FLEUR HARDI

FLEUR HARDI

FLEUR HARDI

 

 • De Lege Plek                                                                                                          FLEUR HARDI & De 4 RussenMensen blijven achter met een lege plek naast of voor zich.

   Muziek blijft een manier om deze lege plek in te vullen en mensen hierin te verbinden. FLEUR HARDI schreef deze liederen rond afscheid, vertrek, moeilijke situaties die vaak woorden tekort schieten. Omstaanders zien niet welke droefheid hier vaak aan verbonden is en kunnen er niet over praten.

  Zij zong deze tijdens afscheidsvieringen en zij kreeg telkens de vraag om iets tastbaars te hebben, om de liederen nadien ook nog te kunnen beluisteren.

  De opnames van “De Lege Plek” zijn klaar en vormen een mooie afwisseling van gevoelige liederen die telkens een andere plek raken met mooi instrumentaal intermezzo door multi-instrumentalist Andries Boone om bij weg te dromen, naast de pakkende stem en liedteksten van Fleur Hardi.

  Het zou dan ook wenselijk zijn om de muziek bij een boekje te verpakken zodat de liedteksten duidelijk leesbaar zijn, dat een mooi beeld bij elk lied een reis mag zijn naar iets tijdloos om van te genieten.

  De liederen werden geschreven en gezongen op het rustig privaatdomein “ Het Netepaleis” in Kessel, waar ook afscheidsvieringen doorgaan en die volledig passen voor intieme ceremonies in de  natuur. In dit kader vormt “De Lege Plek” een totaal-prentje en vormt dit een parel voor deze tijd! Helaas zijn er geen optredens door de corona-crisis meer mogelijk en blijven de kosten lopen.

  Wens je je steun te geven zodat het boekje kan gemaakt worden? Laat je mee de muziek leven? Dan zullen vele mensen ervan genieten.

  Dank alvast voor elke steun aan “De Lege Plek” op rek nr BE18 0636 1219 9165.

  Vraag nu vrijblijvend info voor een optreden, zangmoment, muzikale team-building, ontwerp op maat van een wens i.v.m. een lege plek.

    Link naar vi.be: luister en kijk!

Geen boekingskosten maar snel en concreet antwoord: mail Hilde Frateur

 

No comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.