Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Italiaanse Zomerbar donderdag 20 juli 2023 vanaf 16u00

3 juni @ 00:00 - 19 juli @ 10:00

€2.50 – €20.00

Je pasta reserveren kan hier onderaan.
HET DOMEIN VAN HET NETEPALEIS OPENT EENMALIG DONDERDAG 20 JULI VANAF 16u00!  Kom zeker eens langs, Bogaertsheide, volg pijltjes MMM!  

Wij vieren 25 jaar MMM met een Italiaanse Zomerbar met mega lekkere pasta van onze huiskok!  Er zijn  3 shiften: Pasta om 17u, 18u of 19u (en op aanvraag) in de tropische binnen_ en buitentuin. Cash geld voor drankbonnetjes is handig aan het onthaal. 
Je kan nadien gerust in de binnen- of buitentuin blijven!  Zingen en spelen doen we zeker ook in de Klanktank, welkom wie graag zingt en speelt!

 Heb je graag een lange tafel op bepaald uur? Het kan. Mail even hetnetepaleis@gmail.com  Zie onderaan: er zowel vegetarische pasta Caprese( tomaat-mozzarella-basilcum) als Bolognaise, grote en kleine portie. Dessert (ijsje of 1 drank naar keuze)  inbegrepen bij pasta!

 

Gegevens

Begin:
3 juni @ 00:00
Einde:
19 juli @ 10:00
Kosten:
€2.50 – €20.00

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!