Volwassenen

Nieuw!Je kan deze zomer nog op 2 vrijdagavonden komen eten en genieten in Het Netepaleis! Er is altijd wat te beleven voor groot en klein! GRATIS TOEGANG in de binnen- of buitentuin vanaf 16u00 tot ongeveer 21u00!

Vrijdag 23 augustus: “Boheemse tuin met Tita!ups en de Nijlense buikdanseressen van Studio Dance? Fun!
Vrijdag 30 augustus: Groot slotfeest van alle kampen en ”Met Bruegel aan de lange zangtafel!” BESTEL HIER online je pasta en reserveer je tafel voor vrijdag 30 augustus 2019!

  • Vrijdag 23 augustus: “Boheemse binnen- en buitentuin met Tita!ups en de Nijlense buikdanseressen! Studio Dance?Fun! uit Kessel, olv Safiya.  
  • Vrijdag 30 augustus: Groot slotfeest van alle kampen  en ”Met Bruegel aan de lange zangtafel!”  

 

 HIER online je aanvraag doen Mensen die houden van genieten van de natuur kunnen in en om Het Netepaleis hun hartje ophalen. Alle ruimten zijn transparant en geven uit op een mooi groen landschap. Het Netepaleis is een privaatdomein en alleen toegankelijk op dagen van publieke of vooraf afgesproken activiteiten. Kom er mee van genieten! Aanvraag is meest relevant vanaf 50 personen tot 125 personen.

Voorstelling muziektheater Lusthof door jeugddienst Nijlen 20190301

Bloemen zaaien voor Pieter, voor altijd bij ons..

 

 

 

 

Voor wandelaars en fietsers is Het Netepaleis een goed gelegen plek om kilometers ver de Grote Nete te volgen.
Teambuilding, intieme vieringen, presentaties (bv. rond duurzaamheid), vergaderingen, natuurbeleving, leuke schoolreis met totaalconcept, muziek, zang en dans, rustige activiteiten zoals yoga en meditatie… voor mensen die houden van de natuur. Ook onze kinderanimatie van knutselen, spelen, zingen en dansen, muziek en natuurbeleving zijn steeds een groot succes! 

Met het hondje aan de lijn is het voor mens en dier fijn!