Amazonemmm.be – Mens, Milieu, MuziekWelkom

MMM bouwt bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek.

In 2018 vieren wij 20 jaar actief met MMM! Dit wordt gevierd in Het Netepaleis Kessel, de vaste locatie van MMM. Proef hier al even van de opening door Vlaams minister Sven Gatz, die een bezoek bracht op Erfgoeddag,  niet alleen het vredeslied mee zong, maar ook zonnebloemen voor de bijen aan Het Netepaleis te Kessel!
Proef even van de opening van 20 jaar MMM?!
MMM brengt mensen bijeen in zowel natuurwandelingen als concerten en voordrachten op eigen locatie Het Netepaleis Kessel. Ook verder in wereld liet MMM haar sporen na. Liederen klonken vanuit Nijlen tot de Filipijnen over de Sinaai tot Zuid-Afrika, van Italie en Hongarije tot Uzbekistan.
Er is een jarenlange samenwerking met o.a. Nekka-Nacht, Muziekmozaiek, Rivierenland, Melodia, Pegode, Sjarabang ea) en zorgt jaarlijks voor succesvolle en kwalitatieve kinderkampen in de natuur, cursussen, kleine festivals en stageweekends.
Het Netepaleis, de vaste locatie van vzw MMM, een cultuurkoepel temidden een privaat-natuurdomein waar gewerkt wordt aan biodiversiteit, waar duurzaamheid centraal staat en veel mensen ervan mogen genieten!!
MMM zorgde voor de opnames van cd’s waarbij vele MMM-muzkanten en een jong koor alsook 300 kinderen mee konden zingen. Luister naar een zeer mooi vredeslied dat Hilde Frateur componeerde, zong en vertaalde in meer dan 10 talen met mensen uit de hele wereld!
Hilde Frateur and 300 young people are singing for peace, pace, vrede, la paix, Frieden.. vredeslied in 2002. A world of peace.

In tijdschrift “Folk” van Muziekmozaiek verscheen dit artikel over MMM 15jaar:
folk201310
Het nieuwe bestuur van vzw MMM/Het Netepaleis werkt het nieuwe programma uit voor 20 jaar MMM (in 2018).

-Vzw MMM is geen boekingskantoor maar bouwt wel bruggen en heeft een muzikaal aanbod rond klimaat en duurzaamheid en puur muziek.
-Vzw MMM maakt artistieke voorstellen voor muzikale projecten, groot en klein en combineert een natuurwandeling of lezing met muziek of theater.

Hilde Frateur vertelt en zingt live in Studio Plus van Rtv:Hilde Frateur zingt live voor RTV 2015
Bekijk het interview van Hilde Frateur met Amaryllis Temmerman in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)

Onze medewerkers geven graag info en contactgegevens door van artiesten met wie we in MMM- projecten samenwerken
Financiƫle steun is welkom op rek nr van MMM BE85 0013 2836 67106 voor het helpen dragen van de kosten voor aanplanting, verzekering en onderhoud van de vaste locatie van vzw MMM: Het Netepaleis Het Netepaleis.