Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een heerlijk Pallieterkamp voor kinderen 7-12 jaar op 17, 18, 19 , 20 juli 2023

4 januari @ 00:00 - 20 juli @ 00:00

€53,00 – €145,00

“Pallieter vergeet zijn paardje en huppelt vrolijk zingend langs de Netebeemden! Kom je mee?” Leuk voor alle kinderen van 7-12 jaar die graag mee genieten van de natuur! Wij kijken er alvast naar uit!
Beperkte plaatsen.
Wat?
Buiten spelen, zingen, dansen, fantaseren, verkleden, rustig vertellen, knutselen, vriendjes maken, toneeltjes doen, konijntjes knuffelen, dieren spotten zoals Pallieter dat zou doen!
Bij de variërende keuze activiteiten kunnen je kinderen met andere leeftijden in een groep zitten.

 • “Pallieter” en “Respect voor mens, water, natuur” vormen de rode draad doorheen het hele kamp! 
  Bij mooi weer zijn alle activiteiten buiten, steeds met toezicht.
 • Leuke dagtocht voor wie graag mee op stap gaat zoals Pallieter dit deed! Kinderen die liever in Het Netepaleis vertoeven sluiten aan bij een andere groepje.
 • Grote zus of broer van een kleuter kan gerust eens bij kleuters gaan maar kleuters gaan niet bij de oudere groep om praktische- en veiligheidsredenen.
 • Inbegrepen alle nodige materiaal, een ijsje, bio- bosbesjes en onze zoete bio-druifjes (als ze al rijp zijn), we gaan zelf plukken! 
 • Onze activiteiten kunnen aangepast worden naargelang het weer en de wensen van de groep!
 • Het kamp is niet geschikt voor pubers. Als zij zich goed gedragen en het goed kunnen vinden met kleinere kinderen, die ook op het domein spelen, zijn ze uiteraard welkom!
 • Praktische info staat minimaal drie dagen op voorhand op deze website en kan ook nog gemaild worden.
  Start kamp telkens om 09u30 tot 16u00, dan komen we in stoet buiten. Het poortje opent om 09u00 en sluit om 16u30 tenzij op uw specifieke vraag bij inschrijving of bij het onthaal.
 • Wie begeleidt je kinderen?
  Onze begeleidsters hebben veel ervaring met onze kinderkampen en zijn heel lief voor alle kinderen.
  Algemene coördinator en hoofdleiding, natuurgids en muzikant: Hilde Frateur
  Net als vorige zomer danken wij artieste Riet Verhelst die ons op vrijwillige basis mee komt helpen! Zij staat alle kinderen bij om hen te laten genieten het tekenen met houtskool en pastel, te laten schilderen…
  Ook onze vaste leidsters sinds jaren bij MMM, Elisa en Ushia. staan al klaar om elk weer zeer goed voor een groepje kinderen te zorgen. 
  En…wie zal Pallieter zijn? Dat blijft immers ons geheim! Tickets:
 • Na reservatie van 1 ticket voor 1 kind kan je ‘verder winkelen” en voor een andere kind reserveren. Je ontvangt na betaling via mail de Google-bevestiging Je vindt alle praktische info maximaal drie dagen voorafgaand aan het kamp op deze website.
 • Ticket voor het Pallieterkamp vanaf 7 jaar: €145 ( €3 korting t/m 19 januari 2023)
  Apart te bestellen:
 • “Pallieter ’s mega smulticket”  €53 voor 4 x gezonde groentjes, 3 x warme maaltijden, 1 mega lunchpakket voor de dagtocht, fris flesje streek-eigen bio-sap en 4 x 2 tussendoortjes (met keuze).  De kinderen die eten bestelden zijn herkenbaar aan een armbandje van Het Netepaleis en eten samen aan tafel. Alle kinderen brengen steeds een drinkbus mee die regelmatig gevuld wordt.
 • Is je kind te jong voor dit kamp? Er is dezelfde periode ook een Pallietertjeskamp voor kleuters vanaf 3 jaar
 • Schrijf je meer dan 1 kind van hetzelfde gezin onder zelfde dak, ontvang je gratis een cd’tje met de meest gezongen liedjes voor een hele zomer zangplezier!

 

Gegevens

Begin:
4 januari @ 00:00
Einde:
20 juli @ 00:00
Kosten:
€53,00 – €145,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Pallieterkamp 7-12 jaar
145,00
9 beschikbaar
Pallieter 's Mega Smulticket 7-12 jaar
53,00
10 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!