Amazonemmm.be – Mens, Milieu, Muziekwelkom

Met een jong bestuur en veel ervaring in het organiseren van unieke evenementen bouwt MMM bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek.

In mei 2018 bestaat MMM 20 jaar! Dit wordt gevierd in Het Netepaleis Kessel, de vaste locatie van MMM.
Initiatiefneemster is Hilde Frateur. Zij mocht ver buiten Europa haar eigen muziek gaan zingen en spelen en dankzij haar verspreide contacten kon zij succesvolle stages en optreden organiseren met tal van bekende artiesten.
Door uw deelname aan MMM-activiteiten kan je alles eens vanuit die MMM-hoek bekijken en dan wordt alles anders, zo positief!

Kijk zeker eens op de website van Het Netepaleis, de vaste locatie van vzw MMM, een cultuurkoepel temidden een privaat-natuurdomein waar gewerkt wordt aan biodiversiteit, waar duurzaamheid centraal staat en veel mensen ervan mogen genieten! !
MMM organiseert ook leuke kinderkampen zomer 2017 in Het Netepaleis!
-MMM zorgde voor de opnames van cd’s waarbij vele MMM-muzkanten en een jong koor alsook 300 kinderen mee konden zingen. Luister naar Hilde’s vredeslied!Hilde Frateur and 300 young people are singing for peace, pace, vrede, la paix, Frieden.. vredeslied in 2002. A world of peace.
– In tijdschrift “Folk” van Muziekmozaiek verscheen dit artikel over MMM 15jaar:folk hilde frateur pag 1FOLK sep 2013 en MMM 15 jaar - interview  Hilde FrateurHet nieuwe bestuur van vzw MMM/Het Netepaleis werkt het nieuwe programma uit en broedt al op de planning voor 20 jaar MMM (in 2018). climate_change_0
-MMM werkte het project uit voor optredens festival Sharq Taronalari 2015 in Samarqand, luister naar het journaal! Hilde Frateur kort te zien op het festival der dromen: het journaal in Korea over Sharq Taronalari 2015, hier zie je hen echt aan het werk –Hilde Frateur en Trio HoP met “Den Belgica “in Uzbekistan!
-Reis je per fiets naar het Netepaleis, dan wordt dit misschien jouw lijflied: Ringe, ‘t is cool als ik fiets!” Teaser met Hilde Frateur e.a.

 

Van harte dank aan al ons trouw én nieuw publiek en vele medewerkers! De leukste foto’s op Facebook. Deel, tag of “vind ik leuk” op Facebookpagina ‘s MMM en Het Netepaleis!

-Vzw MMM is geen boekingskantoor maar bouwt wel bruggen en heeft een muzikaal aanbod rond klimaat en duurzaamheid en puur muziek. Vzw MMM maakt artistieke voorstellen voor muzikale projecten, groot en klein en combineert een natuurwandeling of lezing met muziek of theater.

Feest in de natuur volledig met zonne-energie? Het kan.
-Vzw MMM ontvangt geen subsidies en werkt met vrijwilligers aan biodiversiteit in haar natuurdomein van Het Netepaleis, de vaste locatie van MMM volledig draaiend op groene stroom. Deze mooie locatie kan opengesteld worden mits hulp. Wil je een Try-out doen en kan je zelf ook publiek meebrengen, dan bundelen wij het passende aanbod en maken een MMM-programma voor 2016.
MMM volgde deze zomer met trots enkele muzikanten van MMM!
Hilde Frateur werd met enkele MMM-muzikanten gevraagd te zingen op één der grootste muziekfestivals ter wereld in Uzbekistan, ism Unesco: 10° Internationaal Muziekfestival Sharq Taronalari.
Hilde Frateur vertelt en zingt live in Studio Plus van Rtv:
Bekijk het interview van Hilde Frateur met Amaryllis Temmerman in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)
Bekijk “Stad” in het live-optreden van Hilde in Rtv Studio Plus (tv plus, 18 juni ll.)

Nieuw 15 april 2017 tot 15 oktober 2017: steun MMM en vraag een unieke belevenis aan bij MMM in Het Netepaleis.
Uw all-in feest in Het Netepaleis met een zangstage, een klanktankmoment, muzikale act, een mooie natuurwandeling, een lekkere maaltijd, Tropenbar. Vraag het nu aan!
Ook bij regenweer een zuiderse sfeer!
MMMidzomernacht 2014, 2015, 2016 in Het Netepaleis werden heerlijke avonden! Hartelijk dank aan zoveel enthousiaste mensen die het mee gezellig maakten, mensen die MMM steunden met hun hulp, dank aan Lucas Van den Eynde, Daan Hugaert, Filip en Jan Gielis, Wim Toucour, Dirk Peeraer, Amaryllis Temmerman, Peter Van Eyck, Rein Vanvinckenroye, Hans Mortelmans, Ingrid Veerman, Koen Kerremans, Frank Demaeyer, Guido Godon en vele anderen, onze MMM huiskok en -tappers en opruimers!


Onze medewerkers geven graag info en contactgegevens door van artiesten met wie we in MMM- projecten samenwerken
Financiële steun is welkom op rek nr van MMM BE85 0013 2836 67106 voor het helpen dragen van de kosten voor aanplanting, verzekering en onderhoud van het hele domein met gebouwen van Het Netepaleis.