Het Netepaleis

  Info kinderkampen 2019!

Wat is Het Netepaleis?

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats die af en toe open staat voor publiek en die je ook kan aanvragen om eens te gebruiken via dit  Aanvraagformulier voor gebruik van Het Netepaleis 2019-2021(pdf) – (Word)  en  mail Het Netepaleis Kessel

Meer dan 60 vrijwilligers werkten samen om het feest van 20 jaar MMM op Erfgoeddag 2018 te maken tot een topdag in Het Netepaleis, de vaste locatie van MMM. Er kwamen vele honderden fijne mensen genieten van een groot feest in de natuur met gratis toegang.  Ook Vlaams miniser van cultuur Sven Gatz, burgemeesters en schepenen van Nijlen en Berlaar brachten een bezoek, zij zongen meet het vredeslied en zaaiden mee onze bloemenweide in! 

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”