Volwassenen

Je kan een aanvraag doen om in 2019 uw feest, daguitstap, teambuilding, grote repetitie, opname clipje of ledenfeest in Het Netepaleis te plannen. Vul het formulier in en we laten spoedig weten of het mogelijk is! Je ontvangt altijd antwoord en mogelijk ook ineens een vrijblijvend voorstel.  Aanvraagformulier Het Netepaleis voor gebruik door derden 2019-2020
Mensen die houden van genieten van de natuur kunnen in en om Het Netepaleis hun hartje ophalen. Alle ruimten zijn transparant en geven uit op een mooi groen landschap. Ideaal voor bezoekers die respect hebben voor materiaal en de natuur rondom.
Het Netepaleis is een privaatdomein en alleen toegankelijk op dagen van publieke of vooraf afgesproken activiteiten.
Wens je als volwassene een bepaalde workshop of activiteit te volgen, stel vrijblijvend de vraag aan mail Het Netepaleis Kessel. Indien voldoende interesse organiseren we ook dans, yoga, zang ea voor volwassenen!

Wandelpaden op privaatterrein zijn gemakkelijk toegankelijk ook voor mensen die moeilijker kunnen stappen of voor rolstoelgebruikers. In de Klanktank komen zwaluwen mee zingen!

Voor wandelaars en fietsers is Het Netepaleis een goed gelegen plek om kilometers ver de Grote Nete te volgen.
Teambuilding, intieme vieringen, presentaties (bv. rond duurzaamheid), vergaderingen, natuurbeleving, leuke schoolreis met totaalconcept, muziek, zang en dans, rustige activiteiten zoals yoga en meditatie… voor mensen die houden van de natuur. Ook onze kinderanimatie van knutselen, spelen, zingen en dansen, muziek en natuurbeleving zijn steeds een groot succes!

Met het hondje aan de lijn is het voor alle mensen en dieren fijn!