CULTUUR IN DE NATUUR

Mensen die graag genieten van de natuur kunnen in en om Het Netepaleis hun hartje ophalen. Alle ruimten zijn transparant en geven uit op een domein vol biodiversiteit.

CULTUUR IN DE NATUUR, een nieuw corona veilig concept  Wie tijdig reserveerde ontving een mail! Deze optredens in openlucht voor kleine bubbels moeten online getoond worden. 

Muzikale Natuurverwennerij, een nieuw corona veilig concept voor kleine bubbel in openlucht maar gemeente Nijlen gaf ons tot ons groot spijt geen toestemming weinig publiek toe te staan, hier komt op 25 april de link naar online met voor John Joris & Hilde Frateur, Collectief Ablatief  en de Metamorfoses van Ovidius met Greet Vaes en Lut Vinck op Erfgoedweekend 2021 met als thema “De Nacht”.

Muzikale natuurverwennerij

Het verschil is dag en nacht, als je muziek kan beleven in de natuur, in de oude tank, onder en eikenboom, in de Klimaatbus of in een boshut, of in de zuiderse binnentuin. Je wandelt en geniet, op de uitgelezen plekjes tussen lentebloesems van Het Netepaleis zal je verwend worden door een verhaalverteller en muzikanten. Je beleeft er de nacht telkens op een andere manier.

Hilde Frateur en John Joris zingen hun mooiste liederen rond de nacht. Tweestemmige zang, gitaar, banjo, mondharmonica, ukulele, accordeon…en waarom zouden jullie niet eens een lied over de nacht of twee samen zingen? Op vrijdagavond kan het alvast met wie dit wenst! 
Verbeelding werkt. Vrijdag, zaterdag en zondag.

Puzzel mij
Het audioverhaal ‘Puzzel Mij’ van Collectief Ablatief  balanceren Fleur en Thijs in de dag en de nacht van het bestaan, neemt het je mee op sleeptouw doorheen schoonheid en pijn. Doet het je stilstaan en brengt het in beweging. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Breng  je “oortjes” mee of leen een koptelefoon. Je zit of wandelt doorheen collages die zorgvuldig neergezet zijn in het mooie erfgoed van het Netepaleis. Verbeelding werkt. Vrijdag, zaterdag en zondag.

Verbeelding werkt. Vrijdag, zaterdag en zondag.

De Vos Reynaert en Familie (dit programma wordt later eens met publiek uitgevoerd)
Cis Peeters vertelt over de geheimen van dagen en nachten in het landschap (zijn nieuwe boek is uit!)

De Metamorfoses van Ovidius
Net zoals op Erfgoeddag 2018 kan je je laten verwennen door deze twee dames. Zij openen de poorten van het rijk van Ovidius. Lut Vinck vertelt, Greet Vaes speelt gitaar!

KLANKTANK CONCERTEN  Welkom voor Cultuur in de natuur en geluk in het nieuwe jaar!
Facebookpagina Hilde Frateur & John Joris   en CULTUUR IN DE NATUUR

Volg ons op de Facebookpagina “Het Netepaleis”. De organisatie van culturele activiteiten in 2020-2021 zijn mogelijk dankzij de steun van de Vlaamse Overheid!

Erfgoeddagen- FLEUR HARDI- Cultuur in de Natuur met dank voor de medewerking van John Joris, Oetje Wauters, Hilde Frateur, Wouter Nys, Sebastiaan Simoens, Collectief Abblatief, Michael en Willy Lauwers, Mathias Van Buyten, Karl Staepels en vele anderen, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, Live 2020, een goede samenwerking van vzw Amazone MMM, vzw Do Well en vzw AppLaus!

Wens je deze unieke locatie aan te vragen voor een teambuilding receptie, ceremonie of een mooi feest in 2020-2021 , rekening houdend met de maatregelen ivm Covid- 19  Je kan een aanvraag doen om Het Netepaleis te gebruiken tot 80 personen. Dan kan de nodige afstand gehouden worden ook bij koud of nat weder. Je kan alleen hier online je aanvraag doen.  dus niet voor een huwelijksfeest of dansparty zoals in de goeie ouwe tijd. Dank voor uw begrip! 

 

 

 

De locatie op het privaat natuurdomein Het Netepaleis leent zich uitstekend voor een unieke viering. We houden ons strikt aan alle maatregelen.  

Of het gaat om een feest, jubileum of herdenking, de locatie heeft zoveel karakter dat het steeds een beleving wordt voor elke genodigde die er tal van prachtige plekjes op het domein kan ontdekken!

Een ceremonie of receptie in binnen- of buitentuin, een fotoshoot in een feeëriek kader, een rustige muziek- of natuurwandeling…

Een afscheidsviering met een meerwaarde, met extra mogelijkheden zoals een stiltemoment in de natuur, samenzang in de klanktank en tot inkeer te komen bij een melodie, te vertellen bij herdenkingstuin rond de oude eikenboom, waar steeds bloemen kunnen worden gezaaid…stel ons gerust uw vraag.

 

O