De Lege Plek

De Lege Plek

FLEUR HARDI & De 4 Russen -2020-

Muziekproject van Hilde Frateur voor mensen  die ook de lege plek ervaren.

Omstaanders merken vaak niet welke droefheid in iemand schuilt en durven of kunnen er niet over praten. Muziek blijft een manier om mensen hierin te verbinden.  Hilde schreef deze liederen rond afscheid, vertrek, moeilijke situaties die vaak woorden tekort schieten.

Hilde Frateur zong deze tijdens afscheidsvieringen en zij kreeg telkens de vraag om iets tastbaars te hebben, om de liederen nadien ook nog te kunnen beluisteren.

De opnames van FLEUR HARDI  met “De Lege Plek” zijn klaar en vormen een mooie afwisseling van gevoelige liederen die telkens een andere plek raken met mooi instrumentaal intermezzo door multi-instrumentalist Andries Boone om bij weg te dromen, naast een pakkende stem en liedteksten.

De liederen werden geschreven en gezongen op het rustig privaatdomein “ Het Netepaleis” in Kessel, waar ook afscheidsvieringen doorgaan en die volledig passen voor intieme ceremonies in de  natuur. In dit kader vormt “De Lege Plek” een totaal-prentje en is dit een waardevolle parel voor deze “nieuwe” tijd! Helaas zijn er geen optredens door de corona-crisis meer mogelijk en blijven de kosten lopen.

Wens je je steun te geven zodat  bijhorend “Luisterboekje” kan gemaakt worden? Laat je mee de muziek leven? Dan zullen vele mensen ervan genieten.

Hartelijk dank alvast voor elke steun aan “De Lege Plek” op rek nr BE18 0636 1219 9165.

No comments.