Amazonemmm.be – Mens, Milieu, MuziekWelkom

MMM bouwt bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek. We werken de laatste jaren verder op het domein van Het Netepaleis te Kessel, waar de vaste locatie is van MMM.

Eerstkomend:

Kom op zaterdag 30 oktober 2021 naar Lier voor een dubbele activiteit!
14u00 Kattenwandeling met Amnesty en vrienden.
Iedereen welkom want deze stadswandeling die start aan station Lier om 14u00 houdt rekening met alle mensen die graag meekomen!

16u00 Willy Laes stond aan de wieg van Amnesty International en vertelt o.a. over 3 figuren die belangrijk waren voor Amnesty. Hij ontmoette hen. Hilde Frateur zingt een lied “Amnesty International” dat zij schreef met gedeterneerden in Leuven-Centraal. Gezellig napraten is zeker mogelijk bij een drankje…
Gratis toegang!
Waar?
Zaaltje boven café Refuge aan de Zimmertoren!
Een organisatie van Amnesty Berlaar/Lier/Heist o/d Berg i.s.m. vzw AppLaus(Lier), vzw Amazone(Berlaar).

Herfstkamp, lentekamp, zomerkamp

Sinds 2014 organiseert MMM wij zeer succesvolle en unieke kinderkampen in de natuur op het rustig privaatdomein van Het Netepaleis te Kessel. Kleine groep, groot familiegevoel met lieve mensen. De bekwame begeleiders van MMM zorgen voor een brede waaier aan niet-schoolse activiteiten voor kinderen 3-11 jaar doorgaans van 09u00-16u00 tijdens de meeste schoolvakanties. Natuur, sport, spel, muziek en dans, knutselen en circus is er altijd bij! Info en tijdig inschrijven: Info Kinderkampen in de natuur

MMM werkt mee aan projecten van andere verenigingen.

Volg ons op Facebook en noteer alvast:

Vrijdag 22 april 2022: Nekka Nacht in de Lotto Arena! Info en tickets Nekka Nacht

Zondag 29 mei 2022 MMM werkt mee aan de “Opening van Week van de Bij”! Info over bijen en activiteiten op de officiële pagina van Week van de Bij

 In 2018 vierden wij 20 jaar actief met MMM in Het Netepaleis Kessel, de vaste locatie van MMM. 
MMM brengt mensen bijeen in zowel natuurwandelingen als concerten en voordrachten op eigen locatie Het Netepaleis Kessel.

MMM kreeg uitstraling tot ver buiten de grenzen met o.a. het Vredeslied in vele talen, De Kleine Boot, opgenomen in 2005 onder het MMM label, met wel 20 jonge zangers en muzikanten die actief waren bij MMM en 300 kinderen van Nijlense scholen  onder de naam van ” Hilde Frateur & De Kleine Bootcompagnie”. Liederen klonken vanuit Nijlen tot de Filipijnen over de Sinaai tot Zuid-Afrika, van Italië en Hongarije tot Uzbekistan. Resultaat van het werk na een culturele uitwisseling op de Filipijnen

Er is een actieve samenwerking van vzw MMM met o.a.:

Nekka-Nacht, die opkomt voor het Nederlandstalige lied en haar evenementen zoals de tweejaarlijkse Nekka-wedstrijd, Nekka-Nacht, Cultuurmarkt Antwerpen enz. sinds 2010!

Oxfam Wereldwinkel Berlaar, brengt wereldmuziek tot  bij de mensen in de winkel of het mooie marktplein van Berlaar

Muziekmozaiek, die het spelen van folkmuziek bevordert en mede dankzij de bekende muziekstages en festival in Gooik, tijdschrift Folk uitstraling geeft over heel Vlaanderen

Regionaal Landschap Rivierenland en Bosgroepen Kempen die advies geven bij educatieve activiteiten en aanleg/onderhoud van onze tuinen.

Melodia, Dance! Fun Kessel, Pegode, Sjarabang e.a.  cursussen, kleine festivals en stageweekends.
Het Netepaleis, de vaste locatie van vzw MMM, een cultuurkoepel op een prachtig privaat-natuurdomein waar gewerkt wordt aan biodiversiteit, waar duurzaamheid centraal staat en veel mensen ervan mogen genieten!!

MMM zorgde voor de opnames van cd’s waarbij vele MMM-muzikanten en een jong koor alsook 300 kinderen van Nijlense scholen mee konden zingen. Luister naar een zeer mooi vredeslied dat Hilde Frateur componeerde, zong en vertaalde in meer dan 10 talen met mensen uit de hele wereld!
Hilde Frateur and 300 young people are singing for peace, pace, vrede, la paix, Frieden.. vredeslied in 2002. A world of peace.

In tijdschrift “Folk” van Muziekmozaiek verscheen dit artikel over MMM 15jaar:
folk201310
Het nieuwe bestuur van vzw MMM/Het Netepaleis 

-Vzw MMM is geen boekingskantoor maar bouwt wel bruggen en heeft een muzikaal aanbod rond klimaat en duurzaamheid en puur muziek.
-Vzw MMM maakt artistieke voorstellen voor muzikale projecten, groot en klein en combineert een natuurwandeling of lezing met muziek of theater.

Hilde Frateur vertelt en zingt live in Studio Plus van Rtv:Hilde Frateur zingt live voor RTV 2015
Bekijk het interview van Hilde Frateur met Amaryllis Temmerman in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)

Onze medewerkers geven graag info en contactgegevens door van artiesten met wie we in MMM- projecten samenwerken
Financiële steun is welkom op rek nr van MMM BE85 0013 2836 67106 voor het helpen dragen van de kosten voor aanplanting, verzekering en onderhoud van de vaste locatie van vzw MMM: Het Netepaleis Het Netepaleis.