Hilde Frateur binnenkort…

Maandag 10 december, zingen over de grenzen heen in Merksem

Zondag 23 december 2018 in Thor Park Gent, 18u-19u30 Foyer: David De Muynck, Hilde Frateur/ 20u30 Benefietconcert t.v.v. vzw Do Well met o.a. John Joris, Joost Zweegers (Novastar) e.a. Reserveer nu via lommel@demens.nu!

Zondag 2 juni 2019 in je agenda… Hilde Frateur & Blije Bijen in Gent voor de start vanWeek van de Bij!

Vraag nu vrijblijvend info voor een optreden, workshop, team-building, ontwerp van uw event!

Geen boekingskosten maar snel en concreet antwoord: mail Hilde Frateur

1 “Zingen over de grenzen heen” met Hilde Frateur.  Ontdek het plezier van het samen zingen met iemand die enthousiast de toon aangeeft om te zingen uit een inspirerend mooi en toegankelijk repertoire! Veel gevraagd voor 2019: liederen rond mensenrechten en klimaat. Ideaal voor teambuilding!

2 Blije Bijen Bal! De interactieve familie- en schoolvoorstelling die verder gaat dan alleen muziek

Interactieve familie- en schoolvoorstelling, workshop, optreden Blije Bijen en Hilde Frateur Hilde Frateur haalt je al spelend, dansend en zingend in het Nederlands naar de zaal om er mee te reizen in haar muzikaal verhaal rond natuur, bijen en bloemen en planeet aarde! Solo maar ook samen met bassist Makko Coster of Peter Van Eyck bruist het van aanstekelijke liederen waarop zij kinderen laten zingen, dansen of percussie spelen. Hilde haalt iedereen al dansend en spelend op accordeon naar de zaal…  Mag jij de kapitein zijn of ben jij een bijtje of de ballerina? 

Hilde Frateur komt zelf naar je toe maar je kan alle muziekvoorstellingen ook op haar eigen locatie komen zien in Het Netepaleis, een ecologische cultuurkoepel op 3 Ha privaat natuurdomein in Kessel!Het Netepaleis Kessel

3  “Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en het verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur!

4  Nieuw in 2019: “Zingen, spelen en dansen met Brueghel” in Het Netepaleis! ism Nekka. Vraag info!
Ook programma voor uitstap voor volwassenen & heerlijke teambuilding op maat in Het Netepaleis in mei- juni en september 2019!

5 Hillema! avondvullend maar ook in Het Netepaleis, op school,  zijn voorstellingen mogelijk, al dan niet voorafgegaan door workshops!

Vraag nu info en reserveer snel!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *