Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp, kleuterkampje, een Paleisdag voor groot en/of klein of andere evenement op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstkamp 2021

5 september 2021 @ 00:00 - 31 oktober 2021 @ 17:00

€128 – €136

Fotocollage herfstkamp 2021

Verslagje: het werd weer een topkampje!

Klein groepje van 8 kinderen! Elke ochtend gingen we op zoek naar dierensporen, herfstkleuren, paddestoelen…we knutselden een lantaarn, we plukten rozebottels, vijgen, druifjes, we maakten pompoensoep, herfstroset, tekenden herfstbladeren, we zongen van de notenboom, de regen, de zon, de jager en speelden elke middag in het kinderbos… 

Met dank aan begeleiders Mathijs, Fleur, Samit, Philip, Hilde!
Een gezellig herfstkamp voor  kinderen 3-11 jaar op het privaatdomein Het Netepaleis te Kessel!

    “ Luisteren naar bomen met een warm familiegevoel in de natuur”

    * Di 2-woe 3-vr 5 nov 2021 telkens van 09u30 tot 16u00 met 1/2u opvang voor en na.                                                         Op donderdag is er geen kampdag. De tussendoortjes, fruit en koek, worden voorzien door ons voor kinderen die geen allergie hebben. Alle praktische info volg na je online- inschrijving, een paar dagen voor de start van het kamp!

Voor wie?

Kinderen 3-6 en 7-11 jaar zijn van harte welkom! De leeftijd is maar een richtlijn, als je denkt dat je kind in dit kamp echt past is het welkom. We vragen dat een kleuter zindelijk is en een 11 jarige nog niet pubert. Prijs verschilt naargelang leeftijd.

Wat?

  • Muziek, dansen, zingen, spelen…
  • Van sport & spel…tot kampen bouwen!
  • Dieren, circus en puur genieten van natuur
  • Knutselen, tekenen & fantasie…
  •  
  • Algemene Voorwaarden zijn idem zoals bij de zomerkampen. Wij volgen stipt de maatregelen die ons opgelegd worden.
  • Uw familiale verzekering dient in orde te zijn als je je kind laat deelnemen. Inbegrepen is een basisverzekering voor alle kinderen en de medewerkers. 

Fijn als je de info deelt met je familie en vrienden! Je kan ook “Kinderkampen in Het Netepaleis” volgen op Facebook!

Zelf thee gemaak..rozebotteltjes, citroenmelisse, salie..elke dag andere thee uit de tuin!

Graag tot in de herfst!

Gegevens

Begin:
5 september 2021 @ 00:00
Einde:
31 oktober 2021 @ 17:00
Kosten:
€128 – €136

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met prachtige binnentuin, pergola’s en overdekte ruimten temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eikenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!