Muziek voor Kinderen

Muziek voor Kinderen

Hilde Frateur is de grote vriend van alle kinderen! Zij brengt een eerlijk verhaal en enthousiasme weet zij elk kind te laten genieten van haar muziek, stem en inspiratie. Zij laat iedereen meezingen, mee spelen, dansen…zelfs als zij zingt over thema’s rond SDG, de vier elementen, klimaat e.a.
Vraag een workshop of optreden aan en je ontvangt spoedig en vrijblijvend een voorstel op maat gemaakt! Mail rechtstreeks aan hildefrateur@telenet.be. Geen boekingskosten.

Tijdens de kinderkampen in Het Netepaleis te Kessel onthaalt zij de kinderen met haar muziek en laat hen vaak zingen.
Hilde Frateur werkt ook mee aan “Zingen met Bruegel” (Org ANZ)waarbij zij traditionele liederen zingt in een totaalprogramma rond de Kinderspelen van Pieter Bruegel de Oude. 

 

Workshops proeven? 

–  Eén van Hilde’s succesliederen is  Heet op de planeet 2019!

– Hilde maakt al haar programma’s op maat, vraag info: Mail Hilde Frateur

Alle muzikale toppers van de laatste 10 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, meespelen en dansen! Hilde zingt en speelt alvast ukulele, accordeon en voetpercussie! Hilde solo, duo, trio…mét Bijenbal!

“Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde brengt alle gereedschap mee en laat hen aan het werk. Zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival!

“Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar je stem, de wind en een verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur!
20mei2012 lier800 Hilde F (96)1Leuven Wereldfeest 2015 HilFra (24)20170506HEET OP DE PLANEET HilFra Ritmica (9)

Clipje Hilde zingt met kinderen over… water! Van Filipijnen tot alle scholen in Antwerpen 2013
Clipje Hilde zingt met kinderen van Dagpauwoog Lier 2012 “Ik zou wel willen fietsen”
Hilde geeft workshops tot optredens, groot en klein, voor families… zij maakt elk optreden op maat naar wens.
Liederen van Hilde Frateur voor groot en klein opnames 2015 op vi.be
Luister hier ook naar Hilde’s vredeslied en liederen voor kinderen op My Space

 

No comments.