Het Netepaleis

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid.
Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren.

Kinderen van 3-12 jaar kunnen nog inschrijven voor twee heerlijke kinderkampen ( zonder overnachting) in augustus! Welkom iedereen om mee te genieten van de binnen- en buitentuinen, van de natuur op het hele domein, tijdens de slotfeesten van de kinderkampen donderdagen 16 en 30 augustus 2018 vanaf 15u00-19u30! Je kan nu al Italiaanse pasta bestellen aan voorverkoopprijs.

Erfgoeddag 2018 werd een topdag in Het Netepaleis voor vele honderden geïnteresseerde en fijne mensen.  Ook Vlaams miniser van cultuur Sven Gatz, burgemeesters van Nijlen en Berlaar brachten een bezoek en zaaiden onze bloemenweide mee in! 

Kom dus zeker eens kijken naar het resultaat op een slotfeest van een kinderkamp in augustus! Je zal hier positief denkende  mensen ontmoeten die allen samen 20 jaar MMM tot een groot feest hebben gemaakt!

Het Netepaleis is de vaste locatie van vzw MMM, die in 2018 haar 20 jaar MMM viert. Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”

De heerlijke kinderkampen in de natuur zijn telkens een groot succes. Kinderen vanaf 4 jaar beleven er ’s zomers al dansend en spelend de pure natuur, terwijl ze zingend aan het knutselen gaan met materiaal dat ze vonden tijdens een wandeling met geitje of pony.“Kinderen in het Netepaleis”