Volwassenen

Nieuw! ZOMERBAR in Het Netepaleis! Je kan deze zomer op 3 vrijdagavonden met de hele familie komen eten en genieten in Het Netepaleis!  Reserveer je tafel en bestel je pasta online invulformulier vrijdag 12 juli 2019 in de tropische binnen- of buitentuin voor de hele familie of kom gewoon eens af met je vrienden! 

  • Vrijdag 12 juli: “Met Bruegel aan de Italiaanse tafel!”
  • Vrijdag 23 augustus: “Boheemse tuin met Tita!ups en buikdanseressen!
  • Vrijdag 30 augustus: Groot slotfeest van alle kampen (16u) en ”Met Bruegel aan tafel en een roofvogelshow!”

 

 HIER online je aanvraag doen Mensen die houden van genieten van de natuur kunnen in en om Het Netepaleis hun hartje ophalen. Alle ruimten zijn transparant en geven uit op een mooi groen landschap. Het Netepaleis is een privaatdomein en alleen toegankelijk op dagen van publieke of vooraf afgesproken activiteiten. Kom er mee van genieten! Aanvraag is meest relevant vanaf 50 personen tot 125 personen.

Voorstelling muziektheater Lusthof door jeugddienst Nijlen 20190301

Bloemen zaaien voor Pieter, voor altijd bij ons..

 

 

 

 

Voor wandelaars en fietsers is Het Netepaleis een goed gelegen plek om kilometers ver de Grote Nete te volgen.
Teambuilding, intieme vieringen, presentaties (bv. rond duurzaamheid), vergaderingen, natuurbeleving, leuke schoolreis met totaalconcept, muziek, zang en dans, rustige activiteiten zoals yoga en meditatie… voor mensen die houden van de natuur. Ook onze kinderanimatie van knutselen, spelen, zingen en dansen, muziek en natuurbeleving zijn steeds een groot succes! 

Met het hondje aan de lijn is het voor mens en dier fijn!