Spelen en ontdekken!

We bieden graag de kans aan kinderen om de natuur hier te ontdekken tijdens de kinderkampen met begeleiding die het domein kent. Ook schoolreizen zijn hiervoor een mooie optie! Nodig je ook kinderen uit op een familiefeest  of een event voor volwassenen is degelijk kindertoezicht verplicht.

In Het Netepaleis kunnen kinderen vooral spelen, bewegen, genieten van rust en schoonheid, natuur ontdekken tot in de kleinste groene plekjes. Een intiem perkje om natuur te observeren, een jong bos, een bos oude eikenbomen, zicht op moeras en een omheinde vijver…
Altijd fijn om onze Shetlandpony en konijntjes te zien en te observeren maar weet dat je op elke m²  wel 100 diertjes kan zien! Observeer maar eens.
Er zijn geen bewegende speeltuigen om veilig te kunnen spelen. In en om de eko-kindertuin kunnen kinderen hun fantasie laten gaan en zelf kampen bouwen met materiaal dat zij vinden in de natuur.

Eén afspraak: je kruipt nooit over een hek of poortje en gesloten deuren blijven toe. We gaan dus niet op private gedeelten want het domein is voldoende groot.

Volg nu al Kinderkampen in Het Netepaleis op Facebook