Amazonemmm.be – Mens, Milieu, Muziekwelkom

Het nieuwe bestuur van vzw MMM/Het Netepaleis heet u welkom voor ESTIVAL!
Zomerprogramma in Het Netepaleis? Hier met info over de zomerstages (ZomersteMMMen met Hilde Frateur, Alessandro Tombesi en Italiaans samenspel met Roberto Tombesi: mits inschrijving:Estival Zomerstages 2016 programma augustus MF

Dankzij de samenwerking van MMM met muzikanten en families, opende Hilde Frateur met C° “Heet op de planeet” met een onvergetelijk klimaatoptreden de Gentse Feesten 2016 in Baudelopark voor amilies! Dank aan iedereen die mee kwam spelen en zingen!

Gentse Feesten - Heet op de Planeet

Gentse Feesten – Heet op de Planeet


20160623persconf Gentse Fieste HildeFra (24) - kopieNu reserveren voor de MMMuziekstages! Zingen over de grenzen heen met Hilde Frateur op woensdag 10 augustus.
Italiaanse Mazurka en Zang met Roberto en Alessandro Tombesi op zaterdag 13 augustus 14u-18u.
Volg Het Netepaleis en MMM op Facebook!
Kinderkamp in de natuur ( volgeboekt)
Festivals Melle, Gentse Feesten, Ham: zie programma of details op
website van Hilde Frateur

Hilde Frateur and 300 young people are singing for peace, pace, vrede, la paix, Frieden.. vredeslied in 2002. A world of peace.
-MMM werkte het project uit voor optredens festival Sharq Taronalari 2015 in Samarqand, luister naar het journaal! Hilde Frateur kort te zien op het festival der dromen: het journaal in Korea over Sharq Taronalari 2015, hier zie je hen echt aan het werk –Hilde Frateur en Trio HoP met “Den Belgica “in Uzbekistan!
-Reis je per fiets naar het Netepaleis, dan wordt dit misschien jouw lijflied: Ringe, ‘t is cool als ik fiets!” Teaser met Hilde Frateur e.a.
-Half augustus komen duo Tombesi weer naar Het Netepaleis! Proef hier van hoe ze hier speelden in 2014!Duo Tombesi bij MMM Het Netepaleis Kessel (B) 2014

 

Roberto en Alessandro Tombesi(It) toeren weer in Belgie van12-15 augustus 20146 wegens groot succes!

Wil je op de hoogte blijven van MMM-activiteiten? Volg MMM en Het Netepaleis op Facebook of zie ook de website van Het Netepaleis.

 


MMM-lijflied?
This land is your land! We zingen het al sinds vele jaren, zing maar mee! This Land is Your Land, live op Zuiderzinnen!
Van harte dank aan al ons trouw én nieuw publiek en vele medewerkers! De leukste foto’s op Facebook. Deel, tag of “vind ik leuk” op Facebookpagina ‘s MMM en Het Netepaleis!

-Vzw MMM is geen boekingskantoor maar bouwt wel bruggen en heeft een muzikaal aanbod rond klimaat en duurzaamheid en puur muziek. Vzw MMM maakt artistieke voorstellen voor muzikale projecten, groot en klein en combineert een natuurwandeling of lezing met muziek of theater.

Feest in de natuur volledig met zonne-energie? Het kan.
-Vzw MMM ontvangt geen subsidies en werkt met vrijwilligers aan biodiversiteit in haar natuurdomein van Het Netepaleis, de vaste locatie van MMM volledig draaiend op groene stroom. Deze mooie locatie kan opengesteld worden mits hulp. Wil je een Try-out doen en kan je zelf ook publiek meebrengen, dan bundelen wij het passende aanbod en maken een MMM-programma voor 2016.
MMM volgde deze zomer met trots enkele muzikanten van MMM!
Hilde Frateur werd met enkele MMM-muzikanten gevraagd te zingen op één der grootste muziekfestivals ter wereld in Uzbekistan, ism Unesco: 10° Internationaal Muziekfestival Sharq Taronalari.
Hilde Frateur vertelt en zingt live in Studio Plus van Rtv:
Bekijk het interview van Hilde Frateur met Amaryllis Temmerman in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)
Bekijk “Stad” in het live-optreden van Hilde in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)

Nieuw 1 mei tot 1 oktober 2016: steun MMM en vraag een unieke belevenis aan bij MMM in Het Netepaleis.
Uw all-in feest in Het Netepaleis met een zangstage, een klanktankmoment, muzikale act, een mooie natuurwandeling, een lekkere maaltijd, Tropenbar. Vraag het nu aan!
Ook bij regenweer een zuiderse sfeer!
MMMidzomernacht 2015
in Het Netepaleis werd een heerlijke avond! Hartelijk dank aan zoveel enthousiaste mensen die het mee gezellig maakten, mensen die MMM steunden, dank aan Hans Mortelmans, Ingrid Veerman, Koen Kerremans,onze MMM huiskok en -tappers en opruimers!


Onze medewerkers geven graag info en contactgegevens door van artiesten met wie we in MMM- projecten samenwerken
Financiële steun is welkom op rek nr van MMM BE85 0013 2836 67106 voor het helpen dragen van de kosten voor aanplanting, verzekering en onderhoud van het hele domein met gebouwen van Het Netepaleis.