De organisatie van Het Netepaleis organiseert in 2021 activiteiten voor alle leeftijden! Deze zullen in corona-veilige omstandigheden kunnen plaats vinden.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paleisdagen tijdens paasvakantie 2021!

14 april @ 09:30 - 16 april @ 16:00

€33 – €124

De (Paas)Paleisdagen 2021 werden 3 heerlijk dagen vol natuur, muziek, circus, dans, theater en er werden ook weer kampen gebouwd!

Woensdag 14 april 2021
Spelpaleis!
Kamp en decor bouwen, kennis maken, tekenen, spelletjes, vrij buiten spelen, iedereen mag kiezen!

Donderdag 15 april 2021 
Circuspaleis met Hilde Frateur en circusartiest/muzikant Wouter Nys!

Vrijdag 16 april 2021
Muziekpaleis met Hilde Frateur & John Joris!

Algemeen:
Begeleiding met o.a. Hilde Frateur, John Joris, Wouter Nys, Elisa Baeten, Xann Van Couteren, Flore Van den Eynde, Michael Lauwers, Anna Raeymaeckers! Met steun van de Vlaamse Overheid:
Volg onze updates op Facebook!

 

 

Gegevens

Begin:
14 april @ 09:30
Einde:
16 april @ 16:00
Kosten:
€33 – €124

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol biodiversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.