Hilde laat alle kinderen zingen!

Hilde Frateur is de grote vriend van alle kinderen! Met haar leuke liederen, een eerlijk verhaal en enthousiasme weet zij elk kind te laten genieten van haar muziek, stem en inspiratie. Zij laat iedereen meezingen, mee spelen, dansen…

Heet op de Planeet (you tube) met kinderen tijdens de hete kinderkampen juli 2018 in NL, Bulgaars en Russisch

– Topper nr 1 voor alle zomerfestivals want het is ALTIJD HEET MET HEET OP DE PLANEET! Heet op de planeet 2019!
– Hilde maakt al haar programma’s op maat, vraag info: Mail Hilde Frateur

  • 2019 Bruegeljaar? Hilde Frateur werkte mee aan een groot Bruegelproject rond “De Kinderspelen van Bruegel” met een geslaagd  slotevenement op di 25 juni in OLT met 1000 kinderen van Antwerpse scholen i.s.m. SVM, ANZ, OLT, Provincie Antwerpen. 

-Nieuw voor 2019: Hilde Frateur met “Blije Bijen Bal”
Alle muzikale toppers van de laatste 10 jaar in 1 programma! Meezingers in een leuke muzikale sfeer, verhaal en actualiteit met zang, meespelen en dansen! Hilde zingt en speelt alvast ukulele, accordeon en voetpercussie! Hilde solo, duo, trio…mét Bijenbal!

 

 

“Van boom tot instrumentje in de kinderfanfare” Je kind maakt een instrumentje, Hilde brengt alle gereedschap mee en laat hen aan het werk. Zij leert het instrumentje bespelen, liedjes zingen, danspasje en daar gaan ze! Hilde zingt, speelt en danst met klein en groot op jouw festival!

Voorstel 2019

 op schoolreis naar Het Netepaleis MFMP

“Kinderen, sterren van Het Netepaleis” Maak een uitstap of schoolreis naar Het Netepaleis Kessel en leer liedjes zingen, dansen, spelen, improviseer met klanken in de Klanktank, wandel mee en luister naar wind en het verhaal van bomen…samen met Hilde Frateur!
20mei2012 lier800 Hilde F (96)1Leuven Wereldfeest 2015 HilFra (24)20170506HEET OP DE PLANEET HilFra Ritmica (9)

Clipje Hilde zingt met kinderen over… water! Van Filipijnen tot alle scholen in Antwerpen 2013
Clipje Hilde zingt met kinderen van Dagpauwoog Lier 2012 “Ik zou wel willen fietsen”
Hilde geeft workshops tot optredens, groot en klein, voor families… zij maakt elk optreden op maat naar wens.
Liederen van Hilde Frateur voor groot en klein opnames 2015 op vi.be
Luister hier ook naar Hilde’s vredeslied en liederen voor kinderen op My Space

-Het feest van 20 jaar MMM opende met Hilde’s vredeslied o.a. door Vlaams minister van cultuur, media en jeugd Sven Gatz en ook door de 11- jarige Maxime Moerbeek uit Nijlen! Proef even: Hilde ‘s vredeslied met Vlaams minister Gatz in Het Netepaleis te Kessel