Zingen voor en met kinderen!

Zingen voor en met kinderen!

Hilde Frateur maakt zich al klaar voor een sprankelende zomer 2020!

Zij is de grote vriend van alle kinderen! Met haar eerlijk verhaal en enthousiasme weet zij elk kind te laten genieten van haar liederen.

Hilde schreef tientallen toppers van liederen die kinderen enthousiast meezingen en zich nog lang herinneren! Zo maakt zij elk optreden op maat en schrijft ze vaal een nieuw lied!

Nieuw programma voor 2020 weldra hier! Reserveer nu al je datum!

Heet op de Planeet met Hilde Frateur met nieuwe liederen en alle muzikale toppers van de laatste 10 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, ukulele, accordeon en voetpercussie! Hilde solo, duo, trio…mét Bijenbal!

“Hillema” op aanvraag. Zij speelt en zingt hier met Kilema uit Madagascar en brengt wereldvrede in huis. Tal van instrumenten, mooie liederen, meezingbaar, inspirerend…weldra op you tube: Hillema!

“Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, hilde brengt alle gereedschap mee en laat hen aan het werk. Zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival!

“Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leeer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en het verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur!
Proef hier van een bezoek van Vlaams minister Gatz aan Het Netepaleis, waar het Vredeslied van Hilde gezogen werd als opener van het feest van 20 jaar MMM op Erfgoeddag 2018.Hilde ‘s vredeslied met Vlaams minister Gatz in Het Netepaleis te Kessel


Clipje Hilde zingt met kinderen over… water! Van Filipijnen tot alle scholen in Antwerpen 2013
Clipje Hilde zingt met kinderen van Dagpauwoog Lier 2012 “Ik zou wel willen fietsen”
Hilde geeft workshops tot optredens, groot en klein, voor families… zij maakt elk optreden op maat naar wens.
Liederen van Hilde Frateur voor groot en klein opnames 2015 op vi.be
Luister hier ook naar Hilde’s vredeslied en liederen voor kinderen op My Space

Vraag zeker een voorstel aan! Hilde maakt al haar programma’s op maat mits tijdige aanvraag!

No comments.