Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De volle rugzak 3-12 jaar Dinsdag 29 augustus

1 augustus - 30 augustus

€39.00 – €74.00

Wanneer? Telkens van 09u30-16u00 met een half uur voor- en na opvang inbegrepen.

KLEIN GROEPJE, HEEL GEZELLIG! Je kan vanaf 27 augustus enkel nog inschrijven voor kinderen +5 jaar

Dinsdag 29 en woensdag 30 augustus

Leeftijd  tot ongeveer 11 jaar!

Prijs voor 1 dag/ 1 kind= €39
Prijs voor 1 dag/kind= €37 als 2 kinderen samen inschrijven 
          Dit duo ticket/dag  kost dan 74€.
         Breng je rugzak mee die vol zit met leuke herinneringen aan deze zomer! ( en ook je lunchdoos en drinkbus) +2  tussendoortjes

Kinderen mogen mee kiezen uit het ruime aanbod! We doen alle leukste activiteiten van de vorige kampen, trekken de natuur in, we spelen vooral buiten maar niets moet. Het is immers nog echt vakantie!
Kampen bouwen, buiten spelen, knutselen, verkleden, spelen, muziek, dansen en zingen, waterspelletjes bij warm weer,  amuseren, vertellen en vooral genieten van een vrij  vakantiegevoel met andere kinderen!

Korting bij tickets voor 2 kinderen! Zoek dus snel een vriendje om samen naar Het Netepaleis te komen! 

Je ontvangt dan via mail de “Praktische informatie” 

Gegevens

Begin:
1 augustus
Einde:
30 augustus
Kosten:
€39.00 – €74.00

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!