Unieke vieringen

De locatie op het privaat natuurdomein Het Netepaleis leent zich uitstekend voor een unieke viering. We houden ons strikt aan alle maatregelen. Nieuw: natuurverwennerij! Proef alvast hier! Weldra kan je reserveren via onze webwinkel voor je bubbel!

Of het gaat om een feest, jubileum of herdenking, de locatie heeft zoveel karakter dat het steeds een beleving wordt voor elke genodigde die er tal van prachtige plekjes op het domein kan ontdekken!

Een ceremonie of receptie in binnen- of buitentuin, een fotoshoot in een feeëriek kader, een rustige muziek- of natuurwandeling…

Deze muziek werd hier gecomponeerd, de clipjes werden gemaakt tijdens de eerste lockdown lente 2020 Muziek “De lege plek” Hilde Frateur/Fleur Hardi “Woorden van Troost”

Een afscheidsviering met een meerwaarde, met extra mogelijkheden zoals een stiltemoment in de natuur, samenzang in de klanktank en tot inkeer te komen bij een melodie, te vertellen bij herdenkingstuin rond de oude eikenboom, waar steeds bloemen kunnen worden gezaaid…stel ons gerust uw vraag.