Van harte welkom op een heerlijk kinderkamp of andere activiteit  op het prachtig natuurdomein van Het Netepaleis! Overzicht, info en tickets onderaan!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Kleine Boot ma 7-di 8-woe 9-do 10 augustus 2023! 3-7 jaar

8 maart - 11 augustus

€44,00 – €145,00

Ma 7-di 8-woe 9-do 10 augustus 2023 telkens van 09u30 tot 16u00 met opvang 1/2 u voor en na!

Een leuk kampje voor kleuters en al wie graag mee zingt, danst, speelt, bootjes laat varen, knutselt, kampen bouwt, klimt, tekent en vooral graag buiten speelt!

Kan je kind maar een paar dagjes komen? Dan kan je vanaf 1 mei, indien er nog plaatsen zouden zijn ” Aparte Dagjes” kiezen en aanvullen met de data.

Kleuters dienen zindelijk te zijn. Als grotere kinderen ook graag komen kunnen zij zich ook inschrijven en krijgen extra activiteiten! 

Reserveer je ticket apart per kind hier onderaan!
Heb je vragen of lukt het je niet te reserveren kan je ons gerust mailen via mmmkinderkamp@telenet.be.

Gegevens

Begin:
8 maart
Einde:
11 augustus
Kosten:
€44,00 – €145,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
De Kleine Boot
145,00

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 ha met unieke binnentuin met zuiderse planten, pergola’s. Aan allekanten heb je mooi uitzicht temidden van rustige natuur vol biodiversiteit. De unieke ligging en authentieke inrichting brengt elke bezoeker in een aparte en ontspannen sfeer. Volg Waze, Google Maps of MMM-pijltjes op de Bogaertsheide te Kessel, vlakbij de grote Nete.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, heel gevarieerd loofbos, een eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin en grote tuin vol biodiversiteit, omringd door oude eiken- en beukenbomen.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin met ” strandje” en antieke toog, olijf- en bananenbomen en kiwiplanten,  bloemen en , een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen na afspraak toegankelijk onder begeleiding van de bewoners. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt maar die tot ieders verbeelding spreekt bij het uitzicht vanuit de binnentuin!