Agenda & tickets 

  1. Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen!” kinderen 6 tot 12 jaar  ma 2- di 3- woe 4 november 2020 telkens 09u30-16u met opvang! Beperkte plaatsen.
  2. Tweedaags Herfstkampje “Pi Pa Pinnemuts!” voor kleuters 3 tot 6 à 7 jaar op do 5 en vrij 6 november 2020 telkens 09u30 -15u30 met opvang! Beperkte plaatsen.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kleuterkamp “Pi Pa Pinnemuts”!

5 november - 6 november

€73

Voor wie?

Kleuters vanaf 3 jaar tot 6 à 7 jaar. Broers of zussen, neefjes, nichtjes die al iets ouder zijn en oudere kinderen die ook graag met kleuters willen omgaan mogen uiteraard ook komen, de activiteiten zijn wel voorzien voor kleuters. We hopen om ouders of grootouders het eerste en laatste uur van het kampje mee te mogen verwelkomen!

Wanneer?

Telkens van 09u30 tot 15u30 met 1/2 u opvang voor en na inbegrepen. Mail mmmkinderkamp@telenet.be als je vragen hebt of je kleuter maar 1 dagje zou komen eventueel op een zaterdag in oktober al. Er is hiervoor al een wachtlijstje. 

Natuur beleven, herfstkleuren ontdekken, bladeren zoeken, tekenen, mandala maken met wat we vinden in het bos, zingen, dansen, spelen in de rustige natuur of de prachtige en ruime binnentuin!

Alles op maat van kleuters en de seizoenen. Onder elke paddestoel woont een kaboutertje maar de echte kabouter Pinnemuts komt op bezoek in Het Netepaleis! Wie kan hem vinden? Die speelt steeds al zingend onder de varens in het bos. Luister maar! Wij vullen ons mandje met gekleurde bladeren en moois uit het bos. We maken in de binnen- of buitentuin een mini-mandala of een mooie bosmobiel maar mogen ook konijntjes knuffelen! We spelen, tekenen, zingen en dansen en vertellen verhaaltjes Pinnemuts luistert mee. We verkleden ons en houden een leuke foto-shoot! De kinderen mogen mee de activiteiten kiezen want in Het Netepaleis kan je veel beleven!
Beperkte plaatsen.

Kleuters moeten zindelijk zijn. Zij mogen gerust nog een dutje doen na de middag in het gezellig en verwarmd muzieksalon. Warme drankjes en soepje inbegrepen.

Alle praktische info volgt een week voor aanvang. Indien afgelasting door eventuele corona-maatregel hou je je geld tegoed voor een volgende activiteit en krijg je spoedig bericht.

Muziekplezier is er tijdens elk kamp! Onderaan deze foto’s kan je je tickets reserveren!

 

Gegevens

Begin:
5 november
Einde:
6 november
Kosten:
€73
Evenement Categorie:

Locatie

Het Netepaleis
Bogaertsheide 14
Kessel, 2560

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Herfstkamp "Pinnemuts"
73,00
Onbeperkt

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, speelbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol bio-diversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.