De organisatie van Het Netepaleis organiseert in 2021 activiteiten voor alle leeftijden! Deze zullen in corona-veilige omstandigheden kunnen plaats vinden.

Informeer, kies en reserveer tijdig je ticket hieronder:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Circuskamp!

16 augustus - 19 augustus

€136 – €162

Circuskamp 2021 (kies je ticket/kind onderaan)

Laatste plaatsen!

  • Ma 16 – di 17 – woe 18 – do 19 augustus 2021
  • Tijd: 09u00 -16u00 met 1/2u voor- en na-opvang inbegrepen
  • Leeftijd: 3,5-12 jaar. Dit is een richtlijn, als je denkt dat je kind in dit kamp echt past is het welkom. We vragen dat een kleuter zindelijk is en een 12 jarige nog niet pubert
  • Inschrijving 1 formulier per kind (zie onderaan)

Wat?

Naast alle basisactiviteiten zoals buiten, spelen, knutselen, dansen en zingen, kampen bouwen, diertjes kijken, natuur beleven ook:
Behendigheid oefenen: jongleren met balletjes, sjaaltjes, sticks en ander circusmateriaal, lopen op de touw, steltlopen, verkleed- en kapsalon… en samen een leuke circusshow maken! 

Deskundige begeleiding, alle knutsel-, circus- en jongleermateriaal, verzekering en 1/2u opvang voor en -na zijn inbegrepen.
Het Netepaleis werd voorzien van voldoende lavabo’s en volgt alle veiligheidsnormen. Wij danken je voor uw begrip en flexibiliteit indien nodig. We vragen om kinderen die zich ziekjes of te moe voelen niet naar het kamp te brengen.

Extra:

  • Lunchpakket is een optie en kost €6,5/dag.  Wij voorzien verschillende gezonde vegetarische broodjes, apart in papier verpakt, met vooraf schoteltjes verse rauwe groentjes en koek of bio-druifjes! Kinderen met allergie of moeilijke eetgewoonten brengen best hun eigen lunch mee. Deze kinderen zitten bij elkaar aan tafels. 
  • Groepjes worden ter plaatse gemaakt. We houden rekening met de vraag van de kinderen om met hun vriendjes in een groep te zitten. De groepjes zijn soms anders ingedeeld i.v.m. moeilijkheidsgraad of veiligheid voor sommige activiteiten. Deze werkwijze werd al altijd door de kinderen goed aanvaard!
  • Meebrengen: een kartonnen doos die je kind al zelf versierde, waarin reservekledij, eigen attributen of jongleermateriaal kan. Kleef dus overal je naam op. 
  • Je ontvangt nog extra info via mail 2 dagen voor de start van het kamp! Je dient dan een formulier i.v.m. gezondheid van je kind in te vullen en mee te geven in de doos. Hou de facebookpagina in het oog en deel gerust met vrienden!

Gegevens

Begin:
16 augustus
Einde:
19 augustus
Kosten:
€136 – €162
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Circuskamp + lunch
162,00
3 beschikbaar
Circuskamp
136,00
7 beschikbaar

Het Netepaleis is een uniek en duurzaam privaat natuurdomein van 3,5 Ha met parking, speelweiden en bos ver van drukte en auto’s. Prachtig gelegen op de Bogaertsheide te Kessel, aangegeven met MMM pijlen.

Het Netepaleis voorziet zichzelf van zonne-energie, waterzuivering en heeft grote tuinen met wilde bloemen, loofbos, eco- speeltuin, klimaatbos, boomgaard met oude fruitsoorten, kleine dierenboerderij, bio-moestuin vol biodiversiteit.

De bloemenrijke en ruime zuiderse binnentuin vol planten, bloemen en authentieke decoratie, een gezellig muzieksalon, de klanktank, het boshuisje en de bus enz. zijn een bezoek meer dan waard en alleen toegankelijk onder begeleiding. De omheinde vijver vangt regenwater op en hoort bij de privaatruimten die voor de veiligheid niet betreden wordt. 

Een ruime parking en speelweide is ter beschikking van bezoekers tijdens de activiteiten.