Spelen en ontdekken!

In Het Netepaleis kunnen kinderen vooral spelen, bewegen, genieten van rust en schoonheid, natuur ontdekken tot in de keinste groene plekjes. Een intiem perkje om natuur te observeren, een jong bos, een bos oude eikenbomen, zicht op moeras en een omheinde vijver…
Altijd fijn om onze geitjes, Shetlandpony en konijntjes te zien en te observeren!
Er zijn geen bewegende speeltuigen om veilig te kunnen spelen. In en om de eko-kindertuin kunnen kinderen hun fantasie laten gaan en zelf kampen bouwen met materiaal dat zij vinden in de natuur.

Eén afspraak: je kruipt nooit over een hek of poortje en gesloten deuren blijven toe. We gaan dus niet op private gedeelten want het domein is voldoende groot. Tijdens feesten door derden wordt gevraagd toezicht te voorzien.

Wens je zelf iets te organiseren?
Vul het formulier in en we laten spoedig weten of het mogelijk is! Je ontvangt altijd antwoord en mogelijk ook ineens een vrijblijvend voorstel.  Info- en aanvraagformulier voor gebruik van Het Netepaleis Mail naar Het Netepaleis Kessel
Wij kunnen zorgen voor de invulling en bieden een ruim aanbod activiteiten, onder begeleiding van profesionele vakmensen Het gaat van muziek- en natuurbeleving, workshops, presentaties, optredens…ook onze kinderanimatie met muziek en natuur zijn steeds een groot succes!
Volg nu al Kinderkampen in Het Netepaleis op Facebook