Kampjes in de kijker?

Kampje dat laatste online kwam?Circuskamp! Een reuze fijn kado elk kind!

vzw Amazone MMM organiseert: PALEISDAGEN, fijn voor kind, ouder en/of grootouder! 

Wegens succes zullen we nog meer Paleisdagen organiseren! Volg ons hier of op de Facebookpagina van Het Netepaleis.
Een greep uit ons extra aanbod workshops voor kinderen 3-12 jaar (per graad) die zowel in Het Netepaleis als op een locatie naar wens gegeven worden:

  • Leuke fotoshoots” bij je thuis of op het domein van Het Netepaleis? Alles kan! Komen jullie in de echokamer van de Klanktank, als danseressen op de lange bloemenweg, als kapitein op de boot,  passagiers in de klimaatbus, of maken we foto’s bij de pony of op het bootje?  Verkleedkoffer staat klaar! Een leuk kortfilmpje met de hele familie kan ook! 
  • “Zingen met Bruegel” op locatie van het Netepaleis of op school! Aanvraag via info@zingenspeel.be Het decor van het Netepaleis past perfect bij het schilderij van “De Kinderspelen” van Pieter Bruegel de Oude. Vandaar ideaal om een workshop te boeken! Hilde Frateur speelt trekzak, zingt en laat de kinderen een verzameling oude instrumenten zien, met de hand gemaakt in natuurlijk materiaal. De liedjes en spelletjes, toneeltjes horen erbij. Altijd een groot succes, ook tijdens de kinderkampen in Het Netepaleis!
  • “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en ontdek het verhaal van bomen!  Voorbeeld van een voorstel in 2020:  Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!
  • “Blije Bijen Bal”  en “Heet op de planeet”  Naast een boeiende rondleiding op het natuurdomein vol biodiversiteit is er muziek! Alle muzikale toppers van de laatste 15 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, meespelen en dansen! Hilde Frateur zingt en speelt alvast ukulele, accordeon en voetpercussie!
  • “Bloemenfee”: zingend en dansend komen 2 muzikale bloemen feeën langs op je feest, aan huis of in Het Netepaleis! Zij zorgen voor een leuke verrassing!  
  • “Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde zorgt voor alle gereedschap mee en laat hen aan het werk.  Afhankelijk van welk instrumentje we maken gaan ze zagen, boren, vijlen, kloppen, schuren, afwerken en brengt zij nog medewerkers mee…Dan leert zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival! Samen met onze medewerkers maken kinderen instrumentjes of zoemers, bouwen bijenhotels, constructies met natuurlijke materialen.