Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

De volle rugzak 3-12 jaar Dinsdag 29 augustus

Wanneer? Telkens van 09u30-16u00 met een half uur voor- en na opvang inbegrepen. KLEIN GROEPJE, HEEL GEZELLIG! Je kan vanaf 27 augustus enkel nog inschrijven voor kinderen +5 jaar Dinsdag […]

€39.00 – €74.00

Italiaanse Zomerbar donderdag 20 juli 2023 vanaf 16u00

Je pasta reserveren kan hier onderaan. HET DOMEIN VAN HET NETEPALEIS OPENT EENMALIG DONDERDAG 20 JULI VANAF 16u00!  Kom zeker eens langs, Bogaertsheide, volg pijltjes MMM!   Wij vieren 25 jaar […]

€2.50 – €20.00

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!