Het Netepaleis

VEEL WENSEN VOOR GELUK, LIEFDE en  RESPECT VOOR IEDEREEN, OOK IN 2020! 

De inschrijvingen voor Kinderkampen 2020 zijn open!  We tellen al veel kinderen die jaarlijks terug komen! We kijken al uit naar heel gezellige kampen in 2020! 

Ontembaar en stil,
dit vuurwerk is er vaak en voor iedereen die het wil!
Tweede kerstdag, foto Hilde Frateur

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein (privaat) op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats die af en toe open staat voor publiek, kom er dan zeker van genieten.

Wens je deze unieke locatie aan te vragen om het te gebruiken voor een feest in 2020 en op deze manier Het Netepaleis te steunen kan je alleen hier online je aanvraag doen!  Voor 2020 is dit is nog alleen mogelijk voor feesten tussen 40 en 100 personen. Een aanvraag voor 2021 kan pas vanaf 30 januari 2020. Half februari worden de mogelijkheden en data bekeken en kan een prijsvoorstel gemaakt worden. Graag maken we de afspraak voor een bezoekje nadat je het voorstel hebt ontvangen. 

 

Nieuw voor 2020: Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”