Agenda & tickets 

  1. Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen!” kinderen 6 tot 12 jaar  ma 2- di 3- woe 4 november 2020 telkens 09u30-16u met opvang! Beperkte plaatsen.
  2. Tweedaags Herfstkampje “Pi Pa Pinnemuts!” voor kleuters 3 tot 6 à 7 jaar op do 5 en vrij 6 november 2020 telkens 09u30 -15u30 met opvang! Beperkte plaatsen.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Driedaags Herfstkamp “Luisteren naar bomen”

2 november - 4 november

€97

Maandag 2- dinsdag 3 -woensdag 4 november 2020 telkens van 09u30 tot 16u00 met 1/2 u opvang voor en na inbegrepen.

 Klik hier om terug naar je besteloverzicht te gaan

Voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar die graag in de natuur vertoeven!  Beperkt aantal en steeds rekening houdend met de laatste richtlijnen.

Foto Herfstkamp in Het Netepaleis 2019 (HF)

Net als vorige herfst willen we een heel gezellig driedaags herfstkamp beleven en genieten van de herfstkleuren en – geuren! Elke ochtend gaan we op verkenning in de natuur en genieten van prachtige herfsttinten! We zitten stil, luisteren naar bomen en iedereen doet andere waarnemingen. We zoeken op wat we gevonden hebben, bouwen een kamp, zingen en dansen, spelen muziek of maken pompoensoep, bakken brood, we doen spelletjes, jongleren, knutselen met en in de natuur en we doen wat de groep graag doet. In dit prachtig kader van Het Netepaleis is er in elk seizoen veel te beleven. We spelen buiten of bij te slecht weer in de prachtige binnentuin!

Heb je extra vragen? Je ontvangt spoedig antwoord via mail: mmmkinderkamp@telenet.be

Volg en nodig je vrienden al uit op onze Facebookpagina “Kinderkampen in Het Netepaleis”!

Terug van een geweldige ochtendwandeling vol herfstgeuren en -kleuren!

Gegevens

Begin:
2 november
Einde:
4 november
Kosten:
€97
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Driedaags Herfstkamp "Luisteren naar bomen"
97,00
Onbeperkt

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, speelbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol bio-diversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.