MMM-aanbod

Het MMM-team heeft veel inspiratie en weet van elk feest, teambuilding of uitstap een onvergetelijk en mooi evenement te maken! Alles kan op maat gemaakt worden!

    Aanbevolen bij dagbezoek: Muziekvoorstelling bvb De Muziekvalies” of Zingen over grenzen heen” in combinatie met natuurbeleving, klanktanksessie en lunch in de binnen- of buitentuin!

  • Op schoolreis naar Het Netepaleis? Je kan ook op schoolreis naar Het Netepaleis. Neem gerust contact op met ons zodat we een programma op maat kunnen uitwerken. In de voormiddag bvb een verrassend onthaalmoment, natuurbeleving, een rondleiding, muzikale opwarming, picknicken, een voorstelling van “De Muziekvalies” of “Spaans krijt”…
    Alles kan! Voor een schoolreis op maat kan je mailen naar hetnetepaleis@gmail.com!
  • Optredens van verschillende muziekgroepen of muzikanten, acteurs…
  • Workshops of reeks zingen voor volwassenen, muziek of instrumentjes maken met kinderen. We maken een vlierkazoo met MMM en leren spelen, ook in de kinderfanfare!
  • Natuurwandeling met muziek of samenzang ook in combinatie met een receptie of feest
  • Activiteiten op maat

Historie?

MMM

Mens, Milieu in een taal die iedereen verstaat: Muziek. Zo kwamen sinds 1998 tal van artiesten Wannes Van de Velde, Dirk Van Esbroeck, Wilfrid Moonen, Gunter en Jorunn Bauweraerts, Wim Claeys, Stefan Timmermans, Koen Garriau, Edwin Vanvinckenroye, Peter Van Eyck, Wouter Vandenabbeele, Evelyne Lauwers, Herman de Wit en Rosita, Roland, Chris Joris, Harlind Libbrecht, Didier Laloy, Bart De Cock, Hans Quaghebeur, Marc Hauman, Vera Coomans, Annelies Brosens, Roberto en Alessandro Tombesi, Eric Montbel, Sylvie Berger e.a. naar MMM om stages te geven aan mensen die uit alle hoeken van het land kwamen.

Ondertussen bouwde MMM veel muzikale bruggen en organiseert nu ook superleuke kinderkampen met o.a. muziek en pure natuurbeleving!

Volg dus www.hetnetepaleis.be ook op Facebook!

 

zie www.amazonemmm.be en “agenda” op deze website

Bass & Flowers (S)

Bass & Flowers (S)