Het Netepaleis

De inschrijvingen voor de 6 kinderkampen zomer 2018 voor kinderen van 3 tot 10 jaar lopen al heel snel!  Veel kinderen zijn al opnieuw ingeschreven, maar van harte welkom ook aan alle nieuwkomers! HIER info en online inschrijven kinderkampen 2019!

Het Netepaleis is een ecologische cultuurkoepel in een waardevol natuurdomein op de mooie Bogaertsheide in Kessel.  Respect, biodiversiteit en duurzaamheid staan bovenaan, met oog voor nieuwe creaties, kunst en schoonheid.Vele handen werken het hele jaar door om dit alles op zelf bedruipende basis te blijven realiseren.

Erfgoeddag 2018 werd een topdag in Het Netepaleis voor vele honderden geïnteresseerde en fijne mensen.  Ook Vlaams miniser van cultuur Sven Gatz, burgemeesters en schepenen van Nijlen en Berlaar brachten een bezoek en zaaiden mee onze bloemenweide mee in! 

Het Netepaleis is de vaste locatie van vzw MMM, die in 2018 haar 20 jaar MMM viert. Ons thema “MMM” blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens in een gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek.”