op papier…
Ook onze vaste leidsters sinds jaren bij MMM, Elisa en Ushi  e.a. staan al klaar om elk weer zeer goed voor een groepje kinderen te zorgen. 
En…wie zal Pallieter zijn? Dat blijft immers ons geheim!

Tickets:

 • Na reservatie van 1 ticket voor 1 kind kan je ‘verder winkelen” en voor een andere kind reserveren. Je ontvangt na betaling via mail de Google-bevestiging Je vindt alle praktische info maximaal drie dagen voorafgaand aan het kamp op deze website.
 • Ticket voor het Pallietertjeskamp kleuters: €158 
  Apart te bestellen: “Pallietertje ’s smulticket”€48 voor 4 x gezonde groentjes, 4 x warme maaltijden, fris flesje streek-eigen bio-sap en 4 x 2 tussendoortjes (met keuze).  De kinderen die eten bestelden zijn herkenbaar aan een  armbandje van Het Netepaleis en eten samen aan tafel. Alle kinderen brengen steeds een drinkbus mee die regelmatig gevuld wordt.
 • Apart in te schrijven voor Pallieterkamp 7-12 jaar “Pallieter vergeet zijn paardje en huppelt vrolijk zingend langs de Nete!” met een extra dagtocht. Wie liever in Het Netepaleis blijft kan aansluiten bij een ander groepje.

Schrijf je meer dan 1 kind van hetzelfde 1 gezin onder zelfde dak, ontvang je gratis een cd’tje met de meest gezongen liedjes voor een hele zomer zangplezier!!

Gegevens

Begin:
4 januari @ 09:00
Einde:
20 juli @ 16:30
Kosten:
€48 – €158

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Pallietertjeskamp 3-6 jaar
145,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Pallietertjes smulticket 3-6 jaar
48,00
6 beschikbaar
Pallietertjskamp kleuters
158,00
14 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!