De organisatie van Het Netepaleis organiseert in 2021 activiteiten voor alle leeftijden! Deze zullen in corona-veilige omstandigheden kunnen plaats vinden.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Prinsen en Prinsessen

23 augustus - 26 augustus

€128 – €154
  • Ma 23 – di 24 – woe 25 – do 26 augustus 2021
  • Tijd: 09u00-16u00 met 1/2u voor- en na-opvang inbegrepen
  • Leeftijd: 3- 6jaar -7- 12 jaar. Dit is een richtlijn, als je denkt dat je kind in dit kamp echt past is het welkom! We vragen dat een kleuter zindelijk is en een 12 jarige nog niet pubert
  • Inschrijving: 1 formulier per kind (zie onderaan)

Wat?
Naast basisactiviteiten zoals buiten, spelen, knutselen, dansen en zingen, kampen bouwen, diertjes kijken, natuur beleven
Specifiek tijdens dit kamp: knutselen: Prinses Lynn komt en zij leert ons in klei de drinkbeker van de koning en de koningin te maken! We gaan ook vlechten (bv onze pony versieren…), vertellen in de sprookjeshut, verkleed- en kapsalon, decor, een leuke prinsen- en prinsessenstoet maken! Maar…wie bouwt er mee een praalwagen?
Extra:
Het Netepaleis werd voorzien van extra lavabo’s en volgt alle veiligheidsnormen. Wij danken je voor uw begrip en flexibiliteit indien nodig. We vragen om kinderen die zich ziekjes of te moe voelen niet naar het kamp te brengen.

Extra:

  • Lunchpakket is een optie en kost €6,5/dag.  Wij voorzien verschillende gezonde vegetarische broodjes, apart in papier verpakt, met vooraf schoteltjes verse rauwe groentjes en koek of bio-druifjes! Kinderen met allergie of moeilijke eetgewoonten brengen best hun eigen lunch mee. Deze kinderen zitten bij elkaar aan tafels. 
  • Groepjes worden ter plaatse gemaakt. We houden rekening met de vraag van de kinderen om met hun vriendjes in een groep te zitten. De groepjes zijn soms anders ingedeeld i.v.m. moeilijkheidsgraad of veiligheid voor sommige activiteiten. Deze werkwijze werd al altijd door de kinderen goed aanvaard!
  • Meebrengen: een kartonnen doos die je kind al zelf versierde, waarin reservekledij, eigen benodigdheden kan. Kleef dus overal je naam op. 
  • Je ontvangt nog extra info via mail 2 dagen voor de start van het kamp! Je dient dan een formulier i.v.m. gezondheid van je kind in te vullen en mee te geven in de doos.
  • Hou de facebookpagina in het oog en deel gerust met vrienden!

Gegevens

Begin:
23 augustus
Einde:
26 augustus
Kosten:
€128 – €154
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Prinsen en Prinsessen+Lunch
154,00
8 beschikbaar
Prinsen en Prinsessen
128,00
11 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol biodiversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.