Welkom! Hier kan je inschrijven voor de activiteiten van vzw Het Netepaleis MMM waarvoor je best tijdig reserveert:
– KINDERKAMPDAGEN 2024 in Het Netepaleis
– ZINGEN over de grenzen heen met Hilde Frateur
Overzicht, data, info en tickets onderaan! Scrollen tot je er bent! Graag tot binnenkort!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Zingen over de grenzen” met Hilde Frateur

28 december 2023 @ 08:00 - 18 maart 2024 @ 23:00

€19,00 – €125,00

Reserveer nu om 3 maandagavonden samen te zingen in hartje Berlaar! 
Zingen op het gehoor van 20u00-22u00 met een korte pauze.
Ticketprijs winter 2024 voor volwassenen:
€54€/set van 3 avonden
Aparte avond €19. Tickets zie hieronder.

Waar?  In het Dolhuis, Legrellestraat 39 Berlaar (Rij aan linkerzijde naast het rusthuis Sint Augustinus met parking)30 meter verder voor u  zie je rechts het Dolhuis. Ingang via trapje. Station op 1,5 km/22 min te voet.

3 Maandagen 4-11-18 maart 2024: “De Lege Plek”
Het samen zingen van liederen kan het gemis helpen verzachten. Hilde Frateur schreef liederen rond De Lege Plek. Deze muziek maar ook een oud Indiaans lied draagt je even mee. 
Sandra De Haes, bezielster van “Op Eigen Wijze” geeft vooraf  (op 4 maart om 19u30-20u00) een toelichting. Vrees niet voor een trieste avond, integendeel, muziek  verbindt en verzacht!

Zondag 24 maart mee komen zingen. Dan zingen we alle liedjes door in Het Netepaleis op Bogaertsheide te Kessel i.s.m. “Op eigen wijze” Info dagprogramma volgt!

 Je kan hieronder voor 1 of meer personen reserveren via het formulier dat ook voor kinderkampjes dient. Vul de aangekruiste velden in, met je eigen naam bij “Kind” dan komt je inschrijving in orde.  Deel je wensen en zangervaring gerust mee in het lege veld “Korte notitie…”. Aantal vrije plaatsen kan  plots dalen. Voor een vraag of probleem mag je steeds mailen aan hetnetepaleis@gmail.com.

Gegevens

Begin:
28 december 2023 @ 08:00
Einde:
18 maart @ 23:00
Kosten:
€19,00 – €125,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
3 Reeksen van 3 maandagavonden
Welkom op alle zangavonden!
125,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
2 Reeksen van 3 maandagavonden
86,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
1 Reeks van 3 maandagavonden
Noteer de data of het nummer van de reeks bij de "opmerkingen"
54,00
6 beschikbaar
1 maandagavond
Noteer de datum (of data) waarop je wil komen door bij de "Notities"
19,00

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De ruime zuiderse binnentuin met decor van bootjes in een haventje, olijf- en bananenbomen, ranken van druivelaars en kiwi, Venetiaanse trompetbloemen, de klanktank, het boshuisje en de klimaatbus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt het regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!