Amazonemmm.be – Mens, Milieu, MuziekWelkom

MMM bouwt bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek. We werken de laatste jaren verder op het domein van Het Netepaleis te Kessel, waar de vaste locatie is van MMM.

We houden het corona-veilig en  in 2020-2021 organiseren we leuke kinderkampen in de natuur volledig in de geest van MMM.  Info: succesvolle en kwalitatieve kinderkampen in de natuur

 

 

 

 

Met dank aan de Vlaamse Overheid werd het mogelijk om tijdens de corona crisis met verschillende muzikanten enkele levende sessies te geven, en programma’s op te starten die voortaan met publiek zullen kunnen doorgaan. Welkom op Erfgoeddagen!

vzw Amazone MMM organiseert in Het Netepaleis te Kessel, je dient steeds te reserveren Paleisdagen(paasvakantie-kinderen)
Cultuur in de Natuur (gratis, alleen toegang mits reservatie-Erfgoedweekend 23-24-25 april)
en heerlijke kinderkampjes (zomer)
Info en reservatie hier!
 
 

 In 2018 vierden wij 20 jaar actief met MMM in Het Netepaleis Kessel, de vaste locatie van MMM. 
MMM brengt mensen bijeen in zowel natuurwandelingen als concerten en voordrachten op eigen locatie Het Netepaleis Kessel.

MMM kreeg uitstraling tot ver buiten de grenzen met o.a. het Vredeslied in vele talen, De Kleine Boot, opgenomen in 2005 onder het MMM label, met wel 20 jonge zangers en muzikanten die actief waren bij MMM en 300 kinderen van Nijlense scholen  onder de naam van ” Hilde Frateur & De Kleine Bootcompagnie”. Liederen klonken vanuit Nijlen tot de Filipijnen over de Sinaai tot Zuid-Afrika, van ItaliĆ« en Hongarije tot Uzbekistan.

Er is een jarenlange actieve samenwerking van vzw MMM met o.a.:

Nekka-Nacht, die opkomt voor het Nederlandstalige lied en haar evenementen zoals de tweejaarlijkse Nekka-wedstrijd, Nekka-Nacht, Cultuurmarkt Antwerpen enz.

Muziekmozaiek, die het spelen van folkmuziek bevordert en mede dankzij de bekende muziekstages en festival in Gooik, tijdschrift Folk uitstraling geeft over heel Vlaanderen

Regionaal Landschap Rivierenland en Bosgroepen Kempen die advies geven bij educatieve activiteiten en aanleg/onderhoud van onze tuinen.

Melodia, Dance! Fun Kessel, Pegode, Sjarabang e.a.  cursussen, kleine festivals en stageweekends.
Het Netepaleis, de vaste locatie van vzw MMM, een cultuurkoepel op een prachtig privaat-natuurdomein waar gewerkt wordt aan biodiversiteit, waar duurzaamheid centraal staat en veel mensen ervan mogen genieten!!

MMM zorgde voor de opnames van cd’s waarbij vele MMM-muzikanten en een jong koor alsook 300 kinderen van Nijlense scholen mee konden zingen. Luister naar een zeer mooi vredeslied dat Hilde Frateur componeerde, zong en vertaalde in meer dan 10 talen met mensen uit de hele wereld!
Hilde Frateur and 300 young people are singing for peace, pace, vrede, la paix, Frieden.. vredeslied in 2002. A world of peace.

In tijdschrift “Folk” van Muziekmozaiek verscheen dit artikel over MMM 15jaar:
folk201310
Het nieuwe bestuur van vzw MMM/Het Netepaleis 

-Vzw MMM is geen boekingskantoor maar bouwt wel bruggen en heeft een muzikaal aanbod rond klimaat en duurzaamheid en puur muziek.
-Vzw MMM maakt artistieke voorstellen voor muzikale projecten, groot en klein en combineert een natuurwandeling of lezing met muziek of theater.

Hilde Frateur vertelt en zingt live in Studio Plus van Rtv:Hilde Frateur zingt live voor RTV 2015
Bekijk het interview van Hilde Frateur met Amaryllis Temmerman in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)

Onze medewerkers geven graag info en contactgegevens door van artiesten met wie we in MMM- projecten samenwerken
Financiƫle steun is welkom op rek nr van MMM BE85 0013 2836 67106 voor het helpen dragen van de kosten voor aanplanting, verzekering en onderhoud van de vaste locatie van vzw MMM: Het Netepaleis Het Netepaleis.