Muziek voor volwassenen

Vraag het aan! Hilde Frateur heeft haar eigen programma’s en speelt ook als gast in vele combinaties. Zij maakt elke muziekavond op maat in kleine of grote bezetting.

😊 Heet op de Planeet

2 Bella Ciao ook als mobiele act als zingende partizanenvrouw met accordeon

of La Mer, l’amour, le vent et une fleur, Hilde’s allermooiste liederen, in t kort of in ‘t lang. Eigen werk, eigen verhaal, solo met diatonisch accordeon, ukulele en trom. Ook in duo of trio. Vraag het aan!

3 “Zingen over de grenzen heen” met Hilde Frateur.  Ontdek het plezier van het samen zingen met iemand die enthousiast de toon aangeeft om te zingen uit een inspirerend mooi en toegankelijk repertoire! Veel gevraagd voor 2019: liederen rond mensenrechten en klimaat. Ideaal voor teambuilding!

4 Blije Bijen Bal! De interactieve familie- en schoolvoorstelling die verder gaat dan alleen muziek

Interactieve familie- en schoolvoorstelling, workshop, optreden Blije Bijen en Hilde Frateur Hilde Frateur haalt je al spelend, dansend en zingend in het Nederlands naar de zaal om er mee te reizen in haar muzikaal verhaal rond natuur, bijen en bloemen en planeet aarde! Solo maar ook in duo of trio ( met gitaar, tuba of bas, drum…) bruist het van aanstekelijke liederen waarop zij kinderen laten zingen, dansen of percussie spelen. Hilde haalt iedereen al dansend en spelend op accordeon naar de zaal…  Mag jij de kapitein zijn of ben jij een bijtje of de ballerina? 

Hilde Frateur komt zelf naar je toe maar je kan alle muziekvoorstellingen ook op haar eigen locatie komen zien in Het Netepaleis, een ecologische cultuurkoepel op 3 Ha privaat natuurdomein in Kessel!Het Netepaleis Kessel

5  “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en het verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur!

6  Nieuw in 2019: “Zingen, spelen en dansen met Brueghel” in Het Netepaleis! ism Nekka. Vraag info!
Ook programma voor uitstap voor volwassenen & heerlijke teambuilding op maat in Het Netepaleis in mei- juni en september 2019!

7 Hillema! avondvullend maar ook in Het Netepaleis, op school,  zijn voorstellingen mogelijk, al dan niet voorafgegaan door workshops! Aan te vragen Hilde Frateur met Roberto & Alessandro Tombesi (It), Kilema (Madagascar) Daniel Wikslund(Lapland), Paul Uotila (Finland) e.a.

Uniek en multi-cultureel: Hillema! in tourverband
Luister hier naar liederen van Hilde Frateur!
Marco Zingaro, Muziek/tekst: Hilde Frateur Prod. Walter Janssens & Fred De Backer


“Bella Ciao” Hilde jamt met Finse “Satin Circus”
“La mer, l’ amour, le vent et une fleur” door Hilde Frateur
“A world of peace” Muziek/tekst Hilde Frateur cd Stad