Het Netepaleis

Het Netepaleis, “Een ecologische cultuurkoepel temidden een waardevol natuurdomein te Kessel” Het Netepaleis is gelegen in een waardevol privaat natuurdomein te Kessel nabij de Grote Nete. Biodiversiteit en duurzaamheid met oog voor respect en nieuwe creaties, kunst en schoonheid, zijn onze grote troef.

Kinderkampen: info en inschrijving voor lente- en zomerkamp de pagina van “Kinderkampen in het Netepaleis”

Feest 20 jaar MMM, 5 jaar Het Netepaleis op Erfgoeddag zondag 22 april 2018 in Het Netepaleis! Opening om 11.00u door minister Sven Gatz, Marleen Vanderpoorten, burgemeester Verbeeck e.a. Speel je graag mee in het MMM-orkest? Mail hetnetepaleis@gmail.com! Info volgt op deze pagina. Volg op Facebook!

Het Netepaleis is ook het hart van vzw Mens Milieu Muziek, kortom MMM. Sinds 1998 bouwen wij met vzw MMMM bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM is 20 jaar actief in 2018! “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.” Kom er dus mee van genieten als we de deuren open zetten!

 

 

Rust in de natuur en toegang
Om de rust op het natuurdomein te bewaren kan Het Netepaleis slechts uitzonderlijk beschikbaar gesteld worden voor speciale gelegenheden.
Je komt aan Het Netepaleis langs een een aardeweg met prachtige beuken en eiken! Hopelijk krijgt deze dreef ooit duurzame wegbekleding. Je kan parkeren op een ruime parking met vlotte toegang. Het Netepaleis is geschikt voor mensen in een rolstoel.