CULTUUR IN DE NATUUR

Geniet van de natuur aan Het Netepaleis waar alle binnentuinen uitzicht hebben op het domein vol biodiversiteit!

CULTUUR IN DE NATUUR! We laten je hier graag proeven van zeer mooie Muzikale Natuurverwennerij met woord en muziek in de prachtige tuinen van Het Netepaleis te Kessel tijdens het Erfgoedweekend 2021 via volgende links:
– Link Muzikale Natuurverwennerij op vrijdag 23 april 2021
– Link Muzikale Natuurverwennerij op zaterdag 24 april 2021 
– Link Muzikale Natuurverwennerij op zondag 25 april 2021

De link op de pagina van Erfgoeddag kan je hier  vinden.

Muzikale Natuurverwennerij, een nieuw corona veilig concept voor kleine of hopelijk spoedig grote bubbels in openlucht maar gemeente Nijlen gaf ons tot ons groot spijt geen toestemming weinig publiek toe te staan, met dank aan de Vlaamse Overheid die ervoor zorgde dat de muzikanten hun programma toch konden uitvoeren. 

 

KLANKTANK CONCERTEN  Welkom voor Cultuur in de natuur en geluk in het nieuwe jaar!
Facebookpagina Hilde Frateur & John Joris   en CULTUUR IN DE NATUUR

Volg ons op de Facebookpagina “Het Netepaleis”. De organisatie van culturele activiteiten in 2020-2021 zijn mogelijk dankzij de steun van de Vlaamse Overheid!

Erfgoeddagen- FLEUR HARDI- Cultuur in de Natuur met dank voor de medewerking van John Joris, Oetje Wauters, Hilde Frateur, Wouter Nys, Sebastiaan Simoens, Collectief Abblatief, Michael en Willy Lauwers, Mathias Van Buyten, Karl Staepels en vele anderen, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, Live 2020, een goede samenwerking van vzw Amazone MMM, vzw Do Well en vzw AppLaus!

 

 

 

 

De locatie op het privaat natuurdomein Het Netepaleis leent zich uitstekend voor een unieke viering. We houden ons strikt aan alle maatregelen.  

Of het gaat om een feest, jubileum of herdenking, de locatie heeft zoveel karakter dat het steeds een beleving wordt voor elke genodigde die er tal van prachtige plekjes op het domein kan ontdekken!

Een ceremonie of receptie in binnen- of buitentuin, een fotoshoot in een feeëriek kader, een rustige muziek- of natuurwandeling…

Een afscheidsviering met een meerwaarde, met extra mogelijkheden zoals een stiltemoment in de natuur, samenzang in de klanktank en tot inkeer te komen bij een melodie, te vertellen bij herdenkingstuin rond de oude eikenboom, waar steeds bloemen kunnen worden gezaaid…stel ons gerust uw vraag.