Volwassenen

 HIER online je aanvraag doen Mensen die houden van genieten van de natuur kunnen in en om Het Netepaleis hun hartje ophalen. Alle ruimten zijn transparant en geven uit op een mooi groen landschap. Het Netepaleis is een privaatdomein en alleen toegankelijk op dagen van publieke of vooraf afgesproken activiteiten. Kom er mee van genieten!

Mensen van Levensloop Neteland lieten zich hier inspireren voor de veelbelovende programmatie van 29-30 juni 2019 in Beekpark te Nijlen!  20190413

Voorstelling muziektheater Lusthof door jeugddienst Nijlen 20190301

Bloemen zaaien voor Pieter, voor altijd bij ons..20190406

Ochtend aan Het Netepaleis 20190405

 

 

 

 

 

Wandelpaden op privaatterrein zijn gemakkelijk toegankelijk ook voor mensen die moeilijker kunnen stappen of voor rolstoelgebruikers. In de Klanktank komen zwaluwen mee zingen!

Voor wandelaars en fietsers is Het Netepaleis een goed gelegen plek om kilometers ver de Grote Nete te volgen.
Teambuilding, intieme vieringen, presentaties (bv. rond duurzaamheid), vergaderingen, natuurbeleving, leuke schoolreis met totaalconcept, muziek, zang en dans, rustige activiteiten zoals yoga en meditatie… voor mensen die houden van de natuur. Ook onze kinderanimatie van knutselen, spelen, zingen en dansen, muziek en natuurbeleving zijn steeds een groot succes! 

Met het hondje aan de lijn is het voor alle mensen en dieren fijn!