Atelier-workshop

Doe tijdig je aanvraag voor wat je zoekt via mail Het Netepaleis Kessel!

Een greep uit ons aanbod worshops voor kinderen 3-12 jaar (per graad) die zowel in Het Netepaleis als op een locatie naar wens gegeven worden:

“Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en het verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur!

“Blije Bijen Bal”  en “Heet op de planeet” de warme aanraders met Hilde Frateur! 

Alle muzikale toppers van de laatste 10 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, meespelen en dansen! Hilde zingt en speelt alvast ukulele, accordeon en voetpercussie! Hilde solo, duo, trio…mét Bijenbal!  Muzikale fantasie die tot nadenken stemt, die amuseert maar ook iets bijbrengt over biodiverstietit en respect voor al wat leeft! 

“Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, hilde brengt alle gereedschap mee en laat hen aan het werk. Zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival!

Samen met onze medewerkers maken kinderen instrumentjes of zoemers, bouwen bijenhotels, constructies met natuurlijke materialen. 

Neem tijdig contact als je een mobiele workshop of  muzikale act wenst op je feest of festival! Ook voor feestjes of kinderanimatie allerhande, groot en klein!

Enkele ideetjes zie je hier! De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud en aanplanting van het natuurdomein van Het Netepaleis.