Amazonemmm.be – Mens, Milieu, Muziekwelkom

flyer-het-netepaleis-feest-8-oktober-2016
Het nieuwe bestuur van vzw MMM/Het Netepaleis werkt het nieuwe programma uit en broedt al op de planning voor 20 jaar MMM (in 2018).

Eerstkomend:
-2 oktober 2016 De Panne: Maak een vlierkazoo en speel mee in de MMM-kinderfanfare!flyer De panne De Nachtegaal familiedag
Zaterdag 8 oktober 2016
Zie ook: de website van Het Netepaleis Kessel, de vaste en prachtige locatie van vzw MMM!
20160818kkamphildefra (263)
Natuur ontmoet cultuur tijdens kinderkamp in Het Netepaleis 2016

Hilde Frateur and 300 young people are singing for peace, pace, vrede, la paix, Frieden.. vredeslied in 2002. A world of peace.
-MMM werkte het project uit voor optredens festival Sharq Taronalari 2015 in Samarqand, luister naar het journaal! Hilde Frateur kort te zien op het festival der dromen: het journaal in Korea over Sharq Taronalari 2015, hier zie je hen echt aan het werk –Hilde Frateur en Trio HoP met “Den Belgica “in Uzbekistan!
-Reis je per fiets naar het Netepaleis, dan wordt dit misschien jouw lijflied: Ringe, ‘t is cool als ik fiets!” Teaser met Hilde Frateur e.a.

 

Van harte dank aan al ons trouw én nieuw publiek en vele medewerkers! De leukste foto’s op Facebook. Deel, tag of “vind ik leuk” op Facebookpagina ‘s MMM en Het Netepaleis!

-Vzw MMM is geen boekingskantoor maar bouwt wel bruggen en heeft een muzikaal aanbod rond klimaat en duurzaamheid en puur muziek. Vzw MMM maakt artistieke voorstellen voor muzikale projecten, groot en klein en combineert een natuurwandeling of lezing met muziek of theater.

Feest in de natuur volledig met zonne-energie? Het kan.
-Vzw MMM ontvangt geen subsidies en werkt met vrijwilligers aan biodiversiteit in haar natuurdomein van Het Netepaleis, de vaste locatie van MMM volledig draaiend op groene stroom. Deze mooie locatie kan opengesteld worden mits hulp. Wil je een Try-out doen en kan je zelf ook publiek meebrengen, dan bundelen wij het passende aanbod en maken een MMM-programma voor 2016.
MMM volgde deze zomer met trots enkele muzikanten van MMM!
Hilde Frateur werd met enkele MMM-muzikanten gevraagd te zingen op één der grootste muziekfestivals ter wereld in Uzbekistan, ism Unesco: 10° Internationaal Muziekfestival Sharq Taronalari.
Hilde Frateur vertelt en zingt live in Studio Plus van Rtv:
Bekijk het interview van Hilde Frateur met Amaryllis Temmerman in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)
Bekijk “Stad” in het live-optreden van Hilde in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)

Nieuw 1 mei 2016 tot 15 oktober 2017: steun MMM en vraag een unieke belevenis aan bij MMM in Het Netepaleis.
Uw all-in feest in Het Netepaleis met een zangstage, een klanktankmoment, muzikale act, een mooie natuurwandeling, een lekkere maaltijd, Tropenbar. Vraag het nu aan!
Ook bij regenweer een zuiderse sfeer!
MMMidzomernacht 2015
in Het Netepaleis werd een heerlijke avond! Hartelijk dank aan zoveel enthousiaste mensen die het mee gezellig maakten, mensen die MMM steunden, dank aan Hans Mortelmans, Ingrid Veerman, Koen Kerremans,onze MMM huiskok en -tappers en opruimers!


Onze medewerkers geven graag info en contactgegevens door van artiesten met wie we in MMM- projecten samenwerken
Financiële steun is welkom op rek nr van MMM BE85 0013 2836 67106 voor het helpen dragen van de kosten voor aanplanting, verzekering en onderhoud van het hele domein met gebouwen van Het Netepaleis.