De organisatie van Het Netepaleis organiseert in 2021 activiteiten voor alle leeftijden! Deze zullen in corona-veilige omstandigheden kunnen plaats vinden.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herfstkamp 2021

5 september @ 00:00 - 31 oktober @ 17:00

€128 – €158

Een gezellig herfstkamp voor je kinderen 3-11 jaar op het privaatdomein Het Netepaleis te Kessel!

    “ Luisteren naar bomen met een warm familiegevoel in de natuur”

    * Di 2-woe 3-do 4-vr 5 nov 2021 telkens van 09u30 tot 16u00 met 1/2u opvang voor en na.                                                         

Voor wie?

Kinderen 3-6 en 7-11 jaar zijn van harte welkom! De leeftijd is maar een richtlijn, als je denkt dat je kind in dit kamp echt past is het welkom. We vragen dat een kleuter zindelijk is en een 11 jarige nog niet pubert. Prijs verschilt naargelang leeftijd.

Wat?

 • Muziek, dansen, zingen, spelen…
 • Van sport & spel…tot kampen bouwen!
 • Dieren, circus en puur genieten van natuur
 • Knutselen, tekenen & fantasie…

Kastanjes, noten, bladeren, droge bloemen…mooi geschikt tot een mandala!

Prijs

Herfstkamp:  +7 jaar €128

Herfstkamp: – 7 jaar €136

Lunchpakket +7 jaar: €26

Lunchpakket – 7 jaar: €22   

Goed om weten:

 • Speelkledij, gepast aan de tijd van het jaar. Laarsjes of wandelschoenen, regen- en warme kledij, handschoenen en muts, reservekledij…
 • Een paar dagen vooraf ontvang je alvast een mail met de praktische informatie!
 • Je bent vrij om al dan niet een lunchpakket zelf mee te geven of eentje te bestellen. Deze kinderen zitten bij elkaar aan tafels. Kinderen met allergie of moeilijke eetgewoonten brengen best hun eigen lunch mee. Wij voorzien verschillende gezonde broodjes, apart in papier verpakt, met vooraf schoteltjes verse rauwe groentjes!
 • Groepjes worden ter plaatse gemaakt. We houden rekening met de vraag van de kinderen om met hun vriendjes in een groep te zitten zolang de kinderen goed mee kunnen in die groep. De groepjes zijn soms anders ingedeeld i.v.m. moeilijkheidsgraad of veiligheid voor sommige activiteiten. Deze werkwijze werd al altijd door de kinderen aanvaard!
 • Indien kinderopvang langer dan 1/2 u nodig zou zijn kan je dit tot 3 dagen vooraf aanvragen via mail aan mmmkinderkamp@telenet.be.        
 • Meebrengen: een kartonnen doos die je kind al zelf versierde waarin je reservekledij tijdens het kamp hier blijft. Kleef overal je naam op. Een rugzakje breng je telkens mee met drinkbus, eventueel brooddoos en tussendoortjes voor de 2 pauzes voor en na de middagpauze.
 • Het formulier van uw ziekenfonds voor kampvergoeding wordt tijdens het kamp afgestempeld. Niet nadien.
 • Je ontvangt nog extra info via mail 2 dagen voor de start van het kamp! Je dient dan een formulier i.v.m. gezondheid van je kind
 • Algemene Voorwaarden zijn idem zoals bij de zomerkampen. Wij volgen stipt de maatregelen die ons opgelegd worden.
 • Uw familale verzekering dient in orde te zijn als je je kind laat deelnemen. Inbegrepen is een basisverzekering voor alle kinderen en de medewerkers. 

 

Fijn als je de info deelt met je familie en vrienden! Je kan ook “Kinderkampen in Het Netepaleis” volgen op Facebook!

Zelf thee gemaak..rozebotteltjes, citroenmelisse, salie..elke dag andere thee uit de tuin!

Graag tot in de herfst!

Gegevens

Begin:
5 september @ 00:00
Einde:
31 oktober @ 17:00
Kosten:
€128 – €158

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Herfstkamp +7 tot 11 jaar
Op 2 november 2021 heeft dit kind de leeftijd van 7 jaar of meer.
128,00
Herfstkamp +7jaar + Lunchpakket
154,00
4 beschikbaar
Herfstkamp 3 t/m 6 jaar
136,00
8 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol biodiversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.