Het Netepaleis

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats die af en toe open staat voor publiek, kom er dan zeker van genieten.

Wens je deze unieke locatie aan te vragen om het te gebruiken voor een feest in 2020 en op deze manier Het Netepaleis te steunen kan je hier online je aanvraag doen!  Voor 2020 is dit is nog alleen mogelijk voor feesten tussen 40 en 100 personen en niet mogelijk tijdens de zomermaanden omdat er dan fijne kinderkampen plaats vinden. (een aanvraag voor 2021 kan pas vanaf 30 januari 2020)

 

Nieuw voor 2020: Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”