Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prinsen en Prinsessen

23 augustus 2021 - 26 augustus 2021

€128 – €154

 

  • Begeleiding door Hilde, Elisa, Flore, Sara, Daan (extra balspelen dinsdag),  Lynn (extra werken klei!), Wouter( de hofnar leert op donderdag jongleren!) ook Lien en  Sami helpen mee!
  • Ma 23 – di 24 – woe 25 – do 26 augustus 20215 
  • Tijd: 09u00-16u00 met 1/2u voor- en na-opvang inbegrepen
  • Leeftijd: 4 6 en 7-10 jaar. Dit is een richtlijn, als je denkt dat je kind in dit kamp echt past is het welkom! We vragen dat een kleuter zindelijk is en een 12 jarige nog niet pubert

Naast basisactiviteiten zoals buiten, spelen, knutselen, dansen en zingen, kampen bouwen, diertjes kijken, natuur beleven
Specifiek tijdens dit kamp: knutselen: Prinses Lynn komt en zij leert ons in klei de drinkbeker van de koning en de koningin te maken! We gaan ook vlechten (bv onze pony versieren…), vertellen in de sprookjeshut, verkleed- en kapsalon, decor, een leuke prinsen- en prinsessenstoet maken! Maar…wie bouwt er mee een praalwagen?
Extra:
Het Netepaleis werd voorzien van extra lavabo’s en volgt alle veiligheidsnormen. Wij danken je voor uw begrip en flexibiliteit indien nodig. We vragen om kinderen die zich ziekjes of te moe voelen niet naar het kamp te brengen.

Deel maar met je vrienden!

Gegevens

Begin:
23 augustus 2021
Einde:
26 augustus 2021
Kosten:
€128 – €154
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!