Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomersproetjes!

30 augustus 2021 - 31 augustus 2021

€58 – €71

Tweedaags kampje

Maandag 30 en dinsdag 31 augustus 2021 telkens van 09u30 tot 16u00 met 1/2u opvang voor en na inbegrepen. Let wel…deuren open om 09u00 maar je kan eens een half uurtje langer slapen eer het schooljaar begint! 

Voor wie? Kinderen van 3 tot 12 jaar, inschrijving 1 formulier per 1 kind.

Het einde van de vakantie kiezen de kinderen zelf uit het ruime aanbod! Er is ook een groepje “gewoon vrij spelen”!

  • knutsel- en tekenplezier
  • sport en spel in de natuur of op ontdekkingstocht
  • kampen bouwen of dieren bewonderen
  • jongleren of lopen op stelten
  • gezelschapsspelletjes of verkleden
  • zelf een leuke show maken
  • gewoon “spelen”

Zo wordt het tot op de laatste dag het echt vakantie!

Gegevens

Begin:
30 augustus 2021
Einde:
31 augustus 2021
Kosten:
€58 – €71
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!