Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herfstkampje 2-3-4 november 2022!

7 september - 4 november

€112

“Katootje in het bos”
Inschrijvingen zijn open
voor kinderen die graag in de natuur vertoeven, fantaseren, mee op ontdekking gaan, knutselen, poppenkast spelen, kampen bouwen, zingen en dansen.
Voor alle kinderen die nog niet puberen vanaf 5 à 6 jaar, die al flink mee op stap kunnen gaan!  

Woe 2-do 3-vr 4 november 2022 telkens van 10u00 tot 16u30.
De dag start telkens met een heerlijke ochtendwandeling. Daarom kunnen geen kleutertjes deelnemen. Het kan ook koud of nat zijn, dan maken we de houtkachel warm en knutselen, teklene, zingen we in de binnentuin of het muzieksalon!
Wat nog?
Kiezen uit tekenen, knutselen, dansen en zingen, muziek spelen, dierenboerderij, theater, verkleden, poppenkast spelen, hinkelparcours, touwspringen, naaien op jute, vlechten, muzieksalon, klanktank, dieren spotten!
Pompoensoep maken en gezellig vertellen bij de houtkachel!

Waar: we kiezen onze leukste plekjes in de binnen- en buitentuin, klanktank, muzieksalon, de klimaatbus, het speelbos, ’t atelier…van Het Netepaleis op Bogaertsheide 14 Kessel
Kledij:
-wandelschoenen, laarzen, handschoenen, muts, warme kledij passend bij het weder
Mee te brengen:
-Eten: lunch, tussendoortjes, drinkbus, rugzakje.
-Reservekledij en laarzen of extra schoenen, sloefjes in kartonnen doos.

Gegevens

Begin:
7 september
Einde:
4 november
Kosten:
€112

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Herfst met Katootje in het bos
112,00
16 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!