De lege plek

De lege plek

Link naar vi.be: luister en kijk!

Mensen blijven achter met een lege plek naast of voor zich.

Muziek blijft een manier om deze lege plek in te vullen en mensen hierin te verbinden. Hilde Frateur schreef deze liederen rond afscheid, vertrek, moeilijke situaties die vaak woorden tekort schieten. Omstaanders zien niet welke droefheid hier vaak aan verbonden is en kunnen er niet over praten.

Zij zong deze tijdens afscheidsvieringen en zij kreeg telkens de vraag om iets tastbaars te hebben, om de liederen nadien ook nog te kunnen beluisteren.

De opnames van “De Lege Plek” zijn klaar en vormen een mooie afwisseling van gevoelige liederen die telkens een andere plek raken met mooi instrumentaal intermezzo door multi-instrumentalist Andries Boone om bij weg te dromen, naast de pakkende stem en liedteksten van Fleur Hardi.

Het zou dan ook wenselijk zijn om de muziek bij een boekje te verpakken zodat de liedteksten duidelijk leesbaar zijn, dat een mooi beeld bij elk lied een reis mag zijn naar iets tijdloos om van te genieten.

De liederen werden geschreven en gezongen op het rustig privaatdomein “Het Netepaleis” in Kessel, waar ook afscheidsvieringen doorgaan en die volledig passen voor intieme ceremonies in de  natuur. In dit kader vormt “De Lege Plek” een totaal-prentje en vormt dit een parel voor deze tijd! Helaas zijn er geen optredens door de corona-crisis meer mogelijk en blijven de kosten lopen.

Vraag nu vrijblijvend info voor een optreden, zangmoment, muzikale team-building, ontwerp op maat van een wens i.v.m. een lege plek.

Geen boekingskosten maar snel en concreet antwoord: mail Hilde Frateur

Hilde denkt in beelden en ademt natuur. Zij zorgt al 40 jaar voor veel biodiversiteit op het natuurdomein waar zij woont. Bovendien laat zij geregeld anderen mee genieten. Via enkele foto’s laat ze je hier proeven en zie je waar zij haar inspiratie haalt, wat zij aan de hemel ziet geschreven staan als zij naar buiten gaat!

No comments.