CULTUUR IN DE NATUUR

Muzikale Natuurverwennerij< Cultuur in de Natuur

CULTUUR IN DE NATUUR met de Try-out van Cabaretvoorstelling van Nele Bauwens op de unieke locatie van Het Netepaleis!

 Zondag 8 augustus 2021 om 20 uur!

Waar? In de tuinen van Het Netepaleis, Bogaertsheide 16 te 2560 Kessel- Nijlen. Ruime parking op het veld. 

Info en reserveer HIER je tickets! Beperkte plaatsen. Om alles corona-veilig te laten verlopen zijn de plaatsen beperkt. Vol is vol. 

Cabaret/Humor

TITEL: EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS 

UITVOERDER: Nele Bauwens

Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend.

Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook.
Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt.

Een niet geheel virusvrije wereld, met één mensdom en één dierenrijk, die elkaar bestuderen en van elkaar leren. 

Wie denkt aan huilen van het lachen, aan wenen van ontroering en aan rollen van het ene wonderlijk inzicht in het andere, die denkt aan een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens.

Nele bouwde gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz, swingde met El Tattoo del Tigre, zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak in Jukebox, en fluisterde luid in haar cabaretvoorstellingen ‘Ik moet beter luisteren’ en ‘Wat een geluk’.

EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (tekst en regie). Nele Bauwens: “Het wordt naakt én kwetsbaar, vrolijk én poëtisch … Beloofd!”
Concept, Spel & Zang: Nele Bauwens
Teksten: Nele Bauwens, Sam De Graeve en Raf Walschaerts
Regie: Raf Walschaerts
©Foto: Francis Vanhee

Cultuur in de Natuur, een nieuw corona veilig concept in binnen- en buitentuinen. Enkele van deze optredens kunnen alleen plaats vinden dankzij steun van de Vlaamse Overheid voor de artiesten.

 

KLANKTANK CONCERTEN  Welkom voor Cultuur in de natuur en geluk in het nieuwe jaar!
Facebookpagina Hilde Frateur & John Joris   en CULTUUR IN DE NATUUR

Volg ons op de Facebookpagina “Het Netepaleis”. De organisatie van culturele activiteiten in 2020-2021 zijn mogelijk dankzij de steun van de Vlaamse Overheid!

Erfgoeddagen- FLEUR HARDI- Cultuur in de Natuur met dank voor de medewerking van John Joris, Oetje Wauters, Hilde Frateur, Wouter Nys, Sebastiaan Simoens, Collectief Abblatief, Michael en Willy Lauwers, Mathias Van Buyten, Karl Staepels en vele anderen, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, Live 2020, een goede samenwerking van vzw Amazone MMM, vzw Do Well en vzw AppLaus!

 

 

 

 

De locatie op het privaat natuurdomein Het Netepaleis leent zich uitstekend voor een unieke viering. We houden ons strikt aan alle maatregelen.  

Of het gaat om een feest, jubileum of herdenking, de locatie heeft zoveel karakter dat het steeds een beleving wordt voor elke genodigde die er tal van prachtige plekjes op het domein kan ontdekken!

Een ceremonie of receptie in binnen- of buitentuin, een fotoshoot in een feeëriek kader, een rustige muziek- of natuurwandeling…

Een afscheidsviering met een meerwaarde, met extra mogelijkheden zoals een stiltemoment in de natuur, samenzang in de klanktank en tot inkeer te komen bij een melodie, te vertellen bij herdenkingstuin rond de oude eikenboom, waar steeds bloemen kunnen worden gezaaid…stel ons gerust uw vraag.