Atelier-workshop

Doe tijdig je aanvraag voor wat je zoekt.  HIER online je aanvraag doen

Een greep uit ons aanbod workshops voor kinderen 3-12 jaar (per graad) die zowel in Het Netepaleis als op een locatie naar wens gegeven worden:

  • “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en het verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur! Info en richtprijzen voor school- of groepsreis met muziek, spel, dieren en natuur op een heerlijke locatie!
  • “Blije Bijen Bal”  en “Heet op de planeet” de warme aanraders met Hilde Frateur!  Alle muzikale toppers van de laatste 10 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, meespelen en dansen! Hilde zingt en speelt alvast ukulele, accordeon en voetpercussie! Hilde solo, duo, trio…mét Bijenbal!  Muzikale fantasie die tot nadenken stemt, die amuseert maar ook iets bijbrengt over biodiverstietit en respect voor al wat leeft! 
  • “Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde zorgt voor alle gereedschap mee en laat hen aan het werk.  Afhankelijk van welk instrumentje we maken gaan ze zagen, boren, vijlen, kloppen, schuren, afwerken…Dan leert zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival! Samen met onze medewerkers maken kinderen instrumentjes of zoemers, bouwen bijenhotels, constructies met natuurlijke materialen. 
  • “Fotoshoots” bij je thuis of op het domein van Het Netepaleis? Alles kan! Komen jullie in de echokamer van de Klanktank, danseressen in de spiegelzaal, passagiers in de klimaatbus, of maken we foto’s bij de pony of het schaapje? Eerst vertellen we een verhaal, dan verkleden we ons bij de reuze verkleedkast en gaan de origineelste foto’s maken! Een kortfilmpje kan ook!
  • “Het allerleukste verjaardagsfeestje!” Je kind mag vooraf 3 wensen doen! In Het Netepaleis komen deze wensen in vervulling! De wensen gaan over eten, over 1 activiteit, en over de keuze van vriendjes die er zeker moeten bijzijn! Oma of opa kan ook gerust mee komen genieten want hier is veel plaats. Voor de rest plannen we verder in wat op het moment best is zoals dansen, spelen, sporten, zingen, tekenen, maar het wordt feest!

Neem tijdig contact als je een mobiele workshop of  muzikale act wenst op je feest of festival! Ook voor feestjes of kinderanimatie allerhande, groot en klein!

Enkele ideetjes zie je hier! De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud en aanplanting van het natuurdomein van Het Netepaleis. HIER online je aanvraag doen