Het Netepaleis

Hier klopt het hart van “Amazone MMM” vzw. Opgericht in 1998 door Hilde Frateur , gesteund door haar familie, organisaties, verenigingen, muzikanten en vrienden.
MMM verbindt Mens in een gezond Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek!” 
Zo kwamen artiesten zoals o.a. Wannes Van de Velde, Dirk Van Esbroeck, Roland, Chris Joris en vele andere artiesten hier op het domein om er concerten of MMM-stages te geven. Bij de opening van Het Netepaleis in augustus 2012 zongen Lucas Van den Eynde en Hilde Frateur  en koortje het klimaatlied  tussen duizenden bloemen! Tijdens Erfgoeddag 2018 vierde vzw Amazone haar 20 jaar en zong o.a. minister van cultuur Sven Gatz het vredeslied van Hilde Frateur en samen met de burgemeesters en schepenen van Berlaar en Nijlen zaaiden zij vele bloemen. Bij de opening van “Week van de Bij” in 2022 bezochten meer dan duizend mensen het domein en uitte ook minister Zuhal Demir haar grote waardering voor Het Netepaleis!
Volg ons op Facebook!
  
Vele handen werken het hele jaar door om dit alles te blijven realiseren. Een authentieke plaats waar vogels en kleine “wilde” dieren  hun rustig broed- en woonplekje hebben. Vandaar is het domein niet openbaar en ook maar af en toe eens toegankelijk.

 

Augustus 2023: Tussen de kampjes door: de 3 broers Lauwers werken samen op het domein en hun kindjes maken van jongsaf aan kennis met het nodige natuurbeheerswerk! Ook andere vrijwilligers zijn het hele jaar door actief!