Het Netepaleis

Nieuw! De inschrijvingen lopen snel binnen voor het Kinderkamp Herfstvakantie 2019! Laatste plaatsen voor +5 tot 11 jarigen! Kijk snel bij” Kinderkampen in Het Netepaleis!”

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid. Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren. Een authentieke plaats die af en toe open staat voor publiek, kom er dan zeker van genieten. Wens je deze unieke locatie aan te vragen om het te gebruiken voor een feest of evenement in 2020 en op deze manier Het Netepaleis te steunen kan je hier online je aanvraag doen! (aanvragen voor 2021 zijn pas mogelijk vanaf 30 januari 2020!)

 

Nieuw voor 2020: Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!

Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”